Evo i mog Compact-a :) Presvucen u Brando UltraClear Display Protector & Brando Silicon Case. SlaWex: preporucujem Silicon Case.
Sto mislite o tom uredaju? 100% ste vec citali o njemu. Projekt NeoNode N1 se razvijao godinama a nedavno je pocela prodaja islkucivo preko Interneta. Puno ljudi pljuje po njemu posto nema dobre tehnicke specifikacije i posto nema nigdje servisa. Cudan pda/telefon koji me ful fascinira. S tim...
Ne znam da li sam stavila post u dobar topic, gledala sam po forumu i nisam našla da negdje pišu o palmovima (možda sam slijepa?). Dakle tražim palm, ne znam da li ih ima kod nas i kako se kreću cijene pa ako netko zna da mi kaže koju korisnu informaciju, bit ću zahvalna. :)
palm je predstavio nove modele: z22 20mb memorije, color ekran 160x160, nema mem karticu, zamisljen kao jednostavna i jeftina zamjena za papir i olovku -->99$ tx 128 mb memorije, 312mhz, BT, irda, wifi, 320x480, garnet 5.4--> 299$ ili 329€ u EU vise informacija na www.palm.com
Jel se koristi Terminal Service Client za to?
Bok, kako instalirati program na memorijsku a ne u memoriju pocet pc-a?nigdje mi ne nudi opciju kao kod Symbiana.... hvala unaprijed
Bok, imam program NEWZ koji skida newse i kopira na pocet pc pa ih mozes citati kasnije, bez da si konektiran na net, al me zivcira jer postove ne poslozi po datumu a nema tu opciju u programu, pa ako se netko koristio tim programom pa moze pomoci.... hvala unapried
Može mi netko reći gdje skinuti patcheve za Compact (čitao sam za kameru) i tako ako ima još neke. Thnx:thumbup: Krešo
Jel ima itko na forumu tko ima palm. Jel netko zna gdje mogu naci neke dobre igre. Imam program smartmove na palmu,ali kada na karticu stvim neki film koji napravio u formatu za smartmove on mi ga ne cita, kada taj film stavim na uređaj onda mi ga cita. U cemu je problem? Jel ima neki dobar...
Pozdrav ekipi, Da li je netko uspio poslati cijeli contact (sa svim brojevima, mailovima itd) putem SMSa ili bar jedan broj telefona od doticnog contacta? Tu opciju ima vecina normalnih mobitela, ali meni nije uspjelo na Jamu, a malo mi je dosadno i sporo upotrebljavati "copy-paste"opciju. U...
Netko je spomenuo Xda Atom? Ja radije odabirem Mio A701! - jeb*acki i kompaktni dizajn :thumbup: - PXA270 procesor na 520 MHz - 128 MB ROM + 64 Mb RAM - 1.3 Megapixel camera - 2.7-inch touch screen display; 240 x 320 pixela - SDIO Slot - GPS, Bluetooth 1.2 - Windows Mobile 5.0
Klikom na Ebay Deutschland mozete od sada naci i Window Mobile 5.0 na prodaji. Naravno je sve ;D (i)legalno ;D... :closed:
Zna li tko slucajno cijenu jednu od ovih ipaq-ova,naravno polovnih ili novih via oglasnik. 1915 2110 2215 Jedino sam 1915 vidio u oglasniku pa me zanima i ako tko ima kakvo iskustvo.Zasitio sam se moba pa bi bio red mijenjat za nesto drugo,a jedino pocket pc mi se cini dobra konkurencija...
Sto mislite o ovom uređaju, imam priliku uzeti ga pa me zanima koje su njegove mogucnosti:licklips: Kakva iskustva imate sa njim (ko ih ima) itd... A nisam nikada imao nista takvo, jedino kaj sam imao SLICNOGA je motorola mpx200 :) (slicnoga, pa i nije slicno, ali mislim na OS) Opcenito kakav...
Ok, zna li tko ima li gdje kod nas kupiti SDIO kartice... Mene osobno zanima SDIO GPS...
Nisam znao gde da svrstam ovaj uredjaj,ali to je najmanje bitno... nego zanima me vas komentar u vezi ovog modela!?Meni se svidja (prvenstveno,njegova namena)!!! http://www.nokia.co.uk/nokia/0,8764,75321,00.html
Ok :) Imam Compact, imam Interwrite, imam odabran hr keyboard, ALI ne vidim hrvatske znakove (č,ć,ž,...). HELP? :)
Dobar dan svima! Lijepo molim pomoc pri odabiru uredjaja koji bi mi koristio bar godinu - dvije i zadovoljio sve techno potrebe u mojoj maloj glavi! ;) Razlog zasto trebam pomoc je taj da ni sam neznam sto da uzmem, a nemam ni nedoumica izmedju pojedinih modela, nazalost. Htio bih uredjaj koji...
Jel moguće napravit upgrade sa windows mobile-a 2002 na 2003 na ovom smartphone-u?I dali ima kakav office za smartphone?da možeš radit u excelu i wordu i tak...? Evo i slika modela... :comp:
Namjeravam kupiti na njemackom Ebay-u O2 XDA Mini. Potpuno je isti kao svi vasi MDA Compacts & I-mate Jams samo kuciste je tamno sive boje. Windows je personaliziran temom operatera O2 i jako mi se svidja. No, htio sam samo cuti od vas sta mislite... OS je na engleskom. Ako vas zanima, kliknite:...
Evo ovako. O PDA i smartphones znam malo... Treba mi nesto ne preveliko, da bude dobar mobitel, da ima kameru, vise za poslovnu namjenu (organizeri, excell, word) i da se spaja na net. E da, i onu olovčicu :-) Kolko love ? Ne znam...jedno 3000 kn ? U principu, mislim da je ono što mi treba...
Nedavno sam dobio onaj pametni O2 Xda II sve je skoro idilicno, osim-- pa operativnog sistema koji je na njemackom, a ja sam totalno anti-germanski nastrojena licnost:) Radi se o Windows Mobile 2003 Phone Edition operating system. Drugi problem je sto taj isti softver nema OBEX file transver...
dakle kako gledate na BB servis. dali netko zna kako uopće funkcionira. da neznalci BB-a nebi previše očekivali nije klasičan PDA ili Smartphone več je prvenstveno za poslovnjake.
Pozdrav ekipi. Da li je netko uspio i da li je uopce moguce povratiti podatke spremljene sa xbackupom na SD karticu nakon hard reseta ili nakon sto se je ispraznila main battery i backup battery???? Pod time ne mislim samo na contacts i appointments nego i na aplokacije instalirane u main memory....
f*p://83.99.157.52:21/Programs/!Games/
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma