-118.6 x 63 x 12mm, -Windows Mobile 6.5 OS, -Qualcomm 8250 1GHz processor, -512MB of ROM and 256MB of RAM, -microSD memory card slot, -3.8-inch WVGA touchscreen display, -5-megapixel photo snapper with auto focus and LED flash, -WiFi 802.11 b/g, -HSPA 900, 1900, 2100MHz (download 7.2 Mbps...
http://www.gsmarena.com/43inch_snapdragondriven_htc_leo_to_be_called_htc_pro_three-news-1124.php -Windows Mobile 6.5, -320MB of RAM and 512MB ROM, -Procesor 1GHz , -4.3-inch WVGA touchscreen....
Sorry ako su pitanja glupa, ali teski sam pocetnik na WM-u tako da molim za razumijevanje, trazio sam odgovore po netu ali nisam nista konkretno nasao. Moja pitanja su: 1. Kako ugasiti EDGE?? Nakon gasenja Wi-Fi -a automatski se ukljucuje sto dodatno nepotrebno trosi bateriju. Jel postoji neki...
Sve o instalaciji Navigacije (GPS) na Symbian S60 3rd edition uređaje: Garmin: Postupak: NOVO (vrijedi i za S60 3rd mobitele) Instaliranje Garmin Mobile XT-a na Symbian S60 5th (novo) (56k warning)
U ovoj temi će biti svi tutoriali vezani za igrice trenutno je samo n-gage 2.0 Link na tutuorial: N-gage 2.0 - instaliranje aplikacije i igrica Link na pitanja vezana za N-Gage 2.0 pitanja vezana za instalaciju, program i igrice
Pozdrav, Zanima me koji radio rom koristite na vašem MDA Vario IV uređaju? To me zanima prvenstveno zbog trajanja baterije i kvalitete signala (propušteni pozivi i sl.) trenutno koristim 1.14.25.05 i baterija mi jedva izdrži 1 dan uz umjereno korištenje. Imam Energy rom Aurora(build 23016). ...
Kupio bih vario-a III, ali mi se ne svidja prednja maska, strasno je to sto T-scum napravi od mobitela pa me zanima jel postoji prednja maska za taj mob, samo neka malo tamnija da vise slici na htc tytn II kod kojeg mi se svidja dizajn. Gledao sam na e-bay -u tytn II i na slici se vidi da se s njim...
Ova tema je namjenjena da se malo upoznamo, da vidimo koliki ste zaljubljenik u WM i koliko ustvari poznajete platformu i što sve radite s istom i uređajima koji je pogone. 1. Radim sve, od kuhanja ROM-ova, instaliranja istih, tweakanja u registryu, optimizacije WM sučelja, instaliranja...
Konkretno, možda nije baš "614c specific", no razina glasnoće dolaznih poziva na ovom modelu je vrlo niska. Dok poziva nema, tapom na ikonu zvučnika pokažu se dva slidera. Postavim desni slider na maximum. Vratim device u svoj etui (jer bez njega display neće preživjeti niti mjesec dana) i...
Koristim se Outlook-om preko exchangea pa sam danas skuzio da mi se nijedan odlazni mail ne prikazuje u poslanim mailovima. U options mi je uredno zadano da čuva poslane mailove...probavao svasta i ne uspijevam ..pomagajte :respect:
e ovak, trazim gore navedeni software za wm 3.0 aid ak neko ima nek plz uplouda il tak neke :) fala unaprjed
ovako probao sam sa jednim programčićem - nejde , u postavkama>telefon isto nema mogučnost da se odabere band , 3g mi ne treba i šugav je signal , a sa edge sam sasvim zadovoljan
Pozdrav svima, Evo ni ja nisam bio ovdje od zadnje kupvine svog PDA (VArio II - svaka mu dala)! Daklem, kupia sam danas Vario IV (mislim logičan nasljednik Varia II - svaka mu dala), i ubacim karticu, idem ga ja malo dotjerat kao, kad ono fensi šmensi iphone wanabe smeće. Prstom tamo prstom...
Da li netko možda zna linkove na rapidsharu za dotičnu kartu? Zahvaljujem!
Spb Geo Game v1.0.0 build 109 Requirements: WM 5-6.1 mala zgodna igra, pogađanja glavnih gradova država i njihovih zastava. Download file
pozdrav, imam problem pa ako je netko naisao na nesto slicno molim za pomoc u rjesavanju problema.imam ipaq 614 c koji mi uopce ne daje mogucnost spajanja putem wlana kad sam tek nabavio mob spajao se uredno,nakon nekog vremena uopce nije mogao povezati nikakav wlan, nadogradio sam firmware i...
Vario ne dize OS ako je u njemu SIM kartica. Ako karticu izvadim, digne se ali ne svaki put, vecinom ekran pobijeli kao da je greska na grafickom cipu. Problem je poceo pred par dana kad bi se uredjaj smrznuo kod pokusaja softverskog unlocka. Pokusao i s drugim karticama, isti problem. Ima netko...
Slomljen ekran (pukao,vidljiv samo napola),sestra probala sa ActiveSync izvuc tel.brojeve i nakon toga ostali samo oni na sim kartici,oko 400 brojeva sa telefona nestalo. Postoji li program,nacin bilo sto da joj izvucem brojeve sa starog moba.
Imam priliku kupiti MDA pro...star je to model,ali je nekorišten pa mi se čini ok prilika zanima me mogu li u njega stavit simpa web'n'walk stick, kojeg već imam? sa njim mi je surfanje relativno jeftino... 20 lp je megabajt uglavnom, kako MDA pro ima USB i windowse...mislim da bi...
LITE B7320 PRO B7610 PRO
da li je moguće da sam pokupio kakav virus na HTC daimondu i kako ga se rješiti! Naime kad se želim spojiti na kompjutor ne mogu jer mi kao pokazani disk dolazi mapa.Nakon toga mi kompjutor se ne može spojiti na internet!! nisam surfao sa mob po internetu nego sam preko kompjutora skidao app i...
Izišla Opera mobile v 9.7 beta,može se skinuti sa njihove stranice.
Pozdrav svima, Novi sam na ovom forumu i uopće u svijetu "PDA tehnologije", te imam jedan veliki problem. Dakle problem glasi kao što sam i napisao u naslovu. Kupio sam si polovni Tytn II koji je u sebi imao WM6 os, te kad sam ga malo proučio i ovladao sa osnovama, krenio sam sa daljnjim...
Kupio sam omniu nedutim tutlek sam za te stvari trebam pomoc gdje naci gps kako instalirati i sve sto ide uz pomozite molim vas unaprijed zahvaljujem
http://www.gsmarena.com/vodafone_1231_smartphone_is_hard_on_texting_but_easy_on_the_pokcet-news-643.php
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma