kako saznati dali je g3 il i g4 koji rom najbolje staviti kako instalirati windows mobile 6 moze li se to linkove savjete hitno molim
kako u HTC touch HD u instalirati programe, prema uputi prebacim program (npr Resco explorer) u storage card i kliknem na setup ali onda krene Opera i nista se ne desi??? LP
Da li je tko uspio otključati Touch Dual kupljen u Htu? Navodno se ne može.
Imam dotični mob več nekih mjesec dana i sve radi super osim jedne stvari. Naime več dva dana mi player u TouchFlo-u neće svirat niti ne prikazuje cijelu listu pjesama koje su u memoriji. Windows player ili neki drugi normalno rade. Napravio sam i hard reset čak tri puta ali opet niš. Fakat sam...
Evo ovako; imam Mda Compact IV i na njemu se nalazi igrica po imenu teeter. Za one koji ne znaju to je igrica sa lopticom koju trebate ugurat u rupu, a upravljate senzorom pokreta, tj naginjanjem telefona. zanima me postoji li još koja slična igrica'???? :cry::cry:
Ima li za skinuti Flash lite za pocket pc??
Dobio sam za božić HP iPAQ 214,znam da je pitanje glup ali jednostavno neznam kako se instaliravaju programi na njega, pročitao sam upute više puta ali ništa ne piše, pa ako netko zna molim za objašnjenje....
Kratko i jasno? Koliko sam skontao da nema, al' volio bih da je suprotno. Molim odgovor.
Pozdrav svima za pocetak. :) Novi sam ovdje, a ovdje me dovela moja nova tuzibaba - HTC Tytn II :) Inace clan na nekoliko foruma vezanih uz automobile i fotografiju, te admin na mitsubishi-club.com.hr Nadam se ugodnom druzenju! :) Nedavno sam dobio Cect t689 te spajanjem uredjaja s...
Eto, vrijeme je doslo :) prije 20 minuta sam ga dobio, nazalost nakratko.. pa pitajte sada :) Dali je izvrstan? je! Dali Touch FLO radi bez greske? RADI :) Sve u svemu, usporedili ga sada sa iPhoneom 3G, i pitam se zasto oni ljudi tamo cekaju u redu.. :) Uskoro fotke i preview video :)
Već neko vrijeme ne koristim PPC pa sam se odlučio na grupno rješavanje problema ... ;) Naime razmišljam kako bi svoju bežićnu tipkovnicu sa touchpadom koja mi služi za navigaciju HTPC kompjutera zamjenio nekom drugom vrstom upravljača. Kako imam Harmony prvo sam mislio problem riješavati sa...
ljudi trebao bi savjet kako ubaciti temu u XDA Steller da bude kao ona u HTC tytn II?
Eto, najavljen je bio, sada je u prodaji, pa ce se vjerovatno naci tu i tamo koji korisnik! Druzio sam se s njime nekoliko tjedna, TouchFLO 3D u 3. verziji je izvrstan,no to jos nije ono pravo. Veliku zamjerku dajem ekranu koji je necitljiv po suncu te uzasno slaboj bateriji. Zakljucak testa:...
Dakle, imam motorolu mpx200 koja je došla sa originalnim smartphone 2002 OS-om i ja jednog lijepog sunčanog dana stavio wm2005 na nju i tako radila ona 3 tjedna il 4 nije bitno i rikno mi OS. Ja odmah na hard reset kad ono baterija prazna, stavim na punjenje i neće. Što sad?
evo ga uspio sam naći ovu verziju iGo 8.3 koja radi na HDu preko cijelog ekrana http://rapidshare.com/files/172746992/iGO8.rar.html samo ga treba kopirat na SD i u total commanderu napravit shortcut ...u njemu nema content foldera (znači bez mapa , poi, ...) to možete skinut sa ...
Za sve vaše i naše "ultimativne" :) uređaje, "novi" WM je napokon izašao možete ga naći ovdje : https://www.imate.com/st-WindowsMobile6_1.aspx Upravo sam u procesu stavljanja na svog ultimejta :)
Imam instaliran Garmin mobile XT na Motoroli Q9h.Ono sto mene zanima jeste kako ili gdje da nadjem karte za mobile XT?Konkretno bih bio zadovoljan sa kartom Hrvatske i Bih, recimo adriaroute. Na uredjaju imam sve ali od karti samo base map. Kako ubaciti mape? :suicide: Znam da na forumu ima...
Znaci sljedece je, ubiti dvojba iLauncher ili SPB.Mobile.Shell. Koristio sam oba dva, ali nekako mi se je vise dopao iLauncher. Sada sto Vi kazete, odnosno sto mi preporucujete posto sam napravio hard reset uredaja, a radi ustede prostora mislim si samo jedno od navedeno ponovo instalirati. Ajde...
jednostavan problem, mozda malo kompliciranije rjesenje.. mda mi se nece spojit na komp.. dali mozda treba neki program dodatno instalirat na komp kak bi to mogao? prvi put kad sam konektovao, komp je prepoznao da ima nes novo, pokrenuo se 'add hardware' međutim se nista nije dogodilo.. sad...
ili originalno HTC Artemis odnosno P 3300. Kao što se već zna stiže u hrvatski T-mobile uskoro. Za mene vrlo primamljiv PDA telefon koji stiže sa najnovijim WM6. I specifikacije su zgodne npr. ima FM radio sa RDS te ugrađeni GPS SirfStar III, jedino što meni fali je više rama i roma te HDSP ili...
http://www.gsmarena.com/tmobile_shadow_gets_its_sequel_meet_the_shadow_ii-news-696.php
Stavio sam novu skuhani ROM i na njemu nemam quick gps. Nasao sam neki na netu ali mi javi da je to za prijasnu verziju windowsa i ne radi kako spada. Zapravo niti na prijasnjoj verziji nije dobro radilo. Kada kliknem na connect dobijem neki http error... Jel kome to radi ili je to rijesio...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=2956475&posted=1#post2956475 Za sada mi radi sve ko grom osim Interneta. Internet radi ali browser se nece otvoriti iz manille. Moja impresija...najbrzi ROM koji sam imao... Topla preporuka!!!
zanima me za vario 1 dal postoji neki drugi rom s kojim ce brze radit kao sto je npr za tynt II hyperdragon i slicno?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma