Evo konacno sam si nabavio HP IPAQ 514 Voice mesenger u HG spotu. Uredaj ne da je super, uredaj je STRAVA! Mali je kao normalan mobitel a nema sta nema: Windows mobile 6 i sve sta ide uz to (Word, Excell, Powerpoint, windows media player...) i sve ostalo kao i smartphone (bluetooth, sjajan kalenar,...
Trazio sam po forumu ali nisam nasao nista zanimljivo .. Stvar je sljedeca ; svakodnevno mi netko od susjeda "sabotira" auto .. ( dizu brisace, sklapaju retrovizore, ostecuju ga prilikom parkiranja itd .. ) ... Svakim jutrom novo "iznenadjenje"... 1. Postoji li sansa da recimo stavim ppc u...
Pozz,dakle da objasnim... dojadio mi je 6.1 rom i išo sam stavljat novi ROM... radio sam po ovom tutorialu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505377 i znam sad da sam negdje zeznuo jer nisam stavio rom koji sam htio več opet imam 6.1 ali sve moguće boje su se pomješale... Neznam di...
Dakle, da malo unesemo novosti i u ovaj dio tema o wp7 telefonima kao i korisnim informacijama za one koji ili idu u njemačku ili imaju nekoga da im dobave nešto, itd. Pošto osobno koristim wp7 telefon (sa čijim OS sam prezadovoljan) malo sam obratio pažnju u više dućana u njemačkoj (dakle i...
Poštovani, unaprijed se ispričavam ako sam otvorio temu koja je već prisutna, cijeli dan se mučim googlanjem ali bezuspiješno... Naime, imam spomenuti WP, neki dan je počeo blesirati (malo sporije raditi) da bi mi se na display-u pojavilo "Samsung Omnia" i što god proban ne funkcionira (VOLUME...
Pozdrav Uzeo sam navedi mobitel i resetovao ga na deafult . Stavio karticu sve normala i kad krene da se upali izbacuje neki screen i onda kao izadje Tap the screen i moram kliknuti kao da on podesi neku velicinu ekrana pojma neam i ja tu samo pritiscem i onaj + se mice sa sredine u coskovu i...
Pozdrav svim... Imam problema sa HTC touch HD telefonom... Radi mi po par dana, idem na net i sve je ok.. Ali onda nastaje problem, zamrzne se ekran i uopste mu neradi meni! Sat uredno radi, mogu da primam pozive ali i ne da se javim na njih...!? Znaci tako zamrzne i posle 10-15 minuta krene da...
Pozdrav, prošlo je pola godine otkad je Vip najavio Dell venue pro kao jedan od tri dostupna windows phone 7 uređaja na svojim policama. HTC HD7 (ili je bio trophy) te Samsungova Omnia su stigli poodavno, ali Dellu ni traga. Zanima me znate li kada on dolazi u Vip (jerbo kad sam pitao vipovce,...
zanima me postoji li razlika? Cuo sam da ovaj leo korejanac nema standardni 3.5 audio ulaz,ima 3mpx kameru,kao da je kopija standardnog modela,a ostalo je isto .jel to tacno?
Gdje kupiti zamjenski digitizer za ovaj mobitel? Danas mi je puka u džepu... Znan da ima na ebayu dosta jeftino, al me zanima u hrvatskoj.
Uspješno sam napravio prilikom flešanja napravio ciglicu od compact 4. pročitao sam po forumima da se može uspješno vratiti sa jtag-om. zanimalo bi me otprilike koliko bi jtag mogao koštati u servisu? da li ima koji dobrovoljac za napravit to mimo računa?
Znači imam problem sa fizičkom tipkovnicom. Recimo kada stisne broj 1, otvara mi meni, kada stisnem FN otvara mi kalendar i slične stvari :S Koji vrag?!
Pozdrav Zanima me mogu li sa WM-a stavit gore Android ? Ako nije problem da me netko uputi gdje mogu naći uputstva! Hvala
Poštovanje, U ovoj temi zamolio bih da se postave zahtjevi za određenim aplikacijama te da se linkovi distribuiraju putem PM-a... Ujedno bih bio zahvalan da se link dostavi i meni PM sa podacima pa ću skinuti file i staviti na Gmail nalog koji je kreiran za te svrhe (svi zainteresirani će...
Da li netko zna da li se da MDA compact III navi otkodirati! (kupljen u T-mobile):respect:
Hrvatski jezik na windows mobile 6.5! Opće je mišljenje da nema hrvatskog jezika za windows mobile uređaje, a to je tek djelomično točno, Postoji i napravio ga je Samsung za Samsung sgh-i900, popularnu Omniu. Mislim da se rom zvao i900SHKK2 ili tako nekako. Međutim, Omnia je radila na windows...
Pozdrav. Zanima me kako podesiti da mi posta s gmaila stize na mob. Na Start izborniku pod opcijom mail sam pod acount upisao sve mail i lozinku od gmaila ali opet mi ne stize mail na mob,mozda nesto krivo radim?:confused:
Dakle posjedujem doticni HTC X7500 sa vec zastarjelim Windows Mobile 5. Aparat je nov i zelio bi da nadogradim Windows mobile. Koji preporucujete 6.5 ili da li se moze instalirat nova verzija Windows 7?? Ako moze, kako ide upustvo... Hvala lijepo...
Da li postoji mogučnost da na uređaju koji ima android os stavim windows mobile sustav?
Pozdrav, Prije par dana uzeo sam navedeni telefon koji je na njemackom, mreza ORANGE, nije zakljucan. Htio bih ga prebaciti na Engleski jezik jer njemacki mi je totalno nepoznat. Na kompjutoru sam instalirao Activesync 4.5 is spojio sam telefon. Ubacio sspl-1.16-nike i pokrenuo, pojavio se...
Pozdrav svima. Imam problem s 3G mrežom. Naime Iskreno dosta sam surfao i pretraživao ali niti jedan konkretan i koristan podatak nisam našao. Kada se spajam na internet mobitel se odmah spaja na EDGE E , kada ugasim telefon, izvadim SIM, opet vratim i upalim, pžnormalno se pojavi oznaka na...
Da li neko zna kako da podesim sms nemogu slati niti primati sms poruke na ovom uredjaju
Kao što sam i obećao prije izvjesnog vremena, u prilici sam da sa Vama podijelim dio od moje bogate kolekcije navigacijskog SW, karti i dodataka. Za početak, tu je dio TopMap karti Istočne Europe (03-2010) SW predispozicije: iGO R3/R4 navigacijski software (iGO, iGO Primo...) Download: ...
Evo ovako napisao sam ovaj post čisto iz razloga jer sam se ja namučio i doktorirao doslovno ove postupke. Slijede uputstva za podizanje sustava Windows mobile 6.5 o sve ostalo što morate napraviti da bi ga ubacili. Link sa svim potrebnim alatima: Stiže za 20setak minuta dok se uploada :) ...
Molim Vas ako nije problem za mali savjet. Dakle imam HD2 kupljen preko t-mobilea. Nikada nisam gore ništa instalirao. Kupio sam ga zbog velikog ekrana i bljeskalice. Htio sam pokrenuti onu instaliranu navigaciju Copilot. Htio sam probati kako to radi i prihvatiti onu probnu verziju. No svejedno...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma