Prvenstveno bi za 48-cu - na njega sam naucen.... Al ako nema...posluzit ce i 49-ka! Nekoliko ROMova imam, a ziher se dade nac i na netu, dakle, samo je potreban program za emulaciju za PPC! (nije vrag da nema tog za ppc, ja to jos na P800 koristio)
Jel netko nasao C&C (Command and conquer, bas prvi dio) za PPC? Jel mozda moguce emulirati preko PocketDOSa? Ima li itko ideju???
Kako na compactu sredit da mi jedan gumbić npr. dugim ili dvostrukim pritiskom otvara neki drugi program, a normalnim (kratkim) pritiskom, opet drugi program? Probao sa AEB plus (ili nesto tome slicno) ali stvar ne funkcionira.
Da, cijena je ono, da ne povjerujes. 350 kn 1 GB, mini SD od Kingstona. www.links.hr Nazovite ih i narucite, ja sam jednu vec rezervirao. :thumbup:
Koji je vama zadnji datum za virus definition fajl? Kajm moguće da je 10.08.2003.??? Sta koristite za antivirus?
Ajde ljudi, gdje ima za skinuti full verzije igara Gilbert Goodmate i Zuma. :rolleyes: Isto ako netko moze preporuciti kakvu ne pretesku i sarenu avanturu nek slobodno nabaci prijedloge. P.S. Nemojte me napucivati na topic sa screenshotovima, radije bih cuo neku preporuku iz prve ruke....
Bilo bi dobro postavit negdje (možda već ima) riječnik korištenih izraza. ROM, Extended:rom, Radio, ... ako ima takvog čega na wikipediji ili negdje drugdje, bio bi zahvalan za link. :klap:
Uskoro mi treba stici Dell Axim 51v pa me zanima dali da uzmem ovu kartu od 4 GB ili ne!Voleo bih cuti misljenja vlasnika,koja velicina je najbolja,dali usporava rad.Sta je sa jos jacim karticama ,kao npr.od 6GB?Dali je bolje imati vise kartica od po 1GB?
1. Cime konvertate u .ogg? 2. Ima netko crack za Leng Croatian (hr tipkovnica + baza rijeci)? Skinuh s mIRCa, pise da je creckirano, ali mene non-stop traži unos seriala 3. Postoji li neki newefeed reader (RSS) za PPC kojeg bi updateao kad sam spojen na net preko Activesynca, baš kao što...
Program služi tome da ako vam ikada ukradu mobitel, naravno prva stvar koju lopov radi je vadi karticu. Nakon što lopov umetne svoju karticu ili je umetnuta bilo koja druga SIM kartica program šalje sve podatke o umetnutoj SIM kartici na određeni broj. To bi najvjerovatnije trebalo pomoći...
Dajte ljudi molim vas, recite mi gdje se moze nabaviti miniSD od 1GB? Prekopao sam sve po web shopovima i najveca je ona od 512MB. :-/
Upgradal sam rom..i restartal se odjedamput comp(neki eror) i na 60 posto mi je crkel upgrade...i sad mi se nece pokrenut..ne kuzi uopce ni dok ga stavim u usb...da se puni(ono svetlo)..ili..nece se nist pokrenut..dajte plz pomognite..:MACH AJD pleasee..ako sam ga sjebal..eeeee Nisam radil backup...
The Navigator skin suite http://www.kolumbus.fi/anders.ruohio/navigator.html ne znam za vas, ali mene je oborio na prvi pogled. Ima li ga tko? :licklips:
Imam gore navedeni Pocket PC i imam Windows Mobile 2002 i zanima me dal mogu staviti neki bolji windows mobile i di ga mogu nac i kakave ce biti performance?
Da li se kome dogodilo slično? Svako malo bez ikakvog povoda izbrišu mi se podaci na SD kartici u Ipaqu. Ponovno snimim na karticu i sve radi neko vrijeme i onda opet isto!!! pomoć!!!
Buduci da kod je kod nas poprilicno tesko pronaci Palm TX, a ja zelim kupiti bas Palm, zanima me sto mislite o ovom uredjaju, a ako ga netko ima, molio bih dojmove. Hvala!
Ima li trenutno kod nas za kupiti Palm TX?
kakav je osječaj surfati netom sa PPC-om, jel možeš gledati ovaj forum i normalno skidati fajlove i gledati stranice..
stalno mi kaze "...insufficient memory..." uglavnom morp mi je instaliran na mob, a romovi su mi na SD-u kako rjesiti problem?
evo ovako. Dobio sam jednu dobru ponudu ( po mom mišljenju ), a sad da vas pitam što mislite o toj ponudi. Dakle imam SE P910 i ima jedan lik koji nudi HP 1940 za 1000 kuna. Sad mene zanima, dal se meni isplati prodati P910 za 2200 kuna (imam kupca) i kupiti taj HP i možda još neki mob (recimo...
problem Pokusao sam upgradeati ROM 1.01.01 GER na bilo koji da mi je na engleskom, koristio sam wiki's metodu sa recimo 4 razlicita WWE roma i uvijek dobijem error.. error screen dal tko zna neko rjesenje...
ima li tko program poput Psilocovog IR Remote, da ima podržano full puno marki i da je program dobar i kvalitetan..
di se moze kupiti kuciste samog uredjaja..tipa kuciste
Dali ima neko EN-HR i IT-HR translator koji radi na Mda Compact?
Poštovanje. Ponosni sam vlasnik HP Ipaq rx1950. zna li itko gdje i po kojoj cijeni se moze nabaviti SDIO GPS?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma