My Phone je novi Microsoftov servis namijenjen za sinhronizaciju podataka između Windows Mobile uređaja i weba. Na kojeg će korisnici pohraniti/backupirati podatke sa svog mobilnog telefona. Kako kažu u Microsoftu, u slučaju da izgubite telefon ili ako kupite novi model, kontakte, kalendarske...
http://www.gsmarena.com/htc_s740-2498.php
pozdrav svima, imam jedan problem pa ak neko zna kako i šta neka pomogne, slučajno sam naletio na program remote touch za WM uređaje i program je fenomenalan i jako brz! na svoj laptop se spojim bez problema i sve radi super, program se sastoji od 2 dijela, jedan se instalira na komp a drugi...
Znam da je pitano sto puta..ali u takvoj sam stisci s vremenom da nista nemogu naci..pa molim za pomoć Skinuo sam IGO8 sa http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=255&t=53127 Pa MOLIM sta i kako dalje...odnosno molim nekoga za kratke crte instalacije.. Hvala !!! EVO STAVIO SAM...
http://news.softpedia.com/news/The-Unannounced-Samsung-C6625-Listed-for-Pre-Order-103843.shtml
Ovako imam hp ipaq 214 i zanima me dali se na njega može priključiti usb stick i kako mislim pomoću kojeg kabla ili priključka...?
zna mozda netko sta se dogada sa str h**p//www.ppcwarez.org? jer ju ja ne mogu vec skoro mj dana a i vise otvoriti
E raja imam ovaj fon i samo francuski jezik na njemu, zanima me jel se moze kako ubaciti engleski, ako sam se sta provalio ne zamjerite jer stvarno nemam pojma...:respect:
Imam htc touch hd i coreplayer ,ali one vrti divx sa titlovima, ima li koji player da prepoznaje titlove
Ovako imam hp 214 i neki dan sam isključio modem i ponovo ga uključio i došlo je do promjene ip adrese i mislim da mi se zato hp neće konektirati ali ne shvaćam zašto neće pronaći niti jednu mrežu?? stalno je wlan u žutoj boji...ako netko zna zašto stvarno bih molio za pomoć...I kako to popraviti??
Prije svega, pocetnik sam sto se tice PPC-a... I sad, prica ide ovako, na navedenom PPC-u je bio instaliran WM5 i radio je super(uopce neznam koji me vrag tjerao da idem snimati WM6 al ajd) I skinem WM6, tri paketa ukupne velicine 120 Mb (Hermes_WM6_vanilla,...
Znači planiram uzeti MDA vario 4 ali me nervira ona roza boja pa ako netko zna kako da to promjenim tj da bude crno kao u HTC touch pro-a... Hvala
Pozdrav :) Bio sam ponosni Vlasnik T-mobile MDA Vario II dok nije pao na gradilištu sa 26 metara na asfalt i otišao u povijest. Sad sam nabavio T-mobile MDA vario IV. Uređaj je ok, ali me živcira glupo sučelje TouchFlo jer sam navikao na klasični rad olovkom. Doduše isto se može vrlo lako...
Jel uspio netko pokrenuti .swf fajlove (igre ili video) na Touch HD? Prije par godina (kad sam imao starog MDA Compacta) koristio sam Bryht Flash Player u kombinaciji sa Macromedia Flash Player 7, medjutim ovdje taj trik ne pali jer je taj softver zastarjeli. Ako ima netko kakvi trik sa...
ima li tko kakav dobar link za mobil operu 8.65 za ppc. hvala
imam wirless mrežu na kompu i htio bi spojiti svoj mda2 ppc na internet putem računala. zanima me da li je to moguće i kako. hvala
http://www.gsmarena.com/htc_touch_cruise_09-2654.php
Pozdrav :) Kako na MDA vario IV upogoniti GPS da radi? Navodno ima interni GPS prijemnik ali ga nisam uspio upogoniti sa garmin, tomtom ili nekim drugim software-om. Pošto baš nisam neki ekspert molim savjet. Hvala
Čuo sam da neki mobiteli imaju nekih problema s nekompatibilnošću s nekim recieverima. Pošto imam namjeru kupiti bluetooth GPS recevier zanima me da li ovaj mob ima takvih problema, i da li je tko imao kakvih problema, te koji reciever mi preporučate. Hvala
Drug mi ima problem sa gore navedenim PDA uredjajem,juce je htio da instalira iGo program za navigaciju,i usred instalacije mu se potrosi baterija i PDA se zaglavi na boot screen-u,i sada kada se ukljuci uredjaj na ekranu pise "smart mobility"i u cosku dolje verzija OS-a.Ja sam probao da ga...
bok ljudi, ponekad kad svrljam po programima,i kad izadjem van onda mi izbaci An unhandeld error ocured in the shell,,,trying to restart the shell, i kad kliknem Ok onda mi se restarta mob i sve dalje normalno,,,zakaj se to događa?
T-mobile verzija HTC Vive. http://www.gsmarena.com/t_mobile_mda_basic-2648.php
kupija sam ovaj uredaj moze mi ko rec par rici o njemu kakav je uredaj njegove mane i prednosti MDA VARIO Compact III hvala
zbog cega mi Garmin (5.00.20) ne prikazuje tocnu nadmorsku visinu na kojoj se nalazim ? Koristim AdriaTopo 2.1 i kad dodjem negdje na vrh neke planine provjerim - nikad se ne slaze sa onim oznacenim na karti - odstupanja su ranga 20-tak metara.. Da li treba neku kalibraciju radit kod startanja...
Hi! Imam problema sa memeorijskom karticom microSD od 2GB stavio sam je u uređaj i on ju je prepoznao nakon nekog vremena se samo izgubi uopče je nema u programu a ona je još uvjek u uređaju šta da radim?:cry:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma