nešto tipa hp ipaq 114 , 214... koje su prednosti, a koji nedostaci?
koji od ova tri je po vama bolji; s time da je meni bitan i fizički izgled, ali i unutrašnjost.. 1. Sony ericsson w960i http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w960-2008.php 2. HTC Touch cruise http://www.gsmarena.com/htc_touch_cruise-2174.php 3. toshiba portege g810...
ne znam jesam li pogodio pdf,pa se ispričavam modovima ako nisam... ovako-trebao bi mi neki GPS uređaj za snalaženje po Hrvatskoj (trenutno mi je bitna Hrvatska,posebno Istra i Dalmacija),koji bi bio jednostavan,nezahtjevan za korištenje,te naravno,ne preskup.da naglasim,mislim SAMO na...
Bok Kupio sam navigaciju MIO C250 ima gore Mio Map v3.2 nema Hr ni Slovenije koji je postupak da stavim neku HR verziju ??
Na mojem PocketPC-ju (MDA Vario III/HTC Tytn II/Kaiser) sa Windows Mobile 6 u original Organiser-u kada odem u Task i kada dam sortiranje taskova, dobijem opciju samo sortiranje po: - Status - Priority - Subject - Start Date - Due Date Sinkroniziram PPC sa PC-ijem, a na PC-ju imam MS...
Pozdrav, evo imam problem koji mi se je javio danas, a taj je da kad spojim mda vario sa bluetoot gps-om, javlja da gps signal nije pronadjen. Do sad je radio ok., ali danas nece, pa me interesira dali netko ima slican problem ili zna mozda rijesenje, hvala!
Da li je moguće spojiti se s PDA uređajem (bez telefona) na internet preko drugog PDA uređaja (sa telefonom) preko "Internet Sharing" funkcije (via Bluetooth)? Naime, imam 2 PDA uređaja: 1. MDA Vario2 - s kojim imam pristup internetu 2. Yakumo - s GPS-om Yakumo koristim samo u autu za...
Gdije se moze skinuti talianska verzija Windows naijnoviji za moj HP IPAQ RZ 1710 sada je gore Windows Mobile 2003 Seconda Edizione.
:confused: Imam HP IPAQ RZ 1710 sa antenom za GPS imam MapSonic i karticu SD sa Via Michelin sa Italiom.Treba mi Hrvatska dali se moze negdije skinuti za taj program ili koji drugi bi trebo instalirati i di skinuti karte molim posaljite mi linkove Hvala.:wave:
instalirao sam si neki imenik i nije mi se sviđao pa sam ga obrisao i tu se (pretpostavljam) rodio problem... sad kad me netko zove, telefon zvoni ali mi na ekranu ne piše tko zove?! samo se upali svjetlo i niš se ne događa, ne znam tko me zove dok se ne javim, tko bi znao u čemu je problem?
:welcome: Prije svega pozdrav svima na forumu! Uređaj je MioDigi Walker C310 i ma instaliranu kartu Cardinale 2.1Hrvatska Problem je kada ga upalim izbaci mi poćetni ekran gdje imam postavke,mp3,navigacija i cim stisnem navigacija on zablokira. Probo sam na sd karticu staviti Cardinale 2.1Hr ali...
Dakle, trebao bi na viaGPS 2.3 cardinale promjeniti nazive "vlastitih odabira" (osobno, poslovno....), jel to moguće ikako?
Pošto bih navigaciju koristio i kao video player crtića za klinca u autu kada je nemoguć, molim vas da mi kažete moze li se i kako na navedeni uređaj iz naslova staviti neki video player ili je Garmin u tom cjenovnom rangu zakinut za multimediju? (Imam dobru ponudu za jedan pa me zanima)
Ovako, kao prvo n00b sam sto se tice wifi-a - kupio sam HP IPAQ rw6815 i sve je super i strava ali wifi konekcija mi ne radi kako sam ja zamisljao da bi to trebalo raditi - kako se konektira na wifi - imam neke podatke od firme koja ima wifi ruter ali nista, ipaq kaze da je konektiran ali kad...
Pitati ću jedno možda glupo pitanje. Da li je moguće koristiti HP iPAQ hw6910 i njegov touchscreen za kontrolu PC-a. Npr, koristim neku aplikaciju na PC-u a sa iPAQom kontroliram, a sve se vidi na monitoru. I još jedno pitanje. Može li se HP iPAQ hw6910 otključati. Dobio sam ga zaključanog. ...
evo jedan jako lijepo dizajniran "pametnjakovic".steta sto nema 3G:-/ -GSM900 / GSM1800 / GSM1900, -109 x 59 x 16.1 mm, -TFT touchscreen, 65K colors,240 x 320 pixels, -CPU Samsung SC32442B, 400 MHz, -microSD (T-flash),
sad je nstala dvojba: koja je razlika izmedju mio c220 i mio c250? mio c220: http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=3914052 http://www.mio-tech.be/en/gps-naviga...ifications.htm mio c250: http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=3914050
evo i konacnih specifikacija najjaceg HTC comunicatora: the specs of HTC Shift (CLIO): * Networks - GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 and UMTS/HSDPA 850/1900/2100 or 800/2100 (CLIO100); CDMA2000 1xEVDO/1xRTT.0A 850/1900 CLIO200 * Intel Stealey 800 MHz+ Little River (945GMS) + ICH7U...
Zna li itko kako na wince 3.0 ROM :2.10.10 ENG ( IPAQ 3970 ) promjenuti serijski, naime trenutno nema nikakav upisan ( Gledam preko Asset Viewer) a treba mi za instalaciju jednog programa. Pozdrav.
Molim Vas dali netko ima ili zna gdje bih mogao nabaviti free program Documents to Go za Palm zire 22? Hvala
napakon mi dosao iskon duo doma, do sam sam prek ppc u zg ulazio u gradu il kod t-coma, tek tolko da prosvrljam sta ima, sad kad mi doso wlan,sad doma nalazim od susjeda i tak koji su zasticeni nemam pass...a svoj nađem al se nece automatski spojit, kako ga spojit manualno, jer kad stavim conecting...
ima mi punac taj uređaj, i sad meni treba karta zapadne europe, zanima me koju kartu trebam skinuti. nemam pojma niš o GPS-u. Vidio na netu razne neke karte al ne znam koju da skinem a da radi na mom uređaju, dal trebaju biti "my guide mape" ili može i neke tom tom i sl. I još kad bi neko...
Bolestina... :wow: http://www.youtube.com/watch?v=O5HtetqGumU
da li netko zna nekakav packet sniffer kao Ethereal recimo, za smartphone wm6 uređaje. Ja sam našao samo Cambridge vxSniffer, ali je taj za Pocket PC uređaje. Pozdrav
Nedavno kupio PDA Prestigio GeoVision 350. Odličan je za relativno male novce. Problem mi je u tome što ga nemogu nikako povezat sa PC-jem. Znade li neko ima li kakva cakica u tome??? Ima uz njega nekakav Recovery CD sa kojeg programe uopće nemogu pokrenut, jedino pročitat uputstva u Acrobatu.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma