moze se dobit vec po cca 2000 kn skupa sa postarinom i osiguranjem pa me zanima koliko bi mogao ocekivat da ce me oderat na carini, i koliko je uopce sigurno takvo narucivanje? Covjek je powerseller sa preko 10000 pozitivnih ocjena... jer, s200 je u HR oko 4500 kn sto mi je ipak malo previse... ...
Da li je nekome uspjelo napraviti active sync sa PC-em preko bluetooth-a? Sve radi bez problema preko USB-a, ali kad sam pokusao preko BT, jednostavno se ne prepoznaju. Mislim da je problem u COM protovima, nisu isti broj. Inace file transfer preko BT radi bez problema. Ima li netko rjesenje?...
Imate li kakvih programa i specijalnih igara koje planirate nosit na godisnji i zasto? GPS i karte gradova se ne racunaju... :notooth:
hmm...neznam gdje da stavim ovu temu...jer ipak ovo nije podforum za usporedbu, ali tu jedino može odgovarat. (ako ne neka moderator preseli) Evo, prijatelj kupuje Pocket PC. Nas dvoje sad pokušavamo nać najbolje i ne najskuplje. Najvažnije je: 620 MHz, WM 0.5, memorija (ROM,RAM), dobar display...
Koja bi od ove dvije bila bolja za PDA, s obzirom da su im cijene gotovo iste? Može li PDA iskoristiti tu veću brzinu SD-a? Bio je test svih kartica u nekom staru broju Mobila, ali kome se da to tražit :spin:
dobio sam HP iPAQ h5450 i ima utor za SIM karticu ali kad je stavim unutra on je ne prepoznaje, da li netko ima neki program da ga mogu koristiti kao mobitel
ej ljudi, ima li tko NevoMedia Server? za hp ipaq rx3xxx!!
ima li tko serial ili crack za ovaj emulator. trazio sam po googleu ali nisam mogao nac...help!!
Dali postoji Cisco VPN Client za WM5 i gdje ga se može skinut? Ako ne, dali mi netko može preporučiti neki drugi VPN client koji radi sa Cisco PIX Firewallom. Puno hvala!
Trebam pomoć. Poćeo sam programirati u eVB i .NET compact framework-u, ali mi nešto nije jasno. Kako mogu u eVB-u promjeniti novom kreiranom projektu ikonu, tj. ako se uopće može promjeniti. A za .NET compact framework, dali netko zna kako se može upravljati serijskim portom a bez da koristim...
Evo pružila mi se jedinstvena prilika, pa evo još nekoliko finih slikica sa opremom na stolu :)) iPAQ rx1950, iPAQ hx2490, FSC Loox N520, FSC Loox 720. MDA Vario, Qtek S200 iPAQ rx1950, iPAQ hx2490, FSC Loox N520, FSC Loox 720. MDA Vario, MDA Pro Isto kao i slika 2 samo iz drugog kuta Bilo ih...
Jedan od najcescih razloga kupnje PPC-a je surfanje i koristenje interneta. Kako se bitka na ovo podrucju sve jace zahuktava napravio sam za vas mali test najzastupljenijih browsera na PPC platformi. Testirao sam Operu for PPC, Pocket Internet Explorer, Minimo, NetFront i Operu Mini. PDA na kojem...
Imam situaciju! Zna li netko neki converter koji se koristi za PC pocket a služi za video file-ove u wma formatu (iz mpg u wma i da se smanji rezolucija)???
Za sve koji nemaju, a mozda vrebaju na neki MDA uređaj, evo par sitnica koje sam primjetio koristeci ova dva uređaja koji su, po mojoj skromnoj procjeni, kod nas trenutacno najaktualniji (ne velim najnoviji!) među tisućama sretnih hrvatskih MDA korisnika :thumbup: Prije godinu dana kupio MDA...
Pozdrav. nisam nigdje nasla pa da pitam.. može li mi netko reci gdje da kupim slušalice za MDA Compact, jer je plavuša svoje negdje zagubila:) Pa sad fino koristim neke od burazove nokije, koje služe svrsi ali nemaju opciju pojačavanja...
http://www.gadgethive.com/qtek.htm Dobio sam info kako ce se zvati neke spravice i sto donose... Qtek 8600 - HTC Breeze, debel samo 14.8mm debel, 2.2 inčni QVGA ekran, 1.3mpix kamera za fotografije i CIF sprijeda, 128 ROM i 64 MB RAM memorije, microSD utor, 3G i Bluetooth Qtek 9600 - HTC...
jel moguće instalirat ActiveSync 4.1 bez SP2 jer kad pokrenem setup on stane odma na početku i traži mi SP2
Pitanjce iz znatiželje - Ako tko gleda seriju 24 - jel oni telefoni koji oni koriste (mislim da su Motorolini), jel su to PDA ? Ili što ? Ispričavam se ak je nekom glupo pitanje, al me zanima, Eh, da, nema glupih pitanja - samo glupih ljudi !:)
Dakle evo zanimaju me neke stvari: Radi se o uređaju hp ipaq 1940 Original MHz proca je 266MHz,ali pomocu programa XCPUScalar ga držim na 400MHz,čak radi i na 500MHz ali ga se bojim držati na toliko pa ga držim na 400MHz i radi bez problema.Dali je sigurno da ga držim na 500MHz ili da ga ostavim...
Pozdrav! Evo mene nakon dugo vremena ;) Evo da vam javim u izgradnji je stranica o pocket pc-ima.. Stranica ima originalni design(radjen od profi dizajnera).. radjena je u asp.netu Cilj mi je napravit stranicu na kojoj ce se na istom mjestu naci sve o pocket pc-ima,igre,programi,registry...
gdje ima za kupiti pocket pc olovku za seiju hp ipaq 19xx? i sd wlan kartica
Evo ovako. PPc je hp ipaq 1940 Planiram staviti windows mobile 2005 na njega. Ljepo ga spojim na usb,upalim,on i komp se prrepoznaju i pokrenem setup i uvijek me se stovri ovo: kada napravim sve što to piše i opet spojim i porekenem setup opet se pojavi taj prozorčić i tako stalno, Zna...
Dali ima emulator za super nintendo igre i game boy advance igre a da je emulator za pocket pc? Vlasnik sam hp ipaq 1940..
Ništa neznam. Dobio sam hp ipaq 1940 pocket pc Upoznao ga sa kompom. E sada kako da formatiram taj pocket pc i stavim si novi windows? kako instalirati igre i programe na njega? Može nekoliko objašnjena. Hvala i ako može neki link za windows 2003 za pocket pc.
ima li ko kakav rjecnik, HR-ENG ili HR-NJEM ili HR-ITA za pocketPC a da radi na wm2005? na netu nisam nista nasao bar ne za skinuti....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma