Da li možda zna netko gdje ima u Zagrebu i okolici kupiti screen protectore? Ne original po mjeri (jer sumnjam da ću naći za Samsung Omniu) nego obične protectore koje si sam podesiš po veličini ekrana (izrežeš). Znam da ima negdje u Novom Zagrebu neki dućan ali nisam tamo dugo bio i nemogu...
kupio sam polovni mda vario i ne kužim kak se ide na internet...mda je kupljen u t-comu i dekodiran je,ja trenutno koristim vip,neznam jel to ima kakve veze... odem na connections,na add a new modem connection...upisem ime i odaberem cellular line(gprs) i onda me traži password i username.. sad...
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=16569495&idphone=1472&idnews=66
Instalirao sam tri mape Mobile XT 5.00.10 SGG 1.8 gmapsupp.img Adrija 2.10 gmapsup2.img Evropa nt 2008 gmapprom.img Problem je sledeci nevidi mapu adrije stim da sam vodio racuna da mi se ne prewklapaju iste zemlje u Adriji i Evropi !!! Ako neko zna resenje neka podeli ? ...
Evo, nabavih si 614c i zadovoljan sam svim osim s dvije stvari. Prvo i nebitno (odnosno riješeno) je bilo syncanje kontakata sa starog SE K800i. Nemoguće je bilo poslati sve kontakte, pa je dobri stari brute-force-jedan-po-jedan način upalio. E sad ovo drugo, to ne znam riješiti. GPS!!!!!! ...
Gdje ima za kupiti masku, kućište za HTC S710?? Ako moze cijela (prednji, straznji dio), a ako ne, moze samo prednji dio i tipkovnica...ustvari najvise mi fali tipkovnica (ona obicna, ne qwerty)...
Ima li tko informacije kad ce se u T-mobile pojaviti Vario IV, vidim da je u DE vec odavno u prodaji (BTW, i Experia X1)? Zna li tko sto VIP sprema od navedenog?
WM 6.1-hp ipaq 614c Pitanje za vas? Ne mogu nikako da sinhronizujem telefon sa tačunarom,pa je to i razlog zbog čega ne mogu ni da CONTACT LISTU prebacim na računar,i sve mi je u telefonu,tj. U SIM KARTICI. Instalitao sam programčić SMS GROUP(za slanje grupne poruke),i kad njega pokrenem za...
Kao ljubitelj slušanja Internet radija na PC pa tako i na svom WM PPC, ali ipak nešto rjeđe želim s Vama podijeliti to iskustvo, odnosno način na koji i vi možete slušati najjednostavnije svoju omiljenu radio postaju preko Interneta odnosno neku Internet Radio stanicu. Za to vam je potreban...
http://www.gsmarena.com/htc_max_4g-2605.php
Zanima me zna li netko koliko bi i gdje došlo dekodiranje HTC Tytna odnosno MDA Vario 2 koji je zaključan na T-mobile?
Posto vidim da se otvara svakojakih tema na ovom forumu, vezano i nevezano za mobilnu industriju, rekoh ajde da i ja otvrim jednu takvu vezano za Stylus na PPC-ima. Ovdije mozete opisati Vasa iskustva u koristenju istih. Razlog otvarsnja doticne teme je sljedeci, evo u nesto vise od godine...
System: - 4-inch 65K TFT touchscreen sa 480 x 800 pixel rezolucijom - 512MB ROMr - 288MB DDR SDRAM - microSDHC (do 32GB) - ugrađen accelerometer Povezivost - GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS900, UMTS2100 - CSD, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA
Di naci crackove i key-ove, key generatore za programicice i igrice za smartphone
Lijep pozdraf! Ovako,imam problem,kupio sam MDA Vario ali neznam složiti mms postavke... Koristim tele2 mrežu,pretplatnik sam(mukte tarifa)... Dali netko zna kako složiti mms za tele2?!?!?!?! MOLIM VAS POMAGAJTE!!!!:cry: Slao sam 3 maila na korisnik@tele2.com i svaki put dobim istu poruku,da...
Pozdrav. Ima li tko iskustva sa tim mobitelom, konkretno me zanima dal se moze izmijeniti ip adresa i subnet mobitela. Čital se nekaj da moram skinuti neki program. Ako netko zna nešto o tome bio bih zahvalan ako može reći. Hvala
HP IPAQ 614C, pokušavam da ostvarim komunikaciju između HP IPAQ 164C preko bluetooth sa računarom,i nailazim na sledeće. software od bluetootha je regularni instaliran (blue solei),i 100%radi,proverio sam spajajući nokiu n95 na njega. Šta se dešava sa IPAQ,objasniću vam sada: računar...
Hej ekipa, dali znate neki ok program koji podrzava icq ili nesto sl. da mogu instalirati na MDA Touch plus? I jos jedna sitnica...dali na mob mogu stavljati teme opcenito za WM 6 ili...!? TNX :respect:
Bok decki. meni je htc diamond prazan nema bas nista na njemu kako da instaliram wm na htc ako je prazan? reset neradi
kako ubaciti novi firmware na touch diamond? ili opcenito kako staviti bilo sta u njega da pocne raditi jer nema nista? i napravio sam hard reset. i prazno
gdije i dali mogu naci windows mobile na ruskome. jer bi ga stavio u htc diamond? Hvala
Da li je tko probao radi li sandisk sdhc 16 gb na hp ipaq 614c ??? Imam sdhc 8 gb i radi savrseno !!! Pozdrav zoks
prijatelji pomozite. jedno pitanje vezano za taj uređaj.ukoliko znaš odgovaraj,prilikom kucanja sms tastatura je uvek uključena kao XT9,mogu je isključiti pritiskom na zvezdicu,promenom na ABC....,međutim prilikom kucanja nove poruke ponovo se vraća na XT9. POSTOJI LI NEKI NAČIN DA SE TRAJNO...
http://www.gsmarena.com/winmo_qwerty_samsung_c6620_revealed_as_tim_italy_exclusive-news-650.php eksluzivno za TIM-talijanskog mobilnog operatera.
Sve je bilo Ok, dok mi dotični uređaj HTC P3600 nije pao na pod. Ok, nije se razletio niti "razbio" ali od tada mi ne radi GSM funkcija, ostalo koliko sam primijetio radi sasvim normalno. Sada da malo pobliže opišem/obijasnim nastali problem: Nakon pada, uređaj mi nema GSM signala (ne...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma