Garmin Mobile XT 5.00.20 U ovom Tutorial-u ćemo pokušat objasniti postupak instalacije Garmina na vaš WM uređaj. Bilo bi dobro da prije početka same instalacije jednom pročitate cijeli postupak i skinete sve potrebno što se nalazi na dnu posta. skinite GarminMobile na Vaše računalo i...
Mazim i pazim svog Tytn II od kad sam ga kupio,gore screen protector,uvjek u futroli,i jucer idem čorit,namjestim alarm i stavim ga na stolac.usred noći u snu nekak pređem rukom preko stolice i gurnem htc na pod,,,pao je sa pola metra visine na parket.ja ga dignem i odem dalje spavat i ujutro...
evo ovako. Kupio sam polovni pocket pc i sve je odlično radilo dok mi jednom nije crkla baterija. I kad se on napunio moj mlađi brat je nešto prčko po njemu i nešto smrdo. I sada mi ne radi kamera i još par nekih drugih programa. A ja sam novi u ovome i neznam ništa, tako ako je neko voljan pomoći...
od silnog gledanja mobitela više neznam što valja a što ne pa me zanima vaše mišljenje: best buy smartphone sa win mobile OSom za 1500kn (ne više!) na crno
ima li kaakav novi softwARE (trenutno windows mobile 6.1) ili kakva modifikacija
http://www.youtube.com/watch?v=9rGeRYSqWZk evo naletio sam na ovo na youtubu pa bi zelio saznat kako igrat igre sa compa na ppc-u , ak mozgu dobit neka objasnjenja ili linkove bio bih zahvalan...
Kada udjem u media album i stikliram vise slika gubi mi se send via bluetooth ! Da li neko zna kako da posaljem vise slika iz jednog puta ??? :creep::creep: Hvala unapred !
imam jednog frenda u razredu koji prodava mda vario , do mi ga je na par dana da ga isprobam i par puta mi se zaledio , pojavile sus se neke crte na ekranu i boja je polako blijedila. zasto se to dogada , radi moje nestrucnosti , preopterecenja il je to neka greska s njime? to bi mi bio prvi...
Evo, prvi put se susrećem sa WM mobitelom... I sad, malo zna često zaštekati... I proguglao sam da bi update ROM- a mogao pomoći... I otišao na HTC- ovu stranicu i tamo odabrao HTC touch, Support, ROM update i upisao serijski broj. Ali piše: A ne znam jel se može update- ati ROM na neki drugi...
http://www.mobile-review.com/fullnews/main/index_eng.shtml#22683 http://news.softpedia.com/news/HTC-2009-Lineup-Leaked-a-Possible-T-Mobile-G2-Spotted-101791.shtml
Koje igre igrate na HD-u? Nemam sreće u zadnje vrijeme, kajgod instaliram ne valja. Tražim nešto brzo, jednostavno i zarazno :crazy: Preporučite mi nešto :banme:
Bok! jel ima ko doticni mob da moze reci par rijeci o njemu? ubrzo moram produzivat ugovor, pa se mislim prebacit na tele2 i uzet tog samsunga. trazim po guglu, ali kod nas jos nema pravih informacija sa korisnicke strane. meni se cini dosta dobar PPC, jedino kaj mu je rezolucija malo...
Pozdrav, zanima me kako se stavljaju shellovi, ja ih skinem ali ima neka procedura s nekim skriptama koja mi ne ide od ruke. Jel ima nekako da samo stisnem i da instalira shell. Jel se može namjestiti da dolazi izvješće za poruke ? Kako maknuti stvari iz widgeta ?
Pozdraf! Imam sljedeci problem... Ne znam da li je software-ski ili pak do VIP-a... Kad saljem poruku, neki puta ju ne dostavi osobi kojoj sam slao. Uredno svaki puta dobijem od system admin-a poruku da je SMS dostavljen, medjutim, poruka se izgubi u postoru i vremenu... :) Poruka nije...
Hi all, eto danas sam pokupio novi HTC Touch PRO, jos nisam stavio sim karticu (jos se puni), nisam ni pofotkao. Budem tokom dana. Ono sto odmah primjecujem da TouchFLO radi bezprijekorno :) Druzit cu se s njim neko vrijeme, pa tu postavljajte pitanja....
jel dobar to mob, znm samo da je windows mobile, imam priliku dobit ga jeftino... da li se to da prodat i za koje novce, neznam baš dal su ljudi zainteresirani za taj mob
Primjetio sam da se tu i tamo pojavi netko tko traži savjet kako bi mogao napraviti hard reset na svojem uređaju. Na jednome forumu sam naišao na zgodna uputstva za nekoliko uređaja, i preveo ih ovdje. Dell Axim X3 / X3i / X30: Za Hard reset pritisnite i držite "Power" tipku, i pritisnite...
Uvjerio sam sam sebe da ga moram imati :) Prodao sam njoku N96 i N95 8 GB te odlučio kupiti gore navedeni. Još čekam da mi netko od prodavača odgovori cijenu. Planiram uzeti X7510. Molim sve savjete oko zadovoljstva uređajem prisutnih korisnika istog
Oi swima! :) Naslijedio od starog TyTN-a... (on gamad uzeo HTC Touch HD)... Uglavnom, zanima me vise stvari... Tipa flash ROM-a, upgrade na WM6.1 (sada imam 5) i ovi customizations today screen-a i slicno... Zasada nista previse nisam pokusavao, jer zapravo niti nemrem nac neke dobre...
Imam htc touc dual i na OVOJ stranici sam pronašao upgrade ali neznam postupak šta prvo napraviti pa ako netko zna kojim redom ići išta raditi.Hvala :comp:
pozdrav. imam hp ipaq 614c. skinuo sam sa neta: Garmin Mobile XT for Windows Mobile v.5.00.20w + Basemap + Support Files + City Navigator Europe 2009 NT i instalirao po ovim uputama: __________________________________________________ Garmin Mobile XT for Windows Mobile v.5.00.20w +...
Spojim se na svoju mrezu wlanom..sve 5 i kada trebam na net kaze ERROR....mogu otvoriti samo youtube sa njegove aplikacije, ali kada zelim pogledati neki film sa youtuba, opet ERROR... Ako mi moze netko pomoći kako da idem na net!! Pokusavam vec 7dana sve moguće postavke, ali nikako da dokućim...
evo neki dan sam si nabavio rabljeni hp hx4700 sa win 6.1 na sebi.. e sad pitanja:) 1. vidim da uz njega idu original 2003., sad su 6.1 pa me zanima koji bi bili najvise odgovarajuci win za njega? koji je najprakticniji za pocetnika i tak? do sada sam samo imao symbiane pa mi je ovo malo...
molim vas kako uopče nešto instalirati na taj uređaj. probao sam instalirati KaiserTweak, pokrenem setap koji se otvori u Internet Exploreru, tu se kao on instalira, ali gdje je program nakon te instalacije, gdje ga pokrenuti. Molim vas za pomoč ... ??
Prvo pozdtav, novi sam na forumu iako ste mi par puta pomogli svojim savjetima. Hvala. A topic će (nadam se) pomoći onima koji su kupili HTC ili neki drugi Win 6.x uređaj u Vip centru, konkretno sam uzeo ovog na Easy + promo tarifi bez mjesečne obveze (samo radijska frekv) za 3291,00 kunu. Ne...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma