pozdrav molim pomoć. imam stari i paq 5450 sa os win ce 4.2 , rom ver 2.00.21, a kupio sam 40 kanalni gps reciver, koristim mireo i gps tuner . nakon određenog vremena nekad 5 nekad 30 min korištenja pukne mi veza sa gpsom i nemogu je uspostaviti ponovno . kad ga resetiram onda opet...
Zanima me, vi koji imate u autu ručno računalo sa gps-om ili gps samo gdje ste ga stavili. Imam u planu kupit vjerojatno neki FS ali ne znam gdje bi pozicionirao. Možete i neku sliku postat. Hvala
pozdrav svima. Zanima me da li netko zna gdje se moze naci ovaj kabel za Fujistsu Siemens Pocket Loox T830, i da li mozda pase neki obicni adapter kao ovaj: http://www.pc-modding.biz/images/nw/33500B.jpg Unaprijed hvala svima.
Kad to dolazi?
Odlucio sam uzeti neki PDA koji bi koristio prvenstveno za navigaciju, naravno iz financijskih razloga, karte bi potrazio na netu. Buduci da je ponuda dosta velika i nisam bas upucen u modele, molio bi vas da me savjetujete malo o tome. Za sada sam vidio Mio C550, ima opremu za auto sto je jedan...
vidio sam negdje igru heroes of might and magic za ppc.. i isteko je link, jel moze netko stavit link il uploadat da probam, aoe je pun pogodak i to je sve sto imam, al mislim da bi i ova igra mogla bit odlicna na lcd-u zaigrat...ak ima poseban dio za trazit ovakve stvari molim neka se prebaci...
Bok Htio bi staviti nove windowse na mda vario pa sam skinuo wm mb edition i shelltool! Ovo su koraci po kojima sam pokusavao! Zanima me 3 korak! od kud da stavim taj nk.nbf file ?????????????? 1) You should disable your antivirus and firewall, close all active application at first...
Pozdrav.....ja sam now u svetu PDA...imao sam simbiane i puno ostalih telefona......mozete mi reci kakav je ovo PDA SPV m500...dali ima negde na nekom sajtu screan shoot-ova.....kako se komanduje tim PDA.....pomozite....jos ga nisam pazario...ali nameravam.....dali vredi 220eura
Koji soft koristite? Meni pise ovo Microsoft Pocket PC Version 4.20.1081 (Build 13100) Dali ima nekaj novije i ako ima mozda koji link ako nije problem... I koji programi su mi potrebni za update softa... TNX :)
pitanje u vezi ovog pda uređaja. kako zamijeniti jezik operativnog sistema ili kako updeitati sistem te tom prilikom promijeniti jezik. hvala.
Pozdrav svima ! Evo imam namjeru kupiti navedeni uređaj, pa posto ga jos nisam uopce uzivo isprobao, zanimaju me malo njegovi dojmovi. Molio bih sve koji ga imaju ili koji su ga koristili ako mi mogu malo pomoc. Zanima me kakv je uređaj opcenito, da li gps dobro radi i opcenito da li ga...
Eto davno sam se javljao oko kupnje PPC-a i nabavio N560. Uz to sam kupio i destinator6 koji, ruku na srce nema baš neku detaljnu HR kartu, pa eto molim prijedloge koji program za navigaciju downloadati, da se ne bacaju pare u vjetar bezveze... Znam da ima različitih mišljenja oko pogramčića, ali...
zanima me kako je na HTC uređajima (konkretno 3600) izveden touch display dali je ovaj dio po kojem dodirujemo sa stylusom vezan za kuciste uređaja, znaci dali bi kod promjene kucista bio promjenjen i taj vanjski dio ili je on direktno vezan za display ... imam jedu malu tockicu zagrebanu koja se u...
Dakle, imam ipaq hw6515, t-mobile i probleme s slanjem (i primanjem) MMSa. Usluga je uključena (tako kažu:) ali MMS ne ide. Zvao sam T-mobile support ali oni jadni nemaju ipaq uređaje pa mi neznaju pomoći. Inače, GPRS radi ok jer uredno trošim msn messenger. pls help.
Neki dan sam pročitao na news grupama informaciju o dostupnosti ovog uređaja. Isti se prodaje u jednom našem trgovačkom centru po cijeni koja je puno veća nego što realno uređaj vrijedi. S obzirom da u Njemačkoj isti uređaj možete dobiti za 349 eura plus navigacijski komplet s besplatnim mapama za...
Je li netko čuo makar i glasinu kad bi se u Hrvatskoj mogao pojaviti HTC x7500 poznatiji kao HTC Advantage ili u verziji T-mobile Ameo?
Htio sam ovo uvijek pitati, ali nisam imao potrebe. Evo sad imam. Imam Palm 72 i kako sada namjestiti postavke? Treba li uzeti neku pretplatu preko t-coma ili nesto...
Upute na stranici su za Axim, ali proncipo je isti na SVIM WM 2003/2003 SE uređajima :thumbup: http://www.aximsite.com/bluetooth/bt_guide5.htm#section13 NAPOMENA: Broj koji se bira u RH je ( ako se ne varam ) *99# Nisam 100% siguran, ali postupak gore opisan je dobar :thumbup:
poceo sam sve vise surfat netom preko PPC-a ( ovo pisem s njega ). pa me zanima koji web browser koristite I koji bi preporucili. sad koristim klasicni IE. prije sam koristio net front, ali sam radio hard reset pa ga vise nisam instalirao. sad bi rado promijenil ovaj IE, pa bi trebal par prijedloga...
Dakle na SE P990i ima ugrađen RSS reader, i stvarno je zanimljivo čitati vijesti jer povuče samo malo GPRS podataka. Da li koristite tu mogućnost na svojim uređajima i koje programe preporučate. Evo za Palm je izašao novi besplatni program TopStory P.s. Ne zaboravite ocijeniti temu ako vam se...
Bok, da li se isplati kupovina navedenog uredjaja te koliko bi otprilike kostao polovni star oko godinu dana? Takodjer zanima me da li se isplati ga koristiti kao GPS navigator te koji uredjaj bi bio ok? Hvala svima
ima li itko konfiguriran mobile carnet na navedenom uredjaju? Nikako da mi proradi!
Ovako: ja... ću uskoro MOŽDA dobiti taj pocket pc (mitac mio a 701). Možda, sam reko jer se razmišljam više dali uzeti to il neš drugo... sve je za 5, ima GPS, ima GSM, i uz to design je odličan... međutim, koliko sam vidio, on nema WiFi... a meni to treba "mnogo, mnogo"... pa bi me...
Dobio sam danas ovaj GPS prijemnik: http://www.insidepda.de/gps-empfaenger,T-Mobile-NaviGate-BlueKit,technische-daten,10.html medjutim nema upute kako to povezati sa PDA (imam MDA 2, Qtek 2020), ne znam kako ga ukljuciti, od onih signalnih lampica pali se samo ona srednja kad se puni i moze...
pitanje dali znate dali postoji mogučnost promijene jezika na navedenom modelu meni je na njemačkom.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma