znam da je offtopic i preselit ću temu čim mi netko odgovori ;) ukoliko me sjećanje dobro služi pisalo se po forumu o nekoj aplikaciji koja omogućuje upravljanje kamerom na mobilnom telefonu preko kompa, a da je veza uspostavljena preko bluetooth-a... ispričavam se još jednom na offtopicu,...
...je upit na kom se lome koplja. Uzmimo primjer da želite kupiti neki od PDA ili smart telefona pitanje koje se samo nameće je za što nam treba. Naprimjer kod PDA postoje dvije platforme (OS-a) na kome su bazirani svi uređaji (ponekad neki od proizvođača slože nešto svoje ali to su zanemarivi...
Zanima me koji case koristite za PDA, koliko ste ga platili i gdje ste ga nabavili. Naime - u HR je ponuda torbica OČAJNA. Pljunuti 250 Kn + shiping + PDV za torbicu da dođe iz SAD-a mi se baš i neda. Pa me zato zanima što koristi ostatak populacije ????
Interesira me koju torbicu koristite za PDA, koliko ste ju platili i od kuda ste naručili :confused: Gledam ovu torbicu - 15$ mi se čini kao vrlo povoljno. Samo me zanima koliki su troškovi slanja + još carina :-X Moglo bi postati puno pre skupo :rolleyes:
vrhunski ekran pruza vrhunsko zadovoljstvo surfanja netom iz omiljenog kafica.
...maloprije naletih na ovaj link pa ako kome nešto pomogne... Naravno molim feedback... :D
...možda se multipliciram ali ovdje bi pokušao dati i dobiti povratne informacije o aplikacijama za Palm koje se plačaju tako da se ne bi dešavalo da za nešto iskeširate novce a kasnije se pokajete... Prvo što je obavezno za provjeriti podržava li aplikacija za koju ste zainteresirani vašu verziju...
Etvas ekipa ... da ne bi bilo d nisam ništa dal za Palm usere. Vjerujem da već svi znate za ovaj link, ali dobro - od viška glava ne boli ;) http://mrtaxi.karnt.com/a-i.htm
zgodna stvarčica - hard disk za handheld uređaje kapaciteta 2,2 GB. dimenzije: 42.8(w) x 36.4(d) x 5.0(h) mm, masa samo 16 grama!. sve to na: http://www.gs-magicstor.com/english/product/product_a_01.htm ....update.... ima i verzija od 4,4 GB:...
Interesira me ako je netko uspio s ipaqa preko BT na mob poslati ili primiti fax :confused: Probal sam pomoću Phone Toolsa rev. 4.1.030911 Javlja mi grešku kod inicijalizacije modema :confused: Any thoughts :confused:
Ovo je dosada najljepši dizajn nekog od PDA (još da su našli nekakvo mjesto za SIM te da Sony napokon prizna i neke druge kartice osim memory stick-a)...
...koje su meni dobre tj. korisne... Kao prva koja je vezana uz ovu tematiku je Dial! kojom se mogu slati flash SMS (naravno i normalni SMS-ovi) poruke kada se spoji s mobom (IC ili BT)...
...klasika Sony je izbacio novi PDA )(koji je namjenjen poslovnim korisnicima)... ...ima 310k pixel VGA (640x480) digitalnu kameru, 32 MB memorije, vrti se na Palm OS 5.2.1 i ima ugrađen Wi-fi... pa tko voli...:-/
Zna li itko kako sinkronizirati ovaj moj krs (citaj: Palm III) sa MS Outlookom?
Imao sam priliku da se igram ovom spravicom i primijetio da ona ima ''utor za GSM'' karticu.pitanje je moze li se tu staviti kartica i kako ona na njemu radi,mini se cini da se ona tu ne moze ucvrstit?
Ukoliko vam ne trebaju prijevodi kompletnog sustava, nego samo želite mogućnost upisivanja i pregledavanja hrvatski dijakritičkih znakova na Palmu onda vam treba Interpiloc Dotična aplikacija se više ne razvija (te je stoga i besplatan) i radi na PalmOS-u 4.x (za koji vam treba v2.4) i 3.x (za...
Sve sto vam treba je program za IRC, kao sto je npr. mIRC, proguglajte malo i naci cete ga bez problema. Posto sam jos uvijek newbie mozda nesto i malo krivo objasnim no shvatit cete o cemu se radi... :) Za aplikacije za palm ja se spajam na server irc2.secsup.org koji je dio EFNet mreze, sto...
Imam problem sa SPV mobitelom tj. ne radi na našu mrežu. Kako da ga crackam ili dekodiram ali da nemoram raditi deinstalaciju Windowsa u njemu?
Evo izdan je i Symbian 8 http://www.symbian.com/press-office/2004/pr040223c.html I konačno će podržavati SD kartice, a biti će u prodaji tek sljedeće godine :( Evo i ful diskripšn http://www.symbian.com/technology/symbos-v8x-det.html
...svima koji nešto rade (sad znaju čemu služi backup podataka)... :D Idemo ispočetka... Pošto treba probiti led... Za sve korisnike PDA na netu uz proizvođačeve stranice dobra startna pozicija su i sljedeće dvije: Palm i PPC pa tko voli...
Tvrtka Sony predstavila je jedan od prvih PDA uređaja koje radi na novom Palmovom operativnom sustavu rednog broja pet. prema tvrdnja samog proizvođača, Sony PEG-NX70V CLIÉ je najjači dlanovnik kojeg je do sada proizveo. Pored spomenutog najnovijeg Palmovog operativnog sustava, odlikuje se i ARM...
Pripadnik obitelji Genio 550 Tvrtka Toshiba najavila je da će uskoro u prodaju pustiti tri nova modela PDA uređaja iz obitelji Genio među kojima su i prvi modeli Pocket PC dlanovnika s 128 megabajta memorije. Sva tri uređaja baziraju se na Intelovom XScale procesoru takta 400 megaherca i...
DALI SE MOŽE POVEČATI MEMORIJA SA 2MB NA 8ILI VIŠE
Gdje se može kupit onaj pda koji je velik ko kreditna kartica? ???
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma