Forum namijenjen svoj tematici vezanoj uz BlackBerry mobilne uređaje
Pozdrav, instalirao sam Skype na BB Storm, ali ako sam dobro razumio ne mogu besplatno zvati kontakte sa moje Skype liste, nego moram koristiti drugi mobilni telefon za "posrednistvo" te naravno placati Skype tarifu (od 20 do 40-ak centi po minuti)? Molim da me netko uputi :) Tnx.
imam blackberry i ne mogu otvarati excel tablicu , istekao mi je probni rok 30 dana pa me zanima kako mogu naci aktivaciski ključ ili nešto da pokrenem tablicu ? HVALA
Gdje ima dobrih tema za 8300 Curve i ono najbitnije kako da ih stavim na mob?? Skinuo sam neke ali nista od toga!!! Mislim da su alx fileovi...molim pomoć:dunno::dunno:
trebao bih pomoc, imam vodafone storm, zivim vani, izmedju ostalih jezika pisem puno i na hrvatskom, s obzirom da u verziji sowtvera koji imam 4.7.109 ne postoji prediktivni rijecnik za hrv jezik, a kod pisanja u vertikalnom polozaju (suzena tipkovnica) neophodno je odabrati jezik (nema opicje...
Imam spomenuti blackberry i problem je sto mi brise dolazne mailove. Nakon jednog dana uvijek mi nestanu mailovi koje sam primio ranije, dok mailovi koje sam poslao sa blackberrya ostaju unutra. Ja bih htio imati sve mailove na uredjaju, ako je to moguce. Da li je to normalno ili ima neka caka u...
Evo kupio bih ovaj mobitel pa bih molio vlasnike da ako imaju kakvih problema kod mobitela neka reču tj koje su mu prednosti a koje mane:respect: :respect:
Ima neko ovaj gadget? Izgleda fenomenalno, procesor 312 mhz...Cijena 3000 kn. Ima 3.5 inčni utor za sluške, ne mogu mu naći nikakvu manu osim što nema tuchscreen. Kakav je u praksi?
dakle, da li znate ko bi ovo moga otkljuchat..i kako ide shema.... da li se to da uopche otkljuchat... Kupljen u kanadi... u Alo Alo u Splitu su me blido pogledali...dakle na podruchju splita neko ko je to radija... kako..shta..di...ako se mozhe priko neta...neka shema...mozhe i na PM...
Dakle, može li se dekodirati BlackBerry Curve 8300?
Pozdrav! Je li moguce pisati na ovom uređaju kao i na ostalim tako da tipka sa brojem 2 posjeduje abc slova, tipka 3 def slova i ttako dalje? hvala
E ovako kad hoću si poslat mp3 pjesmu sve on uredno mene pita da li želim prihvatit i za save e kad počne primat samo odjednom prekine i piše kao reciving failed u tom smislu sad neznam zašto neće a slike normalno prima...:angry: :hm:
evo ovako..pozz svima.. naime zelio bih vas pitati gdje ja mogu nabaviti besplatan software za BlackBerry 8100??..
Imam BB7100v, s OS v4.1 Nikad nisam pokrenuo enterprise activation, jer ne koristim BB VIPovu uslugu i ne planiram to raditi. Znači sada mi je to običan aparat za telefoniranje i smsanje. Zanima me kako složiti da BB, odnosno da neke aplikacije (tipa opera mini), imaju pristup internetu. Trenutno...
Pozdrav! Imam Blackberry 8700g. Imao sam aktiviranu Instant BB uslugu kod T-mobile-a, ali ipak nemam toliku potrebu za mailom u džepu i danas sam otišao odjaviti tu opciju. Sad mi na ekranu berrya piše Data connection refused. Što to znači? Također, primjetio sam i da nemogu surfati Operom Mini,...
Pozdrav, imam vec godinu dana Monzu i jako sam zadovoljan. Ono sto bi me zanimalo je kakva iskustva imate s instant messengerima na BB-ovima. Dok sam bio na skijanju imao sam probnu verziju Skype-a od ShapeService-a, ali kako je istekla, a neda mi se placati, zanima me da li vi imate iskustva s...
Zna li neko hoce li dolaziti BB 8320 u HR?
Imam prilike uzeti Pearl 8100 i zanima me kakav je za rad i koja su pozitivna i negativna iskustva!
Imam ovaj BlackBerry od prije par dana i 2 pitanja: 1) Na njemu je firmware od Vodafonea (VIPnet) v4.3.0.93 i nema hrvatski jezik. Na stranicama britanskog Vodafonea vidim da postoji ova verzija: v4.3.0.164 (Multilanguage). E sad, kako na VIPnetovim stranicama nema novijeg firmwarea, smijem li...
Download: www.blackberry.com/livemessenger (OTA i putem IE) probajte pa javite svoje komentare da li vam radi..meni neće...
Upravo sam instalirao betu verija softvera za blackberry 8310 i kad pisem poruke sve mi se pomjesa i usput sve kad otvaram meni sve mi je sporije kako da ti popravim. Hvala.
edit: OK, GPS sam u medjuvremenu skužio. /edit BTW: Koliko bi se trebalo dobiti memorije na microSD kartici u paketu sa ovim uredjajem ? Eh, da, sad se sjetih, a da ne otvaram novu temu radi toga. Prvi puta kada se upisuje e-mail adresa, ta valjda glavna e-mail adresa. Jel se ona kasnije...
BlackBerry Thunder udarac na iPhone Mnogima je već neko vrijeme poznato da BlackBerry radi na touchscreenu kakav ima iPhone, a sada je otkriveno više detalja o RIM-ovoj novoj ponudi. Novi touchscreen BlackBerry je poznat kao BlackBerry Thunder i ekskluzivno će ga nuditi Verizon i...
sa kompa cijelo vrijeme prebacujem neke teme na mob i pita me gdje da ih sejvam u koju mapu ja odaberem /media card/ i on mi spremi u tu mapu a ja ne znam gdje je ta mapa pa ako bi mi netko mogao objasniti od menu gdje se nalazi ta mapa.Hvala
Imam navedeni uredaj od Verizon-a,problem je taj da Verizon ogranicava skoro sve dodatne opcije na mobitelu,tipa media card support,password...e sad skinuo sam novi OS od Telus-a,normalno obrisao Vendor file,ali prilikom upgrade-a me pita da li zelim upaliti Desktop Manager i normalno oznacim da,i...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma