Koliko vidim ne postoji takva tema, nadam se da nisam nešto pogriješio. Novi korisnik sam WP platforme pa još nisam baš upućen u aplikacije. Do sad sam instalirao samo Skype, Youtube, Viber, SkyDrive. Vjerujem da znate za što služe. Koje vi koristite? I dali postoji neka što radi kao 3G...
Evo otvorio sam ovu temu da zasebno stavljamo aplikacije i igre na akciji, a da ne zatrpavamo opću temu. Pa krenimo: Squirrel -free - zanimljiva igra za prikratiti vrijeme
Evo odlučih otvoriti jednu novu temu, ako se slažete, gdje bi mogli napisati neke svoje želje na WP po pitanju aplikacija:notooth: Dakle, pošto nas ima sve više koji smo na novom OS-u, naravno da fali nešto i sa drugih platformi koje bi voljeli imati. Mene pak neke igre zanimaju ;) Ja sam se...
Uživajte u lijepim slikama slova za bojanje unutar ove bojanke za bojenje i opustite se! Bojanke za odrasle stavit će vas u meditaciju i pomoći vam da bolje podnesete stres. To je aktivnost koju možete praktikovati kad god poželite. Abeceda Bojanka za Odrasle link:...
Cao svima, Kad je u pitanju vecita borba "mačke protiv pasa", evo jedne bojanke za odrasle za sve koji navijaju za pse. :D Aplikacija Pas Bojanka za Odrasle ima puno slika za bojenje sa psima raznih rasa. Započnite bojenje i oslobodite se stresa i dosade jer bojanke za odrasle su sada u modi... ...
Bok, imam još jednu bojanku za odrasle! :) Konje smatram za prekrasne, moćne životinje. Bojanka je vrlo jednostavna za korištenje – na raspolaganju imate više od 200 nijansi boja, a jednostavan dodir zaslona će obojiti površinu crteža nijansom koju ste odabrali. Pisite kakvi su vam utisci! ...
Bok svima! Ako imate klince, moguće da vam je poznat Moj Pas Koji Govori Čarli. Čarli ima preko 10 miliona korisnika, a Čarli 2 je njegova naprednija verzija. U igrici se mogu naći razne mini igrice i za djecu i za odrasle (neki odrasli misle da su sve ove igrice za njih :) ), razne bojanke sa...
Macke Bojanke za Odrasle Bok svima! Kako stalno pricamo o stresu na poslu i kod kuce, trebamo uzeti u obzir i nacine da se tog stresa oslobodimo. Ja dosta trcim, ali i bojim, uglavnom pred spavanje. Da li neko od vas boji i kakvo iskustvo imate kada su igrice bojanke (digitalne bojanke) u...
Bok svima! Monet ili Manet, ko jos pravi razliku? :D Ipak, Monet je daleko poznatiji umjetnk nama laicima, pa vjerujem da ce njegova galerija slika biti lijep poklon onima za koje znate da vole umjetnost, a mozete je preuzeti na svoj Windows telefon i samo za sebe. Windows Phone Store link:...
Cao svima, Mane je bio jedan od najuticajnijih slikara 19. vijeka. Inace, umro je od sifilisa u 51. godini, sto mozda govori o njegovoj strasti prema zenama :D :D :D Virtuelna galerija njegovih slika je dostupna u Windows aplikaciji, pa ko voli... :) Sigurna sam da ce samo zaljubljenici u...
Cao ljudi. Ova virtuelna galerija umjetnickih dela Vilijama Tarnera ima veliki broj njegovih slika. Nadam se da medju vama postoji neko ko voli umjetnost, inace je ova moja tema dzabe postavljena LOL :D Pozz svima! :) Windows Phone link:...
Igra spajanja tockica je mozgalica za sve uzraste. Tabla 3x3 je za klince, ali starijima pomaze da se pripreme za teze razine, kao sto je 5x5, pa navise. :) U prvi mah izgleda da je mnogo lako povezati tocke linijama, ali kada predjes na razinu 6x6 ili 7x7, shvatis da nije toliko jednostavno....
Virtuelni klavir je mozda old news, ali uvek ima neko ko ce se oduseviti kad je instalira. Klinci narocito... i ja! :) Zovite me Ray Charles sviranja klavira na ekranu! lol :megacool: Windows Phone Store link: https://www.microsoft.com/store/apps/9nnbnds01wz9
Ovaj cupavi virtuelni ljubimac ima sve sto klinci traze za zabavu: preko 70 razina, mini igrice, bojanke, trazi da ga hranis, kupas i peres mu zube, a ima i svoj frizerski salon i brdo kostima koje ce klinci obozavati. Eto ukratko o tome... Moram naglasiti da se igrica placa $4.99, sto je mnogima...
Cao ljudi... Ja bojim mandale vec 6 meseci, ne aktivno, ali bar jednu sedmicno. Stvaranje vlastite mandale ima lekoviti učinak, ali mnogi od nas ne znaju kako da je nacrtaju. To je razlog zašto postoje mandala bojanke za odrasle. Bojenje za odrasle je opšte poznato po svojim umirujućim moćima, a...
Mačka koja Priča Ema je igrica za decu u vidu virtuelnog ljubimca koga klinci treba da cuvaju kao pravog ljubimca - igraju se sa njom, hrane je, oblace i kupaju. Mnogo je pozitivnih utisaka o ovakvim igricama do sada. Najbitnije je da ih deca vole... :) Windows Phone Store link:...
Zasto postavljam Matematicke igrice - Tvoj izazov...? Matematicki zadaci rijeseni u glavi postali su vise fora koju izvodis na zurci nego sto je obavezna vjestina. Koliko djece znate kojima je tablica mnozenja, tablica dijeljenja, sabiranje ili oduzimanje toliko lako da ove matematicke igre rijese...
Sa uživanjem posmatrajte najpoznatije svetske skulpture u HD rezoluciji i Mikelanđelov istančani osećaj za osvetljenje i senčenje. Michelangelo Virtual Museum je virtuelna galerija u malom. Preuzmite Michelangelo Virtual Museum: Michelangelo Virtual Museum ]
Cao ljudi. Ko je kao klinac voleo da rijesava zagonetke i pitalice? Sada postoje igrice u kojima rijesavas zagonetke da bi pobjedio. Zagonetke i odgovori ima preko 190 zagonetki koje treba rijesiti. Ova igra zahtjeva razmisljanje, pa samo oni najpametniji mogu da je predju... Windows Phone Store...
Da li previše brinete? Da li vaše emocije ometaju svakodnevni život, a vi osjećate konstantan strah? Uradite Anksioznost Test i saznajte da li su simptomi anksioznosti ono što osećate. Anksioznost Test
Jeste li se ikad pitali šta je emocionalna inteligencija? Emocionalna inteligencija je sposobnost pojedinaca da prepoznaju vlastite i tuđe emocije, i da koriste emocije pri razmišljanju i ponašanju. Emocionalna inteligencija, ili sposobnost kontrole i upravljanje emocijama, ima značajan uticaj na...
Mandala Bojanka za Odrasle Za sve ljubitelje bojenja i veliku malu decu, evo pravog osvezenja. Mandala Bojanka je aplikacija razvijena za odrasle koji uzivaju u bojenju i kojima je to beg od stresne svakodnevnice. A mandale su, slozicete se, izuzetno zanimljivi oblici za bojenje koji ce vam...
Vjesalice je igra koju svi dobro pamtimo iz detinjstva. A sadu, u vidu aplikacije koja je dostupna na Windows Phone Store-u, mozemo je igrati gde hocemo i kad hocemo. Vjesala Plus sadrzi rang listu, veliki broj reci na srpskom jeziku, super zabavne cinjenice o svakoj reci i još mnogo toga....
Pogledajte virtuelni muzej Gustava Klimta u 4k rezoluciji. Isprobajte Gustav Klimt Virtual Museum aplkaciju i uživajte u njegovom eklektičnom stilu. Preuzmite Gustav Klimt Virtual Museum: Gustav Klimt Virtual Museum
Volite da posmatrate remek dela da Vinčija? Dobrodošli u virtuelni muzej umetnosti koji sadrži dela Leonarda da Vinčija! Zavirite u aplikaciju Leonardo da Vinci Ultra HD - Virtual Museum dok uživate u kolekciji umetničkih slika i crteža u 4x boljoj rezoluciji sa nazivom slika, datumom nastanka,...
Ukoliko ste pravi ljubitelj slika Van Goga i divite se ovom poznatom umetniku, Vincent Van Gog Ultra HD je prava aplikacija za vas. Uživajte u svojoj virtuelnoj galeriji sa 4x boljim kvalitetom slika od full HD rezolucije. KARAKTERISTIKE APLIKACIJE VINCENT VAN GOG ULTRA HD: - HD rezolucija...
Deca vole da boje i bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju pozitivan uticaj na razvoj ličnosti kod dece počev od ranog detinjstva. Evo par bojankica-aplikacija, u kojima ce klinci zasigurno...
Jeste li zadovoljni svojim ljubavnim životom? Ljubavni Test Kalkulator otkriva istinu! Testirajte vaš ljubavni život uz test kompatibilnosti partnera i Ljubavni Test Kalkulator. Niste sigurni da li ste pronašli srodnu dušu? Je li vaš odnos sa partnerom prolazi kroz krizu? Preuzmite Ljubavni Test -...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma