Forum namijenjen svoj tematici vezanoj uz BlackBerry mobilne uređaje
A friend of a friend has given me a Blackberry, which would appear to be blocked. I don't think they stole it, but likely perhaps it was found. It's wiped, with no info on. Is there anything I can do to unblock it? I've found something that can change the IMEI number of the Blackberry, which I...
Blackbarry 8300 nece da cita memorisku karticu...U Media cad ispise ovo : "Media card cinnot be read. Verify that the memory card is formatted" A kada ju pokusam formatirati ispise ovo : "Media card format failed" Na opciju install mdia card nereaguje tj nista se ne desava... Probao sam sa 2...
da li postoji bilo kakava aplikacija za blackberry koja preko BTa ili WLANa moze upravljat windows pcem? U osnovi trebam MCE remote ali pristajem i na pomicanje misa ili bilo sto slicno
Moze li mi netko pomoci ??? Imam blackberry 8900 Curve, neke theme mogu da intaliram, a neke ne mogu, u cemu je fazon???:hrv:
molim vas, trebam pomoć...kupila sam blackberry 8310 curve, koji radi na sve mreze, međutim, ne mogu nikako naći postavke za internet i mms...i to me zivcira..trazila sam po svim mogucim stranicama na internetu i svi pisu da se trebaju nekakvi programi poskidat, a kad god odem trazit taj program,...
Eto pitanje se nalazi u naslovu. Da li je moguće dekodirati BB 9000 Bold ?? mislim na dekodiranje od doma? ako ne, koliko bi koštalo u nekom servisu? mob je kodiran na T-mobile, a trebao bi raditi na vip pa ako netko zna, neka HITNO odgovori...
Pozdrav svima! Imam štošta za pitati u svezi Blackberryja, a ne poznajem nikoga tko ima tu zanimljivu napravicu pa bih udavila vas, oprostite. Čitala sam stare teme, proučavala druge forume, noći provodila na T-mobile stranicama i još uvijek ne razumijem kako to funkcionira, imam osjećaj da...
EVO JEDAN NOVAK! http://www.gsmarena.com/blackberry_curve_8520-2889.php kod T-Debile u Mrak tarifi na 24mj 998kn. i uz to BIS cijelu ogovornu obvezu za 1kn. MRAK PONUDA. jeli ga tko ima?
- Half-QWERTY keyboard - Touch-sensitive optical trackpad - 3.5 mm audio jack http://www.gsmarena.com/blackberry_pearl_9100-3032.php http://www.gsmarena.com/the_new_blackberry_pearl_9100_seems_to_have_lost_its_pearl-news-1273.php
Samo da se uvjerim moze li hrvatski jezik da se ubaci u ovaj blackberry i ako je zakljucan u t mobile moze li se otkljucati na druge mreze.
službeno ime BB Storm2 9520 -3.25" big with HVGA resolution using capacitive technology -3.2 megapixel autofocus -Wi-Fi, Bluetooth, built-in GPS receiver -1400 mAh Li-Ion battery http://www.gsmarena.com/blackberry_storm2_9500-2962.php sjeverno američka verzija BB Storm2 9550
http://www.gsmarena.com/blackberry_curve_8900-2604.php
Softver za upravljanje RIM-ovim telefonima s Macova Research In Motion (RIM) izdao je softver koji omogućava sinkronizaciju i upravljanje BlackBerry pametnim telefonima i putem Appleovih Macintosha. Tako BlackBerry Desktop Software, baš poput softvera namijenjenog Windowsima, omogućava...
imam kupca za black berry i ne mogu obrisati mail račune ! pokušao sam sve i ne ide ! hvala puno
Kupio sam BB 8100 pearl i zanima me gdje da u meniju ocitam kartic ( microSD ).... kako da stavim neki word dokumnet i da mi to otvori na mobu... nekuzim nikako taj blesavi mobitel :) molim hitno da mi netko pomogne ili cu ga tresnit od zid :) moze na pm :) hvala
Pozdrav svima prije par dana dobio sam blacberry 8800 i u njemu postoji aplikacija "garmin mobile 5.0.4" za koju kada podjem startovati pise da je trial period istekao. Mene zanima dali neko ima iskustva sa ovim odnosno dali neko zna gdje se moze skinuti crack-ovana verzija "garmin mobile" za...
Evo, pitanje iz naslova. Stavio sam update, ali ima neke divlje jezike, a nema hrvatski. Pa ako netko zna kako staviti hrvatski ili da li je uopće moguće staviti...? Google je našao negdje da se ne može, ali možda se sada nešto promijenilo. :) :respect:
Jel moguce nekao "srediti" ovo čudo da koristi "mobile surf pakete" od VIPA , ove 30 kn =100 mb , a da nema aktiviranu BB uslugu...aparat mi se jako sviđa, al mi ide na živce ovo "data connection refused" i tjeranje da uzmem pretplatu,,,ima kakva "caka" da koristi GPRS kao na N80... neki frimware...
pozdrav svima ! idem opet na put pa me zanima kako isključiti internet roaming na black berry storm ? za dva maila sam platio 13 kuna ! hvala na pomoći unaprijed !
Imam problem sa prebacivanjem podataka sa blututom... sa njega mogu slati slike i muziku a na njega nikako ne kontam kako namjestiti da primi file... Sve sam provjetio dali je uključen BB i ostale stvari... dali neko moze pomoči?
imam SW problem sa BB 8300 Curve. prilikom primanja mail_a, dobivam uredno sadržej mail_a ali ne i privitke. sadašnja verzija sw_a: v4.2.2.90, Platform 2.4.0.35. pomozite. šta da radim? tj. kako najlakše napravit update sw_a.
Kupih si bold i jako sam zadovoljan mobitelom, E sad si planiram stavit neki gps program, i instalirah si amaze gps i kad ga upalim nakon nekoliko sekundi pokaže se "comunication problem". Malo sam tražio po netu u čemu je problem, i doznao da mi nije namješten internet. Pa bi zamolio nekog ko to...
bok, imam blackberry 9500 i ukljuceno blackberry tarifu za neograniceno surfanje preko bb. zanima dali i kako je moguce surfati sa laptopom preko bb-a? znaci da laptop koristi internet vezu od bb-a lp danijel
Dali postoji mogućnost stavljanja blackberry browsera na neki od primjer HTC uređaja ili PPC sa win mobilom 6.1 ili slično . Evo posto nitko nije nista nashao pa sam se potrudio i nasao link , probao sam i radi pa kome treba neka si skine :D http://www.sems.org/entry.asp?ENTRY_ID=338
Zanima me da li je moguće bez nekih posebnih usluga kao što je T-mobileova BlackBerry i sl. direktno pristupati e-mail adresama i "skidati" poštu na BB? Znam da se mogu prijaviti na određene servise, ali bih htio da mi se pošta automatski proslijedi na BB kako stigne na račun.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma