Hi all, eto vec se tjedan dana druzim sa testnim Palmom, pa sam vec dobio neki dojam o ovom uredjaju. Fotke na linku Malo cemo ga usporedjivati sa Nokiom E63, no ipak glavni nedostatak Palma je u tome sto nema WiFi. Naravno neki bi rekli i touchscreen, no lagano se navikne raditi i bez...
Ljudi molim vas za pomoc imam s800 crypton, uspeo sam da instaliram igo 8, sve radi ok. namestio sam onaj nk.bin posto nemam original karticu, navigacija radi ok. nk fajl sam nasao original od s800 na netu. e sad me interesuje da li neko mozda ima nabudzeni nk fajl za s800, da mi pokaze onako...
http://www.gsmarena.com/live_shots_of_upcoming_acer_dx650_and_acer_x960_show_up-news-791.php X650 X960
- 2.8 VGA touch display, -3 megapixel autofocus camera, -GPS and Wi-Fi, -Windows Mobile 6.1 Professional, -4 or 8 gigs of storage memory, - HSDPA support.... http://www.gsmarena.com/garminasus_announce_a_new_gps_phone__the_nuvifone_m20-news-789.php
uređaj ne može nači gps koji je interni,kao da ga nema,jel bi upalio prikljućak vanjskog
Mislim da imma problem s baterijom na tom pocket pc-u...kada ga stavim an punjac normalno se sam upali i sve normalno cim ga snime s punjaca on crkne i nemogu ga upaliti dok ga nestavim ponovno na punjac....sada neznam dali je problem u bateriji ili u samom uređaju...i zanima me kako da napravim...
Ovako prvi pta ga imam u rukama dobio sam ga novog iz njemcke.... i sada iam njemacke windowse pa me znaiam dali mi netko moze objasniti kao instalirati nove winfdowse bio bih mu jako zahvalan i da imam jos jedan problem malo sam prcako po njemu i ness sejbao i sada uaplim sve normalno ali an...
http://www.gsmarena.com/palm_pre_comes_with_spanking_new_touch_os_looks_amazing-news-731.php Mnogi se uređaji nazivaju Iphon killer ali ovo je prvi uređaj koji ga potpuno ruši s postolja kad je riječ o TS,ja sam oduševljen,nikad nisam koristio palm OS ali ovo bi mogao biti moj...
wow, ovo me je stvarno začudilo.. mobitel je predobar, samo što će biti preskup kod nas sigurno: http://www.gsmarena.com/nokia_n810_internet_tablet-news-339.php Molim da se ubuduće stavljaju thumbnailovi slika. jer ove velike slike samo "jedu" promet, a ima i onih koji imaju modem....
Pozdrav, nadam se da cu biti dovoljno jasan i da ce se netko naci vremena da odgovori :respect: Prije dvije godine sam uzeo LG LN555 navigaciju koja je vec prilicno zastarjela...u potrazi za updateom mapa koje nisam nasao rijesio sam da ga "otkljucam", sto sam i uspio te sam dobio Windows OS...
Ljudi, pomagajte! Imam problem s većim datotekama. Kad ih pokušam prebaciti putem ActiveSync-a, poslije nelkoliko minuta veza pukne. Moze li tu pomoci PocketRAR ili nesto drugo?
Ima li tko informaciju gdje bi se u Zagrebu mogao pogledati Palm Treo Pro, trazim, googlam, trazim, ali nemogu nac nista suvislo
Znaci dobio sam na poklon navedeni uredaj Pa imam par problema 1.Kodiran je mogu li sam doma odkodirati? 2.Na Njemackome je jeziku mogu li sam doma staviti Engleski ili eventualno Hrvatski? 3.Koliko sam ja shvatio ima GPS mogu li staviti GARMIN ili nekakvu navigaciju besplatno Hrvatske?...
Nadam se da nisam falio podforum dugo se mucim oko ovog pa sad pitam ovdje Na PPC-u mi ima ikonica internet explorer,i sad kliknem da udem na net i kaže mi da mi postavke nisu dobre,probavao sam svakakve kombinacije ali ne ide može mala pomoć??
Pozdrav, Imam Garmin Nuvi 660 i relativno stare mape u njemu (Adriaroute 2.0 i City Navigator 2007), pa bih volio stavit unutra Adriaroute 2.2 i CN 2009 (valjda je to zadnja verzija?). Update softwarea/firmwarea sam već napravio preko Garminovog Webupdatera, automatski mi je nadogradio software...
http://www.gsmarena.com/asus_p565-2606.php novi PDA iz Asusa sa odlicnim specifikacijama i minimalistickim dizajnom. CPU radi na cak 800Mhz.
http://www.baterije-shop.com/BATERIJAINFO/Baterija%20za%20Vodafone%20tip%20/ref.%20WIZA16/1.60.VOD.999.1 znaci ta baterija mi treba htio sam ju narucit sa te stranice al kad kliknem naruđžbe pise u kosarici nema mjesta a kad im pisem mail pise 404 - link isn't on this server tak nes ......
Pozdrav svima! Evo što me muči....imam adsl i htio bih se preko kompa spojiti na net sa svojim hp-om,ali nikako i nikako.Ustvari izgleda da su problem opcije i moje neznanje kako da to uradim,pa ako ima neka dobra duša da mi objasni bio bih zahvalan.
ovako, imam jedan upit za sve koji se razumiju barem malo u windows mobile uređaje. ja vam imam HP travel companion rx5700, i on ne podržava WiFi. e sad, mene zanima dal postoji kakva mogućnost da ja ugradim u njega hardware od WiFi-ja,ili dal postoji WiFi na sd kartici.našao sam jednu, koju...
Jel netko zna neki link sa e-knjigama al na našem jeziku?? Među linkovima ima al samo za strane knjige a ne da mi se čitat na engleskom.
Imam na koristenju Nuvi 310 i kad ga povezem sa racunalom nista se ne događa ?(koristim obicni USB kabel) Kako napraviti da racunalo prepozna Nuvi 310 odnosno da mogu uci u sam uređaj putem racunala. Unaprijed zahvalan. Pozdrav.
Pozdrav, trenutno na telefonu , koji je skinut sa tim mreze, imam verziju sw 4.2. Skinuo sam sa interneta verziju 4.5 t/mobile croatia. Ukoliko izvrsim update na ovu vreziju sw, da li ce mi to zakljucati telefon na hrvatski t-mobile, hvala unapred
pozdrav. e ovako,imam par problemcica oko ovog telefoncica. danas sam kupio usb kabel i kad prikopcam na komp.pronalazi mi uredjaj ali samo kao neku novu konekciju,i ne mogu uci u njega i tako to. i sad mi recimo treba microsoft.NEt compact framework i kad se spojim na net i krenem skidati nikako...
Kako prenosi pcchip: S obzirom da Palmovi novi Treo pametni telefoni sve više dolaze s Windows Mobile operativnim sustavom, korisnici su već polako počeli zaboravljati na Palm OS. No, za Palmove smartphone uređaje ima budućnosti i pored Microsoftova operativnog sustava zato što bi se Palm OS...
Stavio bi adriaroute i adriatopo na garmin250W. Da li je to moguče . instalirao sam na pc obije karte i preko map sourca sve selektiram. Dobijem img file od jedno 160Mb . Da li da to prebacim pa ću moći mjenjat karte u samom uređaju. Ili da prvo prebacim jednu kartu, preimenijem , pa onda...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma