ljudi, pomagajte očajniku... jel postoji ikakav nacin da mi moj mpx220 nekako automatski brise sms-ove dosle sa nekog odredenog broja??? problem sa zvanjima sam uspio rijesiti sa SmartFilterom, ali i dalje mi od te osobe dolaze poruke, hrpe poruka svaki dan, ne znam kaj da radim??? fala...
interesira me ako znate neki dobar 3gp converter koji ima mogucnost manualnog upisivanja rezolucije i player za isti format za wm (mpx 200 ) ali da ima landscape mogucnost tako da mogu video gledat u vecoj rezi a ne u 176X220 (neznam koja je landscape reza)
imam WM6 i ove sa Htc-ove stranice mi ne rade, nemam pojma zašto.Problem je kad se hoću spojit na net preko GPRS, jednostavno mi svaki puta izbaciva i nemože se spojit na net. Ima li tko kakvu ideju u ćem je problem?? Zanima me da li moram zvati službu za korisnike da mi oni nešto odobre kako bi...
-ispricavam se ako sam pogrijesio tj.stavio ovdje temu (nije reklama foruma nego vec svi smo koristili taj forum za aplikacije) - neznam jeli se to samo meni događa ili ima nas jos -prije par dana probo ici na ppcwarez forum da si skinem nesto programa i baci mi poruku Server not found Firefox...
Otvorit cu novu temu da sve bude na jednom mjestu: Dakle kupio sam tytn 2 vecinom za kladenje online jer se tim dosta bavim.Medutim kad zelim otvoriti www.betfair.com ili www.betsson.com to je nemoguce jer ima previse frame-ova ili tako nesto.Jako mi je bitno jer kad sam na poslu i nemam neta...
Netko je trazio HR za iGO, pa evo: HR govor za iGO HR tekst za iGO
Za Garmin Mobile XT u onom topicu niže nema crack za SP .exe, a nisam ga ni na netu našao. Koliko sam vidio od softvera mi ostaje još R66. Ima li ga tko? Karte za HR?
Dobio sam od buraza mpx200, ispočetka nisam ni znao da je to smartphone, ali sam zbog starog software(Smartphone 2002) primjetio mogo trzanja kod otvaranja programa ili puštanja mjuze na win media playeru. I tako ja odma instalirao WM2005 i trzanje nestalo, ali me još uvijek muči brzina, pa se...
Nabavio sam Qtek iz Švicarske, i windowsi su mi na njemačkom.. Instalirao bi si engleske windowse, pa jel mi neko može dati neka uputstva kako ih instalirati?? Unaprijed hvala... Pozdrav
Ovako imam mda comp II.Normalno ga punim i koristim prek kompa, ali cim ga skinem s punjaca (ili usb-a) javlja poruku da je baterija prazna.Ostavio sam ga cijelu noć na punjacu i opet ista stvar. Opce ga puno ne koristim, cak ni sim nije u njemu. Da li je to baterije ili do uređaja : i još nešto...
Dosta video formata mi trza i bas me zna izivcirati opasno. Jel ima rijesenje
jel to postoji ili ne..? progooglao sam, ali nikak naci nekaj korisno.... molit cu ako ima netko informaciju ili link da je podijeli samnom hvala....
Imam Tytn-a koji javlja poruku NO GSM na boot screenu i ne radi mu mobitel funkcija. Probao sam sve opcije flashanja i radio romova , ali nista. Ocito je hardvareska greska. Gdje da ga odnesem na servis u Zagrebu?
Prije ove radnje izvadite SIM karticu 1. Otiđite na SGH-i607 (BlackJack) web site 2. Potvrdite "EULA" i kliknite na "Download". 3. Sada spasite file koji se download-a Update će izbrisati sve s mobitela,pa bi bilo poželjno napraviti backup.
jednostavan način kako spojiti i600 S PC-om i surfati web-om 1.Izaberite mrežu u "activesync" setup. Pojavit će se "what network does this computer connect to?" izaberite "work". 2.Na mobitelu: -Idite na Start --> Internet Explorer -Idite na "Menu" (desni soft key) ---> Tools --> Options....
http://www.pcchip.hr/vijesti/test-tj...mobile-mda-iii -radi se o ovom mobitelu tj. to je qtek 9090 ovak je: nabavil sam toga moba bez baterije i punjaca tj onoga nastavka za punjac i jos je tip isao stavljati nove windowse na taj mob i krepak mu je komp i tipu se taj mda vgasil i sam neznam...
Kao sto sam i naveo, kad se preko wifi-a hocu spojiti na internet, pojavljuje mi se ikona GPRS i nikako je nemogu iskljuciti. Jos nesto, jos se nisam uspio spojiti na internet preko Activesynca, a sa proslim sam uredjajima to mogao. U cemu je stos
Na Tytn-u mi vise ne radi GSM,a kad se pojavi boot screen pise no gsm. Ima li pomoci
Prebacim neki excel dokument u MDa, i kad ga otvaram na MDA kaze "can not open pass protected ex work book".Kad ga otvaram na kompu normalno ga otvra, i ne trezi pass
Trebam li neki posebni outlook ili se moze s 2007 kojeg imam u sklopu istog office-a ? pitam jer mi je javio gresku da ne moze sinkronizirat zbog nekakvog profila kako to rjesiti ? hvala
..evo izasao je i WM6 za ovaj mobitel... ima jos bugova no ostale stvari su me odusevile... Prvi bug je kad se skine datoteka od nekih 55MB sa rapidshare-a je ta da je datoteka ostecena (skine nekih 52MB) i jedini nacin da se raspakira iz WinRara je s ukljucenom opcijom "keep broken files". ...
prvo sory ako postoji tema : imam pitanjce Kako podesiti uređaj da kad ga spojim prek usb-a koristi konekciju od kompa ; tj na net ide preko moje dsl veze na net.
evio i jedan jeftiniji HTC-ov comunicator koji je sasvim pristojno opremljen. ocekivana cijena je oko 450EUR. * Chipset - TI OMAP 850, 200 MHz * OS - Windows Mobile 6 Professional * Display – 2.8” touchscreen QVGA * 2-megapixel camera * 256 MB ROM, 128 MB RAM *...
stavio sam topic i u drugom podforumu al nitko ne odgovara, a uvjeren sam da ima netko ko mi moze pomoc, pa valjda ne citaju sve. enivej, Trebaju mi VIP gprs postavke za windows mobile 6 imam htc touch i vip mobile broadband 1gb tarifu i ovako sam namjestio:...
Kako bi najlakse spojio moj lap koji ima Bluetooth, Wlan na internet preko MDA VARIO II? Imam web&walk 1GB na Variu i blesava mi je PCAMCA kartica jer je tamo 512 MB 200 KN ili 4Xskuplje nego na mobu! meni to nema logike... Ako moj Vario II moze nekako nit spojen na net a da komp ide na net preko...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma