imam bb 7230 i zelim instalirati dynoplex e file.skinem ga pokrenem apl loader.sve ok. kad sve zavrsi pokusavam ga pokrenut na BB ali dobijem poruku "eror openming....the rim_bb_browswer not found" u cem je problem i kak ga rjesit hvala !
Postoji li kakav software za konvertiranje pdf-a u lit-format?
nešto sam čitao da PDA uređaji koji podržavaju CF kartice, mogu staviti CF karticu sa malim Hard diskom, tako da i Ipaq 1950 isto podržava, samo me zanima dali Microdrive iz HGSpota što oni imaju od 4GB i 6GB, da li je to to, odnosno dali 1950 podržava taj Microdrive..
Znaimalo bi me sto kupiti a da nije jako skupo???PDA bi sluzio iskljucivo kao navigacija u voznji automobilom, te da ima karte Italije i Hrvatske.
Zanima me gdje ima za nabavit tipkovnice za PPC u Hr naravno? Dobro bi mi došlo na predavanjima na faksu da zapisujem ako nisam dovoljno blizu da snimam predavanjem diktafonom:D Evo našao jednu u Bluetooth tipkovnicu ali cijena je 650kn (za gotovinu) pa ako netko zna gdje nabavit nešto slično...
Kako naslov kaže, zanima me koje programe imate za zaključavanje svog PPC-a i zaštitu podataka, tako da vam netko nemože kopati po njemu(svi smo se susreli sa znatiželjnim ljudima koji svugdje zabadaju noseve;D). Ja imam: Veo Lock i eWallet
Udarci i ogrebotine. Sta koristite za ga zastiti? Ja imam slijedece: • Brando UltraClear Display Protector (110kn sa postarinom) • Brando Silicon Case for MDA Compact (bijele boje - 160kn sa postarinom - jos na putu iz ZG za Umag) Preporucujem Crazy Shop Zagreb. Ozbiljni, brzi i ne pre...
Evo prije nekoliko dana sam kupio Navmanov pda Mio168, pa me zanima da li ga još neko .ima da mi kaže loše i dobre stvari o njemu http://www.badongo.com/pic.php?file=pda__2005-12-10_DSC01720.JPG
Monday 19 September 2005 Xda Atom: new smartphone by O2, early photos In the Internet appeared some photos of the upcoming smartphone by O2 operator – the Xda Atom. There is too little details about it. Rumors suggest that it will be released by O2 Asia division, and it’s not yet clear...
Treba mi savjet oko kupnje pda.Htio bi nesto sa megapixelnom kamerom a da ima utor za sim karticu i da li postoji takva kombinacija a da nije t mobile.
(Znam da je ovo već bilo raspravljano ali neka sve bude na jedno mjestu) Evo moj popis softwarea Games: AMI Productions Pool Challange Astraware Atomica Astraware Bejeweled
evo konacno sam si priustio palm! kostao me puno 300€, ali nije mi zao. sada se puni i cekam 3 sata kolko pise da se mora puniti da bi ga poceo koristiti. e sada, ja bi molio ako neko ima aplikacija za njega (dmi?) da se javi pa da se nekako dogovorimo takodjer ako neko ima neki link za skidanje...
Je li postoj program koji podrzava mp3 format za budilicu? Mislim da postoj neki program od SPB al nisam siguran. Vi imate sta? :thumbup:
Jel netko naletio možda na to ... ja tražim već tjednima ... ako netko ima molio bih na mail!
koji soft da skinem sa neta jer nisam dobio cd uz njega plizzzzz pomozite
Evo sto sam priustio svom Compactu. Sad svira ko lud! :D Puni se na struju ili preko USB-a (+ sinhronizacija sa PC-jem).
Konacno je dostupan PocketPC 2003 SE/Smartphone emulator koji radi - odlicno! Evo isprobavam ga vec 10-ak minuta i odusevljen sam. Jos samo da skuzim kako se instaliraju programi, poveca RAM i tulum moze poceti :D Dolazi sa temeljitim readme file-om. Inace, za emulator sam saznao ovdje: ...
Ovako prije nekoliko dana sam otkrio soft za čitanje e-knjiga na Compactu i reko budem ovu nedjelju malo poskidao knjige da vidim kako to izgleda. No sad da krenem o problemu :thumbup: : Trebao sam danas nešto nabrzinu izračunati i izvadim Compact - start - programs - nema calculatora???...
Jel mi može molim vas netko poslati orginal extrom od t-mobile znači ovaj koji se dobije sa uređajem u hr! znači ono da se poslje hard reseta sami instaliraju!
Evo da napisem par stvari koje sam danas skuzil...jako zanimljivo :D Idemo po redu.. Ste hteli kad kontrolirati racunalo pomocu vaseg pocket pc -a :D culi ste za program VNC :D se sad mozete koristit i spajat se na vas komp s pocket pc -a i radit kaj hocete :D ili obrnuto..PROVJERNO RADI...
Ma vidite na što sam naišao ovo si moram uzeti za autić.... http://www.brodit.se/images/239132.pdf
Bok sada sam korisnik MDA 2, i pošto imam mogučnost uzet neki drugi ppc koji bi mi vi preporučili?? Gledao sam MDA 3, hp ipaq 6515 i treo 650! Treo mi se nesviđa mislim da bi uzeo mda 3 koji je vaš prijedlog?? Neki drugi model?? Hvala
Bok svima. Od nedavno sam korisnik MDA III i imam nekoliko pitanja. Budući da sam se "zarazio" ovim uređajem, prvo što sam shvatio da će mi trebati mjesta za nove sadržaje pa moram kupiti SD card. Dal postoji kartica veća od 1 GB ? Di se mogu kupiti SD kartice u ZG i koju karticu preporučate ?...
Ima li netko nešto kao tipa: Syntrax PhoenixStudio PocketDrums pretražujem već tjedan dana bezuspješno.... Molio bih na mail....
Koji soft preporučate? Probao sam noviremote i uspio sam samo sa 30 cm kontrolirat TV sve dalje ne radi? Ima tko bolji prijedlog: PS. Skinuo sam invision i sad sam IRC junkie:comp: , moram sutra kupiti MMC 1 GB :evil:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma