Pošto me već 10ak ljudi pitalo kako iGO8 namjestiti da radi na 240×240 rezoluciji evo odgovora. Ja izmedju ostaloga imam HP hw6915, a znam pouzdano da radi i na FujitsuSiemens T830 (isto 240×240). Skinite data.zip sa http://rapidshare.com/files/115724040/data.zip.html zamjenite original...
S730 je nasljednik popularnog modela S710; Uz fantastičnu ergonomiju koju omogućava puna QWERTY klizna tipkovnica, najvažnije odlike novog uređaja su jači procesor i superbrza 3.5G/HSDPA povezivost. ZAGREB, 6. 5. 2008. – Tvrtka Movens, ekskluzivni zastupnik kompanije HTC, najvećeg svjetskog...
Zanima me da li se još netko koristi sa igo8? Koristim ga nekih 2 tjedna i zanima me da li netko zna kako se usnimaju POI-i. Kad postavim cursor negdje na kartu i želim ga usnimit on mi uvijek vrati na trenutnu poziciju, što bi značilo da samo trenutnu poziciju mogu usnimit kao POI. Koristim i...
U HRVATSKOJ DOSTUPAN HTC TOUCH CRUISE™, PRVI TOUCHPHONE S UGRAĐENIM GPS ČIPOM Uz GPS navigaciju koja uključuje karte Hrvatske i 20 europskih zemalja, HTC Touch Cruise™ odlikuje i brza bežična HSDPA/3,5G povezivost te iznimna jednostavnost uporabe, rezervirana samo za touchphone uređaje. ...
Ovako. Kad spojim Moj Vario 1 na PC dobijem poruku USB Device not Recognized. imam cd i nemogu nikako naći drivere za njega predpostavljam da mi je nekaj izbrisano na samom Variu t.j. da mi fali nekakav fajl.
BlackBerry 8707v, Samsung i600v, Nokia E61 400 MHz 128 ROM, 64 RAM
znaci imam problem kod sinkronizacije varija sa kompom..javlja mi gresku kod spajanja,u activeSyncu mi pise no partnerships,izbacuje mi Troubleshooter for activeSynce,sve skenira i na kraju mi izbaci Unable to establish a connection between the PC and the device. Get up-to-date solutions to...
Svoje slušalice sam izgubio :cry: pa me zanima gdje mogu kupit slušalice za MDA Vario 2? Po mogućnosti one iste koje sam dobio sa uređajem...
Otkljucao sam sim sve je bilo ok,stavio sam WM6 i sada mi nemoze prepoznati mrezu (ja sam tele2) nemogu uspostaviti poziv niti me itko moze dobiti,a kad stavim Vip karticu sve je ok.Je li postoji nekakvo ponovno otklucavanje? Molim vas pomozite u sto kracem roku HVALA!!!!!!!!
Pozdrav svima, ovo mi je prvi post, ali sam se specijalno zbog njega registrirao na cafe.mobil da jednostavno nisam izdrzao a ne komentirati (izludjenost i pizdarije) uredajaj u topicu. Dakle, mobitel sam posudio na par dana zato sto sam htio istestirati moze li on za skoro 2kkn manje...
TouchPal je inovativni program koji nudi soft tipkovnicu za Windows Mobile platforumu sa T+ tehnologijom. Pisanjepo TouchPal tipkovnici je vrlo jednostavno i lagano, sve se obavlja palcem, pritisak i potez, dovoljno je tri puta pritisnuti na ekranu kako bi automatski prepoznao program koju rijec...
Nov sam sa ovim uređajem (prije sam bio na simbianu) uglavnom iritira me t-comov software u njemu, htio bih stavit neki drugi pa sad...ako bi mi neko mogao napisati kratki tutorial kako se to radi da ja slucajno ne brickam (jedva sam mu SIM otkljuca) mobitel jer sam vidio da se to moze desit.Znam...
dali ova aplikacija radi na pda garmin xt mobile
Htio bi staviti WM 6.1 na Pocket. Našao sam ih dosta i mući me jer vidim da piše da su na talijasnkom jeziku, a ja bi na engleskom. sad treba odabrati koji je pravi: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=359 i da li mi može netko objasniti kako se stavlja rom na uređaj....
RIJEŠENO! Ovo su postavke za Tele2 pretplatnike. Eto, napokon sam nabasao na rješenje problema. Nisam nešto puno spavao sinoć, ali nema veze :) . Glavno da radi. Tele2 Hrvatska nije podržan od strane HP IPAQ DataConnecta koji za vas automatski sve podesi. Zato se moramo ovako zezati. Međutim,...
Jel moze par pitanja, i ja gubim zivce prelaskom sa symbiana na wm6? :) Gdje se na 614c podesava zvuk poruke? Kako se poglasnjava ringtone? Kako postaviti da svaki SMS automatski dobije delivery report? Kako napraviti da se ne vide kontakti sa SIMa? Instalirao sam registry editor, nakon njega...
Evo izasao je i na engleskom Wm 6.1 rom za legendarnu mpx-icu! Za sada ima jos bugova: Funckija mute/unmute ne radi tijekom razgovora U profilima nema headset i car mogucnosti Send gumb ne funkcionira Evo kako izgleda:
Prelaskom sa Symbiana s60 neugodno sam se iznenadio koliko je safari bolji web browser od wm6 internet explorera. Probao sam i operu mini, ali je nestabilna. Ima li neki web browser na wm6 da radi u stilu safarija, znaci zoom in + out i kursor?
Ima li netko ideju kako promijeniti defaultnu lokaciju gdje 614c snima datoteke primljene Bluetoothom? Konkretno, nakon uparivanja sa laptopom, file poslan sa laptopa 614ica uredno primi i samo pita Save file Yes No? Ne nudi opciju odabira/promjene gdje da snimi. I na mojoj 614c snima u My...
Daklem.. u izradi je novi MMORPG za PDA Cini mi se kao vrlo ambiciozan projekt, nadam se samo da nece biti skupo.. Vise informacija na : http://www.shadowoflegend.com
Upravo sam nabavio t-mobile compact III ili ti ga HTC p3300, znači u njemu je integriran GPS modul pa bih molio da mi preporučite najbolju navigaciju koju ovaj uređaj podržava. unaprijed se zahvaljujem na pomoći.
Postoji li opcija nabavke Mireo ViaGPS 2.0 Cardinale GPS softvera za HP iPaq 614c Business Navigator, ali samo kao softver kojega se može ručno kopirati/instalirati kao svaki drugi na bilo koju microSD karticu? Koliko mi je poznato navedeni GPS dolazi predinstaliran na SD karticu, a navedeni...
Pozdraav, imam problem sa variom, naime postao je jako spor i kao da ne lovi neke funkcije koje pritisnem na ekranu, npr. ja pritisnem x za izlaz, a on meni daje da biram izmedju analognog i digitalnog sata, a to je funkcija pored koju nisam ni dodirnuo. Zanima me dali je netko imao takav problem...
Evo, da se pohvalim rezultatima test, kad me vec toliko kostalo.. Neka ovo bude thread samo za titana da se ne mijesa vise sa onim o pocetku prodaje.. **zaboravih napomenuti - HSDPA veza!!
naime, dobio sam ponudu za 4mj stari MDA Vario 2, sa svom opremom i garancijom za 1700kn. Mobitel je skroz ispravan. Pa me zanima, pošto se radi o brandiranom uređaju,vjerojano izaključanom na t-mobile, da li ga se isplati uzeti za te novce?? I jedno pitanje u vezu rada uređaja: da li je MDA...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma