http://www.gsmarena.com/blackberry_storm_9500-2534.php
bok svima nabavio sam si polovni My Guide 3100 i na samoj SD kartici nalaze se karte Hrvatske 2006.10 kupio sam 2gb karticu i sada i si htio staviti nove karte na tu karticu ali neznam niti koje idu niti postupak instaliranja pa Vas molim da mi pomognete i uputite na neke linkove za taj moj GPS...
Vlasnik sam gore navedenog Smarthonea i zanima me kako staviti Windows Mobile 6.1 gore, ima tko kakva iskustva s time? Stavio sam novi Radio sa Asusove stranice, a ostalo mi neče, očito neznam.. Još me zanima kako da se spojim na GPS, dali treba nešto podesiti, nikak mi se neče spojiti, več sam...
Evo jedan sveobuhvatni topic za i600(7), slican onom kakav imaju i uredjaji poput Varia, Toucha i drugi uređaji. Specifikacije Mobile Review - Usporedba Samsung i600 i HTC S650 CNet Asia - Review GSM Arena - Review BlackJack users forum Kolekcija Home Screenova za Windows Mobile...
imam ga nekih godinu dana, i nisam ga koristio zadnjih 5 mjeseci negdje, danas ga probam upaliti i nece, prvo sam mislio da je baterija, napunio je do kraja i nece...probao hard reset (drzim tipku za paljenje i reset) i dalje nista, jednostavno se nece upaliti....nema nikakvih znakova kad ga...
nabavio sam navedeni uređaj, mio p350, da imam kao ppc i kao navigacija..dobra je stvar oprema, autodrzac autopunjac i ostalo.. sad navigacija uz uređaj je dosla kartica sa 512mb i hr mapom,znam da je jeftinije bez mape al ovaj sam nabio povoljno pa eto..uglavnom ovo pise kad se otvara.. ...
-GSM/ EDGE/HSDPA, -2.5" 65K color touchscreen TFT display with 360 x 480 pixels resolution, -GPS reciever, -624 MHz CPU, -Blackberry Touch UI OS. http://www.gsmarena.com/blackberry_thunder_9500_surfaces_taking_on_iphone_3g-news-542.php
Treba mi wifi kartica za mobitel,tražio sam po internetu i nikako je ne mogu naći radi se o ovome zanjima me ako netko zna gdje to mogu kupiti i za koliko Unaprijed hvala na odgovorima:respect:
Sad neznam dal je ovo pravi forum,al idemo. Dobio sma navedeni austo GPS od rodbine iz kanade,jednom korišten. Sad me zanima da li itko zna,da li se mogu ubaciti mape europe,tj i Hrvatske,a da se ne mora firmware novi stavljati. A ako ne može i stavljanje novog firmwarea. Da li se može skinuti...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/linux-ubuntu-na-ekranima-mobitela/392566.aspx jel to ovi iz indexa opet baljezgaju ili ovo stvarno ima budućnosti?
ovako , dobio sam od jednog kolege navedeni hp , problem je u tome što se nakon nekog vremena ili radnje ( paljenje gps-a, kamere , poziva...) jednostavno ugasi , znaći ne smrzne nego se baš ugasi .. no šta sam primjetio da tek kad padne na oko 60% kapaciteta baterije a recimo kad dodje ( ako...
planiram uzeti garmina 200w ili 250..mislim da je razlika samo u kartama..e sad me zanima, procitao sam de se moze upogoniti mp3 player ako se preinstalira software sa travelkitom...i jel 200w ima izlas za slusalice da ga spojim na kazis od auta... thanx!! pozdrav.. gdje ima za skinuti taj...
Molio bih ako netko ima podatke/upute kako nabaviti originalne HP dodatke za iPaq uređaje? Konkretno, tražim HP iPAQ 600 Belt Case model FA919AA? Kako se radi o novom iPaqu 614c, trebam li jednostavno pričekati neko vrijeme dok i dodatna oprema ne stigne u trgovine?
Eto, mali preview, dobio sam na nekoliko dana novi po meni obecavajuci model HP-a. Radi se o vrlo kompaktnom smartphoneu, rekao bih naslijedniku 514 serije. Od glavnih "sastojaka", dici ga Marvell PXA270 Procesor od 520 Mhz, korisniku je raspolozivo 128 MB SD Ram-a i 256 MB flash ROM-a. Tezak...
:drink: Kupio bi navigaciju za auto nesto da valja ali neznam koju ima ih stvarno puno pa tako nemam pojma a svugdijedi dodes pitati svatko hvali svog konja.Htio bi cuti preporuke mogao bi za nju odvojiti 3000kn sto nize to bolje.
Isplati li se uzeti gore navedeni uređaj, sa Cardinale viaGPS 2.3 Hrvatska za 950kn?Vrijedi li što taj uređaj i karta?
Kako napraviti update POI za iGO, recimo? Kako iGO ima samo jedan .db file, a ja sam ih sa poiplaza skinuo nekoliko (marine, bankomati...), kako sad to ukrcati unutra, a da radi? Ista stvar je i za viaGPS, imam samo jedan *.txt file za POI, a na poiplaza sam ih skinuto opet nekoliko, za različite...
Evo bas si namjeravam uzeti 8GB karticu za svog HP-a i pitao bih vas ako netko zna jeli velicina kartice i njena opterecenost utjece bitno na potrosnju baterije...sad trenutno imam 2gb karticu i baterija mi na 614c traje 3-4 dana uz slusanje mjuze...eh da i kako bi ja mogao znati da li podrzava hp...
Pozdrav gore navedeni uredaj mi je otkazao poslusnost. KAo da gubi kontakt sa zvucnikom kad ga cudno dotaknem. Onda moram stiskat po uredaju i vjerojatno kad kontakt opet spoim sve radi. Problem se poceo desavati kad sam naglo iscupao slucalice! Ima ko' da se bavi takvim problemima, ovi u...
Nakon sto sam prebacio AdriaRoute 2.0 kartu na Garmin nuvi 250W, kod paljenja GPS-a javlja mi "Ne mogu otključati karte". Što da radim? btw. na GPS-u je već instaliran City Navigator Europe NT 2008 koji radi, a Adria karta se nalazi na SD kartici od 1GB, jer ne stane na Garmin. MapSource je...
Novi Asusov model s Windows mobile 6.1 pro zove se P320, predstavljen je pred americkom federalnom komisijom za komunikacije (FCC). Krasi ga 2.6 inchini QVGA ekran osjetljiv na dodir, te kamera od 2 megapixela sa autofokusom. Operativni sustav je Windows Mobile 6.1 Professional koji vjerujemo da...
Pozdrav svima, Usprkos ogromnom ekranu na P750 i Ipaqu 614 (WM6) kad te netko zove font je super mali. Ima li neki trik kako to povecati?
Jedan kolega forumas je postao ovat telefon i sliku u usporedbi modela kao prijedlog,pa da ga tam nebi komentirali otvaram ovu temu pa cemo ovdje komentirat ovu masinu,iako mi jako vuce na n70:hrv:
Pozdrav svima, Prije par dana zamijenio sam Ipaq 614c sa Asusom P750 koji mi je puno bolji uredjaj, ALI, stalno mi se dogadja da se aparat ugasi sam od sebe kad kapacitet baterije padne ispod 30%. Dogadja li se to jos nekom? Ima li kakav ROM koji bi poboljsao stabilnost sistema?
Ovako imam Hp rz IPAQ 1710 imam Windowse 2003 dali postoji mogucnost izmjeniti postijece sa novijim Windowsima i kako?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma