Tražim navedeno... Nikako ne mogu naći neki kvalitetan program, a volio bih da mogu slagati message threads radi preglednosti... Ah da, i da radi online, a ne samo da skida poruke... Ima li tko kakvu preporuku?:comp:
bok drustvo, puko sam jamin-a ,juce i normalno preinstaliro ga. Danas mi se javlja problem sa becklight-om, upalim ga kad telefoniram onda na dugme of gasenje ekrana gasim ga-- posle 10 minuta ne mogu da dobijem nazad becklight! cak i telefon ne zvoni, iako led-dioda sveti kao da telefon...
Dakle, kojom brzinom komuniciraju HTC-ovi proizvodi s PC-jem preko sinhronizacijskog kabela? Pogotovo ako se radi o tome da mi telefon posluži kao modem za komp.
Koje programe koristite za unos texta (naravno ako nemate neki "oblik" tipkovnice na izvlačenje ili nešto drugo)? Kako ste s njime zadovoljni, ima li kojih bugova i tako to....? Moj izbor je za sada Calligrapher (v8.3). Uglavnom sam zadovoljan. Tu i tamo se stilta, ali ništa strašno..... Kod...
Zanima me kako bi mogao napraviti upgrade WM-a? nikad to nisam radio a htio bi to napraviti doma sam.. treba mi neko uputstvo i linkovi za download WM-a Što preporučate i kako to najbolje napraviti?
...treba mi neki da upoznam svijet PDA, e sad nebi negu grimasu nego neš normalno;D , a da je za 400-500kn. Koji je bestbuy u tom cijenovnom rangu. Nekužim se ništa pa može neka preporuka...
Razmišljam o nabavci PDA uređaja za potrebe posla (pisanje natuknica i članaka u Wordu ili Text Makeru, e-mailovi) i nešto zabave (surfanje, mp3, možda pokoji filmić), pa mi se učinio zgodan ovaj model od Fujitsu Siemensa, pogotovo što ima i USB host/client opciju, a za razliku od znatno jeftinijeg...
da li je netko uzeo i dali dobro radi ( brzina i to.)
Program omogućava najjednostavniji način spajanja na lokalne access pointove te omogućava pristup internetu preko Wifi-a. Vidio sam da dosta ljudi koji posjećuju ovaj dio foruma(posjeta je sve više te sam jako zadovoljan time:)) posjeduje uređaje sa Wifi-om, te da neki imaju problema sa time....
Ima li ga tko i gdje se u Rvackoj može nabaviti?
zanima ne dal postoji kakav program da koristim hp rx3700 kao handsfree za mobitel (preko bluetooth)?
danas sam u algoritmu vidio samoljepivu prozirnu foliju za ekran za psp po cjeni od 35kn, ekran od pspa je veči nego compactov pa mi je sinula ideja kupit tu foliju i "prekrojenu" zaljepit preko ekrana da uštedim 45 kn i ne uzmem brando foliju iz crazy shopa po 80kn. sad ostaju pitanja tipa,dali...
imam pitanje? ovako imam asus a636 i atlantis redux ali kad ga iskopiram na sd karticu pokrenem instalaciju međutim zaslon ostaje zatamljen i naravno ništa????? HELP!?
Inastalirao sam na PPC destinator PN, ali imam samo jedan jezik navodjenja.Gdje se mogu naci ostali jezici.Znaci samo jezici jer karte imam.
http://www.novii.tv/pocketpc/deluxe/ radi na Qtek 9100 - ima li tko crack/full? Domet nije neki al radi na dva tri metra.. edit: evo nasao sam:http://download-crack-serial.com/software-crack.php?id=94979
Dakle ako želite napraviti update Trea 650, napravio sam prilagođen ROM koji Treu daje neke nove funkcije, npr. graffiti anywhere, mogućnost pisanja slova po ekranu, onako kako ih imaju i ostali Palm uređaji. Dakle izbačeni su svi jezici osim engleskog i njemačkog. Izbačen je i Real player i Quick...
http://smartphone.bloger.hr i/ili http://smartphone.blog.hr... dmi: ubuduće molim bez senzacionalizma...
Zanima me moze li compact istodobno komunicirati s BT handsFree uredjajem (Jabra) i BT GPS prijemnikom? Dakle, moze li pair-at 2 uredjaja istovremeno? hvala
sta je po vasem misljenju bolje za uzeti: asus MyPal A730W ili HP iPAQ hx2490
moj frend kupuje pda. odlučio je dati cca 2000 kn i nije pre zahtjevan... treba mu uglavnom zbog kalendara i organizatora, da nije velik i težak, da ima ic ili BT te wlan... što mislite o HP iPAQ rx1950? hvala unaprijed u njegovo ime...
doneo mi drugar iz Nemacke ovaj yakumo,i na njemu je instaliran wm05 ali na nemackom,pa me interesuje kako promeniti jezik windowsa u engleski?
trazim po netu vec dosta, trebju mi oni horizontalni indikatori za memoriju i bateriju itd... hvala puno
Pozdrav...Evo stranica je konacno online..gotova je..jos imam par stvari slozit no dizajn je slozen i skripta funkcionira.. Otvoril sam novi topic..jer onaj su ljudi prestali posjecivat :) a i nadam se da ce Mach stavit ovaj site sticky jer smatram da je dobar.. Odma mogu reci da ovaj moj site...
Eto kupujem PDA uskoro, posto bas nisam previse informiran sto se tice tih uredjaja, htjeo bi da mi date neke savjete sta da kupim.. Nekako mi je HTC Hermes zapao za oko jel zadovoljava moje kriterije kod odabira, al nekak mi se cini procesor malo slab, pa bi htjeo nesto mochnije ako tak sta...
se isplati mjenjati jer meni ovaj Wlan ničemu ne služi, jer nemogu surfati ko čovjek.. i koje su prednosti ovog Asusa..
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma