Symbian ili Microsoft Mobile OS pitanje je sad... Koji je bolji, i dali se isplati prelaziti s Symbiana na Microsoft i obrnuto...
MicroOLAP Technologies Company http://www.microolap.com announces the new 2.4 version of the CHM eBook Reader for Pocket PC - CHM files/help systems viewer for Pocket PC devices. CHM (also known as "compiled HTML") is a most common Microsoft Windows file format for help and documentation. One...
listam danas novi "moj MOBY" (magazin za bežićne tehnologije) i na testu je MDA Compact.kažu da ima nekih sitnih mana gotovo zanemarivih ali kad sam proćita ovo mislim se ajde da baš ćujem vaša iskustva piše ovako:Mikrofoni su,sad je to već posve jasno,tradicijonalna boljka MDA-jeva koja se vuće...
Imam pitanje u vezi OS na PDA. jek bi bilo moguce instalirati neku pc igru na PDA?
Pozdrav, Momentalno imam instaliran ROM 1.11, ali vidim da vecina vlasnika Jama po stranim forumima ima upgradean ROM 1.12. Da li je netko od vas upgredao i koja su poboljsanja sa novim romom?
Pozdrav, Ima li netko ful verziju worms world party za WM2003 ppc? Ako ima molio bih link. Hvala.
Kako i sam naslov kaze trazim z2 PocketLAN 3.11 i z2 Remote2PC 1.1 dakle dva alata o kojima vise mozete pronaci na sljedecem linku: http://www.pocketgear.com/software_browse.asp?cat=28 Ako netko slucajno ima neku stariju verziju i to ce dobro doci! Unaprijed vrlo zahvaljujem. ...
*ftp://212.219.56.152/sites/www.pdacentral.com/filespocketpc/ Uzivajte...meni se neda bas gledati koje su...:D Ako neko ima diablo..ili neke druge igre iz kompa...plz nek posalje link..
Eeevo dosel je i ovaj dan..ponosan sam vlasnik MDA COMPACt..imam a u rukama cca 15 min..VEc sam sve skuzil...samo ne Kak se zgasi :)) dok stisnem ono za gasenje mi stavi u nekakav standbaj..:) mobitel je bomba..sad idem isprobati kak se vide neki filmici..i kak se cuje mjuza.. jos samo DA nadjem...
Prije svega pozdrav svima a pogotovo mach13. Prije tri dana sam u Amsterdamu na aerodromu kupio ovaj simpaticni uredajcic (549 Eur) i momentalno isprobavam njegove mogucnosti. (Nalazim se u Norvaskoj pa nemam sve opcije sta se telefona tice otvorene). Za sada sam dosta impresioniran posto je moj...
Zanima me ako je netko potjerao ipaqa ili neki slični WM 2003 PDA preko bluetooth moba na net - spajanje putem GPRS-a. Zanima me kako - sve postavke, sve sitnice .... već sam lud :fried:
Zanima me kakav je mob i da li ga uopce tko ima?citao sam nesto na netu da ima ugrađenu kameru i bluetooth za razliku od svojih prethodnika.Molim komentare i specifikacije ako tko zna te oni koji ga imaju da vele dojmove.Hvala :spin:
Molim da mi netko odgovori kao laiku što je potrebno imati (ili napraviti) da bi s Pocketom mogao pretraživati internet i slati i primati majlove. Imam Yakumo Delta 300 gps. Hvala!!!
da li netko ima ovaj pda može li mi nešto reći o njemu?? isto tako me zanima da li bi ga netko prodao ili zamjenio??
Sta mislite o navedenom uređaju, sviđa mi se jer ima kameru .... :bunny:
imam ippaq 6340. htio bi ga spojiti nekako na PC a da mogu koristiti njega kao modem...ako netko zna please pomoc... prije sam imao mpx200 i s njim je bilo lako jer je bila opcija da se modem ukljuci. odbira se *99# i on se spoji...e sad kako je ovdje pojma nemqm. dali je preko bluetootha ili...
...pozdrav, namjera mi je (sada redovito) predstaviti neke od app za Palm kako bi olakšao korisnicima istih izbor aplikacija koje bi im bile potrebne...
evo da malo ovaj dio foruma ozivi nasljednik modela tungsten e, novosti su bolji ekran (jace boje i kontrast, navodno odlican) bluetooth nova verzija Palm OS 5.4.7 Garnet (ovo garnet bas sminka zvuci:) ) flash memorija (nebrise se kada krepa baterija) jako dobra baterija (5h mp3ja bateriju...
Jel netko mozda zna kada ce (i hoce li uopce) VIP ponudit VPA (aka MDA) Pocket PC-eve?
Neznam nista o malom racunalu :)... Sta preporucujete ? kada napisete neku opciju molim vas da objasnite . . . . . .
Evo ekipa da vas obavijestim o novim stranicama koje polako stasaju. www.pdavijesti.com Comunity je relativno malen za sada, ali se polako punimo ;D Većinoma freekovi s newsa, pa nam se slobodno pridružite :thumbup: Napomena: Nemam nikakove veze s stranicom, samo sam korisnik. Tako...
imam hp2110 i moto620 !!!!!! nikako ne mogu namjestiti da se preko moba spaja na net. na vipu sam. pomagajte ......... pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz sta moram namjestiti i upisati ????? bt mi vidi mob i mogu po njemu raditi sta hocu ,ali kod spajanja ne radi, ili je lozinka kriva...
Koja je razlika izmedu ta dva modela? I da li je to isplativa kupnja?
Evo jedne vrlo zanimljive igrače. Šteta što neće biti dostupno u našim krajevima. Dakle radi se o PDA/mobitelu vrlo prihvatljivih dimenzija od 108 x 58 x 18 mm. Malo više detalja: http://www.gsmarena.com/o2_xda_ii_mini-944.php
kad vec ima internet explorer, znaci da se moze i surfati netom? kako podesiti telefon za to?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma