Što mislite o ovom PPC-u? imam ga priliku uzeti, no do sad nisam još nikad imao PPC, pa me zanima jel to valja šta ili ne? i još me zanima jel se može upgradeati Windows i kakva je softverska podrška za njega? mislim na aplikacije i to...
jel mi možete preporučiti neki PDA s kojim bih mogao i telefonirat i slat SMS-ove i sl...
Dakle, problem je slijedeci: Trebam nešto malo, s dobrom kamerom, organizerom, dobrom telefonijom, preglednikom dokumenata (word, excell, pdf), dosta memorije, USB, bluetooth. Znaci hocu nesto malo sto mogu nositi u dzepu. Prakticno mi je imati stylus, medjutim, izbor takvih telefona nije...
Planiram kupit XDA Trion za 2-3 mjeseca kad izadje.. Dali mi moze netko reci gdje bi ga mogao dekodirati ako je kodiran na O2 mrezu i gdje bi mogao flashar ROM i od kojeg proizvodjacha je ROM najbolji ? Citao sam da je od Qtec-a , ali nemam bas puno iskustva sto se toga tice pa bi molio da mi...
Prvo pozdrav svima koliko vas ima !!!!!!!!!!!! Zamolba. Molim da mi netko pomogne kako da spojim ovo dvoje gore navedeno preko BT. pokušavam ih spojiti, ali nikako ne ide. BT radi i dobivao sam fileove preko njega i sve je ok, ali slušalica ne ide i ne ide. hvala
Dakle,imam taj pocket pc odskora i sada se pojavljuje jedan problem:uopste ne mogu da ga startujem.Pokrene podizanje sistema i ugasi se,i tako u krug.Sta je problem,da li neko zna kako da resim to?Hvala unapred.
Za sve koji imaju ovu zvjerku od palma wallpaper rezolucije 320X320: Inače mogu reči da je u usporedbi s PPC uređajima koristiti palm pravo olakšanje... Aplikacije se otvaraju trenutno, uređaj sam povuče postavke za internet i mms, pa se ne mora mučiti s unosom istih, sinhronizacija...
I po kojoj cijeni bi bilo?
tražim nešto kaj bi funkcioniralo kao i mobitel te kao i komp.da mogu onak spotiće gledat prek njega,da nije pretežak(do 130g),da nije velikih dimenzija(nešt ko tipa SE p910 il manje) te da ima solidnu kamericu i bluetooth. ima ko kakvih prijedloga??i još nešt-recite di to mogu točnije...
potpuni multimedijalni uredjaj koji ima 4gb microdrive u sebi ir, wifi, bt xscale 416mhz 320x480 dobra baterija relativno male dimenzije (ko prosjecan ppc) video, music, pictures usporedba velicine
vjerovatno je većini vlasnika WM5 poznato uglavnom na PXDXA-u se pojavio "unlock extended room-a".zanima me da li netko zna koji je sad postupak da se dobije ono o ćemu se već dosta toga pričalo na temama o mda-compactu da se mogu instalirat cabovi koje želiš odnosno neinstalirat ovi t-mobil...
U prodaju je izašla mini-SD WiFi kartica pošto na tržište izlazi sve više uređaja(PDA i PPC-a) koji koriste mini-SD kartice tvrtka Spectec odlućila se izdati mini-SD wifi karticu. Više informacij ovdje---> mini-SD Wi-Fi 802.11b card
zanima me je li tko koristi ovaj emulator.kako se njime spojit na internet,kao instalirat neki program itd. može li malo opisat....
SlingPlayer je program koji omogućava vrlo lako i jednostavno gledanje TV programa na PDA/PPC uređajima. Program koristi sljedeće konekcije 3G ili EV-DO), WiFi, te USB ili Bluetooth vezu kada je uređaj spojen sa računalom(koristi internet konekciju računala) Program je besplatan do 26.4.2006,...
Najbrže i najjednostavnije na određenu rezoluciju, fps, i uz naravno određene postavke zvuka. Obavezno da se vidi kolika će biti veličinaizlaznog fajla sa odabranim postavkama prije započetog kodiranja.
Ima netko iskustava sa asus a632 uredjajem? Zgodan mi se cini ima i gps podrsku a dolazi u kompletu sa kartom Hrvatske i karticom od 1gb. Molim komentare
Ovako...odlicih kupit BT slusalku za Compact. Zapelo mi oko za Plantronics voyager 510 koja navodno podrzava uparivanje s 2 bt uredjaja istodobno. Sto mi treba da slusam mjuzu preko te slusalke? Ima neki update BT stacka za Compact? Ima li u HR za kupit neke stereo BT slusalke (po mog. s...
Pozdrav ekipi, Da li netko zna neki dobar software za slanje i primanje contacata putem sms u vcard standardu? Ja nisam uspio naci nista slicno, malo mi je cudno da svaki bolji i osrednji mobitel ima tu mogucnost, a ovakav stroj nema (ili ima ali ja neznam kako). Hvala.
Usluga:S21 GPRS:0 Smjer:O Trajanje:00:00 Cijena:0.00 Zona:000001 Mreža:HRVCN Podosta ovakovih specifikacija u racunu, samo u vrijeme kad je na PPCu instaliran Phone Alarm.
Ne zanm da li ste naišli na ovaj program, ali je po prvim utiscima fantastičan.... Neke od karakteristika..... Visoki frame rate (do 25 fpsa) i "glatki" video Jednostavna kontrola kamere.Sve akcije se mogu izvesti preko hardware gumba. Postavke kamere se mogu namještati direktno na ekranu...
danas sam vidio u ve-mila usb kabel za pocket-pc koji navodno ima duplo bolje performanse od običnog usb-a.(brzina konekcije,sinhronizacije,prenos datoteka....)neznam da li paše i za compacta jer neznam kakav compact ima usb utor ali za varia paše. uglavnom zanima me ima li ga tko i da li se zaista...
Inastalirao sam Pocket Hack Master na ipaq 3715 i prilikom pokretanja napiše mi slijedeću poruku " Unknown device"HP IPAQ rx3700", please send your log file (Pocket Hack Master.log) to phm@antontomov.com in order for your device to be added to the list of suported models" Zadnja verzija koju imam...
Koji prog mi može otrvoriti .ppt fajl a da ga ne konvertira u neki drugi format? WM 2003 SE
Hi all, dali mozda postoji kakav WM 2003 software koji omogucuje screen lock? naime zivcira me onaj plasticni pokrov, a i smeta me sto ne mogu za lockat onda ekran. hvala!
Uspeo sam samo na kalendaru da promenim jezik ali kako promeniti ostalo?Inace hteo bih Nemacki!Ako neko zna nesto vise o ovome ima :beer:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma