Kako to dvoje upogoniti? Spojim ja njih preko BT ali kad pokrenem cardinale ili iGO ne nalaze mi satelit! Ima neka posebna tehnika da nisam probao? :) Dok nije spojen GPS cardinale mi pri pokretanju traži brzinu GPS-a i traje dosta dugo dok kad je spojen GPS to preleti dosta brzo tako da bi rekao...
Pozdrav svim forumašima ! Pratim ovaj forum već neko vrijeme iako sam se tek sada registrirao jer mi treba vaša stručna pomoć ... Još prošle godine za rođendan sam na poklon dobio T-mobile MDA Vario 2 (ili TyTN kako ga negdje zovu) i sve je radilo super do prije par tjedana kad je počeo prekidati...
Imam Tytn-a kupljenog svojevremeno u T-Mobileu na kojem je trenutno Microsoft Windows Mobile 5.0 (OS 5.1.195 build 14955.2.3.0). Htio bih na njega staviti Windows Mobile 6 pa me zanima isplati li se stavljati ova verzija koja se može preuzeti s T-Mobileovih službenih web stranica i zaključava li...
mislim da naslov kaže više manje sve... koji auto punjač da kupim za dotičnu spravicu? da li može bilo koji auto punjač s mini usb-om? da, također bi trebao i onaj vakuumski auto držač... koji preporučate? ___________________________________________________________
-107 x 59 x 13.8, -quad-band GSM connectivity (850 / 900 / 1800 / 1900 MHz), -2.8 inch TFT touchscreen display with 240 x 320 pixels, -GPS, -3 Megapixel camera with autofocus, -624 MHz processor, -WM 6.1, -microSD card slot.
ovako, poslo sam ppc, ja sam prije nego slao ukopco na komp preko active sync-a(da ubacim par programa)normalno ko i svaki put prije i druge ppc-e, samo ustekam preko istog activesynca.. ovaj kaze da njemu ne prepozna active sync..nece proc conecting.. sto treba napravit(instalirat) da ocita komp...
dakle, kupljen mob u vipu.. dali je moguce njega otkodirat? i kako? (ne mislim da ga odnesem nekome, nego da ga doma otkodiram)
ima li neko taj program?
Novi Motorolin model s Linuxom zove se A810, predstavljen je pred americkom federalnom komisijom za komunikacije (FCC). Prema fotografijama, izgleda vrlio lijepo. Kako nam FCC dokumenti otkrivaju, radi se o modelu sa ekranom osjetljivim na dodir i sa vrlo malo harverskih tipki. Izgleda da je...
Na Computex sajmu u Taipei-u, Taiwan, E-TEN je predstavio nekoliko proizvoda. Medju njima je i novi VGA touch screen smartphone, model X900. E-TEN X900 sadrzi novi Windows Mobile Professional 6.1 operativni sustav. Uz to podrzava HSDPA 3G prijenos podataka, ostale podatke o uredjaju jos ne...
http://www.gsmarena.com/htc_touch_pro-2413.php
Pozdrav svima, trebam malu pomoć Moj Asus P535 me odlično služi skoro dvije godine. Odlučio sam ga promijeniti, ali neznam s čime. Jedina obavezna stvar je: 1. Nepostojanje hardverske tipkovnice 2. GPS
evo cijele priče.imam qtek 9000 i neće se upalit ni punit.raskopao sam ga i zalemio kontakte koji su bili nadignuti od matične ploče i proradio je:spin: :spin: :spin: .ali kad sam stavio sim karticu i ugasio ga opet nisam mogao ništa napraviti ni puniti ga ni upaliti ga (a imam punu bateriju) ne...
imam mda vario pukao mi touch screen a ubacijo sam novi windows a sad mi ispise tap the screen to set up your windows mobile based device!dali se moze nekako preko nekog programa podesit windovs na njemu!jer nikako nemogu!molim vas pomoc!
Znam da sam postal ovo u topic o Tytn-u, al nitko ne odgovara pa se nadam da cu sad imat vise srece . . . 1. Stavljal sam novi ROM, 2 puta, i totalno razlicite verzije od razlicitih ljudi, al jos uvijek imam onaj pocetni ekran kod paljenja od T-mobile-a, i ostaju mi one veze za GPRS i sl. Ne...
Eto ako netko zna za WM6 neki softver i TOPOGRAFSKE karte hrvatske neka kaze...ja sam bio trazio a li ocito nisam nasao nista...pa sad ako netko zna neki link ili nesto drugo nek mi javi...
Predstavljeni su novi uređaji za t-mobile MDA Compact IV i Vario IV specifikacije, Vario IV (u zagradi za Compact IV): -> 103 x 52 x 18 mm, 158 g (110 x 52 x 12 mm, 98 g) -> 2.8-inch 65K color TFT touchscreen, 480 x 640 pixels -> Qualcomm MSM 7201A, 528MHz CPU -> 256 MB RAM, 512 MB ROM,...
Postovanje ljudovi :respect: Imam nekoliko pitanja i nadam se da cete znati odgovoriti na doticne. Prije nekoliko dana sam si kupio i600 i mogu vam rec da je mobitel odlican, nesto sporiji (ali kao da se overclockirati) procesor. Osim toga nista negativno nemam za rec ... Pitanja: 1) Ako...
gdje se moze kupiti MDA Vario III Navi a da nije u T-Mobile ili vip. zanima me jedino kupovina u ducanu ne na cesti.
Pozdrav, imam WM6 na njemackom ! kako ga mogu na engleski stavit, jer ima kakav language packet ?!
1) Kako ubrzati BlackJack HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\FATFS Promjeni "CacheSize" value u "default value" u "1024" Promijeni "EnableCache" value iz "default value" u "1" Idi na sljedeći dio:
Evo raja ja samo naletim kada imam problem, pa se nadam da necete zamjeriti. Odnekud mi je u ruke dopao profesionalni GPS uređaj - MobileMapper6(Magelan), kooji uglavnom koristim za odredena mjerenja na terenu itd. Uređaj koristi WM6 classic platformu, a kako znam da i neki mobiteli i dr. uredaji...
Mislim da je sve manje - vise jasno .... zanima me kak mogo promjenit onaj "nick" pod kojim me ljudi vide na bluetoothu ?
Evo Rospaya i ja pokrecemo jedan projekt. Radi se o Hrvatskom WM portalu/usergrupi. Cilj nam je napraviti kvalitetan portal/usergrupu koja ce obuhvatiti sve WM uredjaje ( i PDA i Smartphone ) Sajt se nalazi na adresi www.wmhrvatska.com, a za sada je samo forum online. Svi koji nam zele...
Microsoft's Windows Mobile platforma za smartphone uređaje je prosle i predprošle fiskalne godine zabilježila veliki rast, cak 11 miliona uređaja je prodano u razdoblju od 2006-2007 fiskalne godine. Microsoft se nada da ce se taj rast nastavit, te predviđa rast od cak 50% za fiskalne godine...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma