Još nešto novo iz HTC-a HTC Opal, prve fotografije nasljednika Touch-a http://www.telefonino.net/HTC/Notizie/n19491/HTC-Opal-successore-Touch.html
Prvi medju njima je HTC Touch Diamond, poznatiji pod imenom T-Mobile MDA Compact IV. Krase ga zbilja zadnje tehnoloske karakteristike, poput 2.8 inchni ekran, 528 Mhz Qualcomm procesor te ugradjeni GPS prijamnik. Takodjer sadrzi 128 MB radne memorije i Windows Mobile 6.1 . Interna memorija nudi cak...
LONDON 2008. – HTC Touch Diamond, najsjajnija uzdanica kompanije HTC, najvećeg svjetskog proizvođača Windows Mobile® uređaja, proglašen je ˝Europskim pametnim telefonom 2008-2009 godine˝ od članova udruge EISA (European Imaging and Sound Association). EISA je jedinstvena organizacija sastavljena...
Na mome PPC HP ipaq 614c od prvoga dana kupovine se svaka 2 dana pojavi prozor sa porukom sa slike 1, a kod nastavka dalje i gašenja prozora pojavljuje se poruka sa slike 2: WM6.0 ili WM6.1 svejedno se pojavljuje isti error prozor ! Da bi vratio uređaj u funkciju moram raditi soft reset...
Zanima me ima li ga tko, jer vidim da je napokon izašao u T-mobile ponudi, a uređaj čak nije ni skup. Ako ga već netko posjeduje, molio bih da ga ukratko recenzira.
Može li mi netko reći može li se prebaciti Garmin Bluechart Atlantic preko mapsourcea, i ako može koji je postupak? Imam na hp 614c instaliran garmin xt sa adria route i sve radi uredno, ali bi htio ubaciti bluechart ako je moguće!?
Kako je već poznato Apple nudi svojim korisnicima iPhona uređaja App Store, centralno mjesto gdje korisnici mogu kupovati i skidati aplikacije za svoje mobilne uređaje. Potaknuti takvom idejom Google je također najavio svoj store nazvan Android Market, centralno mjesto za distribuciju softvera za...
Zanima me kako riješiti jedan mali problem wifi konekcije. Naime, želio sam umrežiti laptop i IPAQ preko bežične mreže, te tako prebacivati fajlove sa kompa na IPAQ i obrnuto. Čisto za informaciju, na laptopu mi je wifi ispravno postavljen, jer se bez problema spajam sa stolnim kompjuterom u...
Imam jedno pitanjce za stručnjake. Gdje se nalazi file keylock u wm 05. Naime koristim ifonz aplikaciju na mda vario ,a u toj aplikaciji na screenu nema keylocka pa sam mislio premjestiti ikonu za keylock. Kako da ga kopiranm iz today screena ?? Help!!:confused::confused:
kao što sam napisao u naslovu tornado se neće spojit na internet .. normalno sam unio postavke za VIPGPRS ali prilikom spajanja na internet javi poruku THE REMOTE PARTY HAS ENDED THIS CONNECTION :wall::wall::wall::wall:
Prijatelj mi ima ppc sa windows mobile 6 (CE OS 5.2.1620(build 18125.0.4.2)) MDA compact III T-mobile instaliranim. On bi tija neku navigaciju na njemu a da ima hrvatske karte jel. Naravno da je sve to lipo krekirano. :lmao:
Naime baterija ima sest pin kontakata pa me zanima shema baterije tj. koji pin sto znaci. Treba mi nekakvo punjenje. Trazio sam po netu ali nista. Svaka pomoč dobro došla.........
:hrv: Ovako mislim kupiti navigaciju GARMIN samo se nemogu odluciti oko modela dao bi najvise 1500kn cini mi se ok model 250 Europe samo neznam kako rade te navigacije pogotovo po Hrvatskoj zelio bi neka vasa misljenja i iskustva o Garmin uredajima i dali su pouzdani. Imao sam prije PDA sa IGO...
Prenosim nas slanak s portala: U nase prostore stigao je i novi adut Hewlett-Packarda, radi se o iPAQ modelu 900,odnosno 910c koji smo imali nakratko prilike primiti u ruke i poslikati Smile. Kao sto smo vec bili najavili (link na clanak) radi se o uređaju dizajna vrlo slicnom BlackBerryu, te ne...
zanima me imam hp ipaq 114 koji vrti windows mobile 6.. mogu li staviti 6.1 na njega i kako?
Radi se o mobilnoj verziji Internet Explorer, a problem je slijedeci, svako malo kako koristim navedeni browser iz Favorites mi se obrise pojedini link. Dali netko zna cemu je to tako?Inace ova pojava mi se pocela desavati nakon napravljenog hard reseta uredaja. Radio sam i prije hard reset ali...
Pozdrav drustvo, Interesuje me da li neko zna gdje se moze kupiti scroll wheel (tockic sa lijeve strane ) koji se nalazi na Tytn-u.
Posto sam imao do nedavno n80 pa sam presao na tytn II znam da je to oduvijek bilo vijecno diskutabilno pitanje koja karta je najbolja za navigaciju. posto je proslo dosta vremena od kad sam koristio gps zadnji puta izasao sam iz toka dogadaja pa sad ne znam vise koji je software najbolji jer vidim...
http://rapidshare.com/files/10155784...INALE.rar.html Cardinale 2.0 + 2.3 Isprobanu u vožnji danas i radi. Prilikom prvog pokretanja prvo sam čekao GPS signal ( Menu - GPS signal ). Kada se spojio na satelite vratio sam se u prewiew mod i mapa je zablokirala kao i u ranijim pokušajima....
hitno mi treba.. skinuo sam s torrenta cardinale 2.0 europe 1.71gb zauzima, skinuo je 2577 i cardinale filove.. i to bi trebao samo copy/paste na karticu jel.. krenem kopirat, 2577 prebaci, i prebacuje i zasteka na karti europe, a to ej najvazniji dio.. zove se europe.cpf , znaci cpf file 1.778gb...
znam da vec ima u dosta tema to napisano...no postovi su prastari...i mislim da je bolje da sam kreiral novu temu koja se kasnije moze zakljucat.. posto idem na more...zelio sam podesit gprs na mda compactu ...da mogu imat msn ukljucen... no naravno vec par sati se mucim i nikak da podesim to...
Prije nesto vise od godinu dana sam imao priliku isprobati HTC Shift, koji je bio u nekoj ranoj fazi razvoja i nije se znalo sto ce biti sa njim. Danas drzim finalni proizvod u rukama i odusevljen sam... Izgled je elegantan i jednostavan, sa pametnim ergonomskim rjesenjima, tipkovnica je malo uska,...
Može li mi netko reći koji program za navigaciju je najbolji za pocket pc sa windows mobile 6? Hvala
Gdje ima za skinuti a da radi sa crackom ili key za njega.na pcwarez neradi ni jedna verzija sa krekom.Skroz nudi demo ili aktiviranje.Hvala uređaj je mda vario 3.
molim vas da mi se javi neko ko ima prestigio 350 i ko je voljan da mi iz uredjaj skopira data file i posalje mi ga data file se nalazi u uedjaju u flas memoriji u igo pise data a izgleda kao zip fail.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma