Forum namijenjen svoj tematici vezanoj uz BlackBerry mobilne uređaje
moj bb9000 stalno se sam resetuje svako recimo 5min,to mi se pocelo desavati pre jedan dan pa nezz da li sam ja nesto namjestio ili je do njega.on se resetuje i ucitava se onaj njegov satic kad se ukljuci ja unesem pin kod od sim kartice i passw i podzem da nesto radim nakon par min se iskljuci tj...
Za mjesec dana produžujem pretplatu i ovaj model mi je zapeo za oko... izgleda mi super... mobitel mi je najviše za otić na internet, na face i za slušati muziku... Možete li mi napisati dojmove o njemu, kakve su mu slušalice, mogu li bez my blackberry usluge ići na face, browser i app world i...
Dobio sam danas na poklon BBB9000 koji nije radio par mjeseci (bio je isključen i stajao u ormaru - do tad radio normalno). Prvo kad sam ga dobio (bez punjenja) sam ga pokušao upaliti i nije mrdao niti malo. Onda sam ga uštekao na punjač na par minuta i počeo je blinkati crveno preko LED. Nakon...
Bok!! Imam problem s internetom...Dal iko zna kako da namjestim kad surfam preko wi fi-a da mi se ne trose kune s mob-a. Kad neman kn na mob-u,spojim se i bez problema surfam a cim stavim bon -isto tako spojim se preko wi -fi-a skida mi kune (na tomato mrezi sam). Vjerojatno mi je ukljucena...
Molim Vas za pomoc. Imam mobilni telefon Blackberry 9000 bold, nedavno mi se desilo da je ekran pobeleo, znaci na ekranu nema nikakvih ikona. Pokusao sam da putem neta nadjem Desktop menager i nasao sam na nekim sajtovima ali jednostavno kad ga instaliram nema promene. Molim Vas ako ima neko taj...
Dali ima netko ideju gdje to nabaviti u hrvatskoj,ili samo preko ebaya? Ako netko nezna,mislim na onu kuglicu s kojom ides po mobitelu(neznam kak da se bolje izrazim -.-')
mijenjam tarifu i više neću imati bb uslugu pa me zanima kako da "odjavim" svoj uređaj sa one blackbarry stranice na kojoj se registrira (i da li ga treba odjaviti ukoliko ga hoću prodati a netko drugi ga namjerava koristiti) i kako da ga očistim svih korisničkih podataka (imenik, mailovi,...
Kupio sam Blackberry bold 9700...i imam karticu od tele2 Dali je moguće koristiti internet i mms na tom uredjaju sa tele2 karticom??? dali ima neko sa takvim iskustvom???? Ima da ga frknem od zid ako nemože ... a i ja ga idem kupovati a neznam kako funkcionira. Molim vas pomozite.
Ne mogu prebaciti brojeve na BB preko bt-a, sa BB na SE ide, obratno ne. Koristim program ABC Amber BB converter, kako bi u njega importirao imenik sa SE, pa sve uploadao u BB. ABC mi ne da editirati brojeve, mislim na brisanje, nema uopće opcije. Svojevremeno sam htio prebaciti brojeve sa SE...
ovako..mob mi se stalno ugasi kad se protrese (npr. kad mi je u dzepu uvijek se ugasi) i vise se neda upalit dok ga ne spojim na punjac..tek onda se da upalit..jel neko zna u cem je problem?? jel mozda do baterije ili moba??? thnx :cthumbup:
Dobio sam na poklon od firme, ulazi mi u otpremninu, pa se i ja pridružujem vojsci od 300.xxx nezaposlenih. Kodiran je na T-com, šta predlažete, molim dobre duše za pomoć. Znam ponešto, IMEI , MEp. Hvala svima.
Pozdrav ! :) Nov sam na forumu na koji sam dosao preporukom zbog problema sa mojim Blacberryem 9700 Bold :S Ovako .. kad sam kupio 9700 bio je zakljucan na t-mobile .. pomocu koda sam ga otkljucao i radi mi na moju tele2 karticu, no otkljucavanjem sam izgubio i mogucnost da idem na internet ! ...
Pitanje Kupio bi BB Bold vani,točnije u svabiji,e sad on je otkljucan na sve mreze,ali ima t-mobile softver gore.. Ja bi taj BB koristio sa VIP brojem i uključio onu BB tarifu za 91kn,hoće mi to raditi na ovom navedenom gore?ili se nešto posebno treba podesavati da VIP opcije prorade na t-mobile...
Kupio sam Storm 2, naime nemam ikonu bb maps u izborniku iako je aplikacija instalirana (vidljiva u postavkama) da li netko zna kako riješiti problem. Probao sam skinuti sa BB stranice ali jednostavno mi nedozvoljava, nekakvu grešku javlja stoga nisam ni htio brisati s uređaja :cry:
"Research In Motion, kanadska tvrtka koja stoji iza BlackBerryja, objavila je danas kako će u znak isprike svojim korisnicima - za prošlotjedni trodnevni fijasko - svima ponuditi na besplatan download kroz BlackBerry App World aplikacija čija ukupna vrijednost dostiže otprilike storinu...
E ovako, moj direktor Amerikanac je odlucio da svi imamo sluzbene telefone Blackberry i sad se moram muciti malo oko novog telefona. Vecinu funkcija sam skuzio ali me navigacija malo muci. Imam ugradjen Blackberry Maps i pokrenem ga, nadjem adresu, sacuvam favorite i slicno. Problem nastaje kada...
Potreban mi je neki program za navigaciju sa mapama Balkana (ili bar Srbije, Hrvatske, Crne gore, Bosne...) ako to uopšte postoji. Znam za foru sa internet konekcijom, pa ako mora sa tim, šta da se radi...
Poštovani članovi Imam Blackberry STROM 9500, radi super i ugrađen mu je zadnji operativni sustav os 5, no volio bi da mogu ugraditi os 6, no koliko vidim nije moguće. Ok, no mene mući to , osim što imam ugrađenu internu memoriju od 1 gb i imam SD utor koji je od 16 gb. No problem je što za sam...
Pozdrav ljudi.. evo ovako imam problem s wifijem i nadam se da ce neko znati kako rijesiti taj problem... Znaci imam storm 2 (9520) imam ga par dana i sada spajam se na internet pomocu gprsa i dobro radi to sve koristim operu i dobro radi.. prvi problem koji zelim razrijesiti je s facebookom kad...
bokich ekipa.. imam bb 9000 koji je bio na BES-u, napravio sam mu wipe, na njemu 5.0 OS, service bookovi prazni, ne radi ni s jednom karticom, niti pozivi, niti sms-ovi... nista!! sim holder i connectori su ok.. pod options/advanced options/sim sve disabled tako da sam ziher da je otkljucan...
Dali postoji mogućnost instalacije BlackBerry OS 6 na BlackBerry 9700 Bold? Za sada imam gore verziju 5? Čito sam po stranim forumima da su neki uspjeli stavit, ali nigdje opisa na koji naćin?!
Novi sam u tome svemu pa imam par pitanja...... imam bolt 9700 i nemogu appe skidati??? zasto??? i di da software updateam???? i koja zadnja verzija????... hvala unapred.....
Pozdrav, Imam blackberry 8520 i odnio sam ga na servis da mi promijene masku tj. kučište i sve je super, osim ekrana koji kad su slagali natrag na telefon pošto su dva dijela koja idu na sam ekran koja moraju se lijepiti zajedno i onda složiti na ekran. Problem je u tome što kad su ljepili nisu...
Evo ovako imam par pitanja oko blackberry-a i interneta na njemu,i gps navigacije. Podesio sam u apn actice.bhmobile.ba password i user name :387 ,instalirao operu ali ne mogu da uđem na internet kaže : provjerite vaše postavke.Ima li neko da je na ovom telefonu koristio internet pa da mi kaža...
Dali mi netko moze reći koji navigacijski sistem može ić na taj BB i gdje ga se može skinit?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma