pozdrav,imam hp ipaq 500,zanima me koji windows mobile moze na njega,gdje ima za skinuti i neke upute za instalaciju...,.hvalaaaa
Bok, imam ovaj myguide 4300 i karte su mi outdated a software je sra*je. Zanima me bi li moga instalirat koji drugi software na njega tipa iGo ili neki drugi i kako? malo mi je hitno. fala.
Dakle,nedavno sam kupio Palm zbog njegovog OS-a... Do sad sam bio prilicno zadovoljan samo sto mi je zape jedan problem... Prilikom otvaranja app Cataloga automatski mi kaze da je catalogue prazan te da aplikacija nije pronadjena... Katalog se pocinje ucitavati i odjednom nestanu sve slike......
//gpspassion.com/forumsen/t...23&whichpage=1
Molio bih ako moze linkove za najnoviji IGO (ne znam koji je novi, ima vise modela) i zadnje karte, 3d teren, hrvatski voice i mapu Hvala ;)
Pozdrav svima, dobio sam na poklon TomTom One 3rd edition uredjaj, sa mapama istocne evrope, interesuje me da li postoji neki novi softwer ili neke druge mape na kojima je malo bolje pokrivena Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bosna.. Zahvaljujem na odgovorima Bojan
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postoji li PC verzija iGO 8.3 koja prima nove karte. Zapravo zanima me nešto čime bih mogao "vrtiti" iGO 8.3 radi proučavanja da ne moram stalno prebacivati između PC-a i PNA.
Zna li netko kako u Prestigio 350 ubaciti karte, probao sam iGO8, ali mi skroz javlja grešku. Ako neko ima tutorial nek mi pomogne. Hvala!
Pozdrav, imam uređaj Targa radi na Windows CE5 a trebao bi pomorske karte za uređaj "Targa" hvala !
evo da i ja napisem nesta, totalni sam nab po pitanju navigacija i uoce se ne kuzim u nista! imam tu my guide 3100 kad je upalim imam dvje ukone, navigacija i postavke, kad odem u navigacija. blank screan!a u postavkama neke gluposti!kako da znam koji je program na njoj i koje karte mogu...
Ako moze neko pomoc bio bih jako zahvalan ... Imam crackani adria route (sve otkljucano) i garmin mobile xt kada pošaljem kartu sa map sourcea na uređaj i pokušam otovorit tu kartu na uređaju (palm tx) dobijem error da ne mogu sa tim gps senzorom ID-ja XXXXXX otključati kartu (uređaj je inace...
Molim, malu pomoc. Skinuo sam CN_Europe_NT_2010.1_Unlocked, i dobio sam GMAPPROM.IMG file. To sem prebacio na karticu, ali uredjaj ne vidi kartu. Buduci da se radi o otkljucanoj karti ne znam sto mi je ciniti da proradi. Skinuo se jos jedan txt.file sa mapID 449 hvala za pomoc
http://www.archos.com/products/imt/archos_5it/index.html?country=hr&lang=en&p= Jer netko imao iskustva sa uređajem? Razmisljam o kupovini takvog uređaja i dvoumim se između Arcuha i iPod tauch-a. Namjena bi bila za igre i muziku , internet mi uopce nije potreban!
imam uređaj mio p550,i on čita samo kartice do 2 gb,jel mogu nesto napraviti da čita kartice vise od 2 gb?jeli bi pomogla nadogradnja softwearea? hvala
Molim pomoc za Mio A701. Trebam neke stranice ako postoje ja nisam nasel nikaj konkretno da umjesto Engleskog stavim Njemacki soft. Isto tako dali tko zna kakvu navigaciju mogu stavit osim originalne karte su slabe od 2006. Probao sam sa Navigonom no ne radi. Hvala svima unaprijed.
Zanima me da li se GArmin XT moze instalirati na sve GPS uredjaje sa Operativnim sistemom Microsoft Window CE Net 5.0 Core ,kao i da li moze na ovaj uredjaj Xdrive 43SX Navigacioni sistem Procesor: SIRF Atlas III AT640 400MHZ Operativni sistem: Microsoft Window CE Net 5.0 Core Težina:156g...
Kada nekoga zovem sa ovim telefonom niti ga čujem niti on mene čujem .. A kada me neko zove cuje se muzika koja je postavljena za zvono, a npr. tu istu muziku kada pokrenem u njemu ne cuje se nista.. Da li je moguce da je do softwera neki problem ? Ima neko nekih ideja šta da uradim ? Samo mi...
Pozz svima i sretna nova!!Imam jedno pitanje sve sam cito ovde na forumu za ubacivnaje karte,ali ja nesto ovde ne svatam nista vise ili sam ostareo vec za to.Hocu samo da ubacim na moju sd karticu kartu svezu od srbije za pocetak,koji re redosled da radim ,sta prvo da zavrsetka,nadam se da nece da...
A imam i orginalni Adriaroute cd sa ključevima. Skidao i sa neta al ne ide. može pomoć.
Imao sam tvornicki postavljeno Win mobile 5.0 verziju ali sam zelio postaviti 6.1 verziju koju san pronasao na ovoj stranici http://www.gpsunderground.com/forums/showthread.php?t=14079 Nakon sto sam napravio low level format na uređaju i stavio instalaciju Win na SD kartici, u boot modu na...
Ajde ako neko zna na koji nacin se na obicnim PDA sa WM moze postici efekat kao npr na Samsung Omniji i900, kada se kuca poruka i prilikom svako pritiska na "dugme" telefon blago zavibrira. Mozda neki program ili slicno.
Imam ovu navigaciju vec dvije godine, inace imam kartu evrope, ali nemam za Hrvatsku, Bosnu i Srbiju. Ako neko moze da me uputi kako da uguram neku od ovih karti u navigaciju bio bih unaprijed zahvalan. POzz
Nedavno pokrenuta no na zalost dostupna samo za WM 6.5, postala je dostupna za pregled, kupnju i besplatno skidanje i preko PC-a. http://marketplace.windowsphone.com/ Obecanje iz Microsoft-a je da ce i za starije WM uredaje APP biti dostupan uskoro. OBECANJE ISPUNJENO ! OVO WEB...
nadam se da naziv teme sve govori,nešto sam pronašao al mi ne radi,molim nekog da mi to pojasni ili link kako da to prebacim i molim da je na hrvatskom jeziku jer nisam nešto sa engleskim.:drink:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma