Forum namijenjen svoj tematici vezanoj uz BlackBerry mobilne uređaje
Bok, Kupih nov, navodno, Blackberry Curve 8520 preko oglasnika i lik me totalno prevario. Tj. moju curu je koja je to išla kupiti. Dao joj je bez kutije za mob, bez opreme... Koma :angry: Kodiran je na T-mobile i koristim Bonbon mrežu tako da stvar radi. Eto sada kad znate malo info-a...
Pozdrav, Evo prvi put da se prebacim na OS6, inace telefon je bio na oficijelnom OS5 od T-Mobilea. Sta reci, nego, prvi utisci su i vise nego odlicni. Primjetio sam da nakon instalacije OS6, imam oko 79 MB slobodne Interne Memorije, ali generalno gledajuci imam 8 GB MicroSD tako da mi to i nije...
Eto njuskao po BB App World pa naisao na ok navigacije UbiNav EU http://appworld.blackberry.com/webstore/content/5864?lang=en NaviTrack EU http://appworld.blackberry.com/webstore/content/22445?lang=en
Nakon što sam napravio facebook messages upgrade više mi ne dolaze notifikacije za inbox poruke na mob. Koristim facebook aplikaciju od RIM-a. Isprobao sam na BB8520 i BB9700 i problem je sveprisutan. Ista pojava je i na Androidu. Zna tko riješenje problema?
Dali je dostupan app world na taj uredaj u hrvatskoj????????
Hi all, eto stigao mi je novi Storm2, testna varijanta u t-mobileu. Moram priznati da me je ova SurePress™ tehnologija, cisto zadivila, bas je fora tipkati po njemu,ali za stvarno tipkati. :) Za sad imam mali problem sa T-mobileom, cekam da mi se usluga aktivira, pa ne mogu dalje...
pozdrav zna netko kako se na blackberry moze instalirati skype?
Nakon šta sam mi je istekla preplata na t-mobile dekodiro sam mob i koristim tele2 i nakon šta sam nažalost napravio upgrade softwera izgubio sam mogućnost korištenja aplikacija kao bb maps i gps koje su prije upgradea radile i na tele2 kartici...vratio sam software s 5 na 4 opet jer sam mislio da...
Imam problem sa Blackberry 8830, na display je bijeli i na njemu pise sljedece: "JUM Error 545 Incopatible or Corrupt FileSystem" ispod toga pise da se mogu scroll-ovati sve komande i ima komanda reset, pokusao sam resetovati ali mi se samo ugasi Tel. na trenutak i ponovo se upali, i situacija je...
ekipa, dobra večer. imam jedno pitanje. dobio sam službeni 8520 ali sam ga vrlo brzo proslijedio curi jer joj se svidio. ali tu tek nastaje problem. jer je ona na Tele2 a bb je bio lock_an na T-Mobile. pa bi mi bile potrebne postavke za MMS i INTERNET.
trazim za jednog poslovnog partnera blackberry,ne mora biti bas taj proizvodjac,ali da podrzava to,dakle ako ima tko kakvu preporuku,model cijenu,mjesto gdje se to moze kupiti,pa cak i broj telefona,bio bi zahvalan
Pozdrav, dobit ću od frenda curve 8900 kojem je ekran pukao, mobitel normalno radi sam ekran ne. Zanima me da li netko zna gdje se može u zg-u kupit ekran i kolko kn jer preko ebaya ne bih uzimao pošto neznam kakv bi dobio.
http://www.gsmarena.com/blackberry_torch_9800-3203.php jel ima netko iskustva sa mobitelom, izgleda odlično izvana i iznutra je dobro opremljen :D
Neke od zanimljiosti wlan, gps, procesor od 624 MHz... http://www.gsmarena.com/blackberry_bold_9000-2370.php http://www.gsmarena.com/blackberry_9000_turns_official_and_bold-news-501.php
prvo pozdrav svima! recite mi dali je moguće i kako odblokirati ovaj tel. jer je mep kod kucan 10 puta tako da više ne daje mogućnost upisivanja? ili može u otpad :(
Potreban mi je program za ovaj telefon koji bi mi brojao poslate poruke u vidu brojaca i ako mozda ima mogucnosti da na odredjenom broju poruka vise nemoze da salje poruke do pocetka novog meseca. Hvala
Kako da otključam ovaj telefon na sve mreže? Prebačeno ovdje.
Pozdrav, Zanima me kako,gdje da dekodiram ovaj model telefona da je mogu koristiti u M:TEL mreži sa M:TEL karticom? Hvala, epidemija.
Pozdravljam, Evo imam jedno pitanjce prije nego se odlučim kupiti blackberry pearl.. Da li je moguće imati mail na mobu bez da plaćam t-scumu 80kn mjesečno samo za mail? Stvarno je presmiješno i bezobrazno tražit toliki novac kroz godinu dana samo za mail usluge i za te nofce nuditi flat uslugu...
Trebala bih pomoc,na keranu mi se pojavio indikator slican indikatoru za browser,ali kao što npr kad dobijete sms indikator vam se pokaže kuverta imate mogućnost ulaskom u izbornik to i otvoriti ,ja za ovo nemam nikakvu mogućnost... pojavilo se nakon sta sam trebala primiti instalacijske naputke...
Pozdrav! Zanima me je li netko instalirao Garmin Mobaile i ima li besplatna verzija? Kakav je Google Map kao navigacija kod nas?
Pozz svima trebala bi mi pomoć oko navodnog uređaja kako otvoriti navigaciju, MMS i dali postoji internet preglednik ? Hvala
Pozdrav, postoji li neki servis za doticne uredjaje ili to ekskluzivno obavlja T-com? hvala!
Dragi mobiznalci, molim za pomoć... dobila sam iz US Blackberry 8830 by Verizon... imate kakve kodove za otključavanje? Mislim ono, baš mi je lijep (haha ovo je 100% ženska izjava ali tako je kako je :D ) no osim toga, neke njegove funkcije će mi u skoroj budućnosti trebati... tipa usklađivanje...
Pozz ekipa! Trebam hitno jos jedan Blackblerry uz trenutni 8520 pa me zanima koji bi bilo najbolje od navedene trojke uzeti i zasto? Malo je hitno posto uredaj uzimam sutra/prekosutra.....pa je svaki prijedlog dobrodosao. Ako mozete navesti neke prednosti i nedostatke kada usporedujemo ta tri...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma