Gdje bi mogao naci nekakav web browser za tunsten E? Znam da je samo IR ( jer nije E2 vec samo E), ali koliko se sjecam moze se i tako surfati u slucaju potrebe. Naime nasao sam medju knjigama stari tungsten E na kojeg sam zaboravio pa se isti vec davno ispraznio (prije godinu-dvije) i napravio...
Bok svima. Prvenstveno bi volio da mi pomognu oni koji imaju Mda Vario II ili Mda Compact III. Imam priliku kupiti jedan od ova dva uređaja. Pogledao sam sve karakteristike i vidim da Vario II ima jaći proc,Compact III ima GPS dok za Vario II nisam siguran,mada mi je tip rekao da ima i Vario...
Nakon godina bez inovacija i nekih novosti, Palm me ponovno razocarao i napravio, paz' ovo, mali laptop namijenjen za koristenje sa vasim Palm uredajem. :loco: :loco: :wtf: :wtf: Jeff Hawkins me duboko razocarao, vec godinama se veselim njihovom novom proizvodu i onda se ovako posere na...
3,5 touchscreen,3mp kamera,WLAN,GPS modul,HSDPA,256mb RAM-a.
Posto sam vidio da nema na frumu o ovome nis pa sam malo odlucio potrazit koji dobar program za te stvari!!! I evo nasao sam jako koristan program za blokiranje odredjenog broja ili brojeva a blokira i SMS-ove:) Ako kom treba evo linka ovo je za WinMobile 05...
Pozdrav Svima, naletio sam u inozemstvu na jako jeftine Asuse P535 i odmah zamijenio N95. Treba mi neka aplikacija da ima osnovnu GPS funkcionalnost. Imao sam FS N560 i treba mi takva GPS aplikacija kakva tamo primjerice dolazi tvornicki ili kao na N95. Dakle da moze pokazati status satelita,...
Pozdrav velestovanoj ekipi! Imam jedan mali problemcic. Malo mi je dosadno doma pa se odlucih poigrati sa bezicnom mrezom u stanu. Situacija je sljedeca: ima se kasda modem (t-comov), d-link wireless router (DI-624+, rabljen, kupljen neki dan), laptop te pda. Kasda je spojena na splitter a wlan...
Dali netko zna gdje se moze promjeniti ekran od HP rw6815 u Zagrebu.
Kao sto sam naveo uspio sam upogoniti 4Gb mini sdhc karticu na Asusu p535 pa ako nekoga mozda zanima postupak neka javi
postovani dali netko zna kako treba ispravno izkonfigurirat da mofu primat i slat mailove sa gmail i iskon racuna..kad saljen sa ineta javlja mi da : 553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)?? hvala unaprijed
jel moguce HP iPAQ hw6515 dic na WM5 ili cak 6?
zasto bluetooth mora bit aktiviran dok se traze gps sateliti?
Evo nakon nekih cca godinu koristenja sa mda compact II, poceo sam lagano razmisljati o zamjeni uredjaja. Ono sto sam zelio kod novog uredjaja je: jaci procesor, vise memorije, kolko tolko upotrebljivu kameru ( citaj 2mp), wi-fi podrsku, integrirani gps, iste dimenzije kao i compact, te takodjer...
Gledajuci razne video recenzije preko Neta dobio sam pogresan dojam kako je pakiranje samog uredjaja veliko. Kad su mi pokazali pakiranje pomislio sam, gdje je tu zapakiran uredjaj? Dimenzije pakiranja su 205 x 145 x 145 mm (za slucaj da ste se pitali kao ja, hocu li uspjeti to strpati u vrecicu i...
http://www.gsmarena.com/hp_ipaq_610c-2094.php
Bio bih jako zahvalan, ako mi netko može reći koliko ovaj uređaj realno vrijedi!? Imam novi uređaj (par puta korišten, dobiven na poklon) i želio bih ga prodati jer mi nije kompatibilan sa PDA tipkovnicom marke targus. Ako netko upućen može pomoći u realnoj procjeni !??? Malo je stariji model. Bio...
U zagrebu sam slijedećih 15 -20 dana. >Zanima me ako netko može rei gdje ima izloženih modela PDA, htc i ipaq za razgledat. U HG spotu npr. svega par modela je u izlogu. ostali su na lageru i tek naon kupnje ih možeš pogledat. to mi dođe malo blesavo, planiramnešto kupit, pa bi volio vidit uživo...
Što kažete na ovo? http://www.expansys.com/d.aspx?i=146074 Moglo bi se čak i naručit, samo je pitanje jel bi došlo do nas :) ...
Dali je netko možda kupovao preko expansy.at , vidio sam da dučkase u austriji i mađarskoj. Dali naplačuju carinu i ostalo. Ja sam kupovao preko ebay-a i stvari koje su koštale oko 300$ pa me nikad nisu carinili, tak da neznam kak je s ovima
Imam u planu kupiti Asus 535 pa me zanima da li netko ima taj uredjaj i kakvi su dojmovi. Kosta 3900kn u mikronisu i za te pare mislim da nema bolji. Ima 520 Mhz procesor, GPS i jos brdo korisnih gluposti.
Mane,nedostaci,ergonomija,baterija,ekran...? Srčao sam forum i vidio da se prošle godine govorilo kako nema naš jezik i sl pa je li se što dosad promijenilo? Mislim ga uzeti umjesto varia :hm:
Znači, pošto dugo nisam bio u ozbiljnijim mobilnim vodama sada razmišljam o ppc uređaju jer su me stisnule obaveze na poslu. Za MDA Vario govore da je spor, a i ja sam ga imao priliku koristiti jedan dan i što mi se svidjelo je da mi stane u džep. Iznimno mi je važno da uređaj posjeduje WLan i da...
Silver Guide Navigator 4000 Jel ovo moze cemu sluzit ne kuzim se bas u ta sranja pa me zanima kakva su iskustva. Kaze navigator s kartom Hrvatske!!! Jel to ide na DVD ili ucitava na hard preko kompa usb-om?!?!
Planiram narudžbu sa expansys.at - a. Pitanje? Plaća se samo PDV na navedenu cijenu? Ako naručim u SLO vidim da već urečunaju porez - dali bi to bila i konačna cijena? Ja platim i samo preuzmem? Nekako mi se čini narudžba u SLO najjeftinijom opcijom.
Pozdrav, Novi sam na Forumu i od sutra vlasnik IPAQ-a 6915. Pošto on ne dolazi sa mapama za navigaciju, volio bih znati koje mape mogu instalirati i kako? Imam Mini SD od 2GB. Volio bih također mišljenja koje su mape i software najbolji? Želio bih imati mape zapadne Europe i Hrvatska, BiH i...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma