Jeste li zbunjeni ili nesigurni kada je u pitanju vaša seksualnost i seksualne sklonosti? Seksualna Orijentacija Psiho Test je test za seksualnost s ciljem definiranja da li ste heteroseksualac, homoseksualac, ili biseksualac. Mnogi ljudi ne znaju svoju seksualnu orijentaciju, pa uradite ovaj test...
Osećate da ste drugačiji od drugih? Lako ulazite u konflikt sa ljudima oko sebe? Psihopatija - Psiho Test je aplikacija koja će vam pomoći da testirate svoje mentalno zdravlje i koja će vam pokazati da manifestujete neke psihopatske karakteristike. Da li vas je neko nazvao sebičnim ili...
Osećate se tužno i usamljeno sve vreme? Da li je potrebno preduzeti neke mere zbog toga kako se osećate? Uradite Depresija Test i saznajte da li simptomi depresije utiču na vas ! Depresija Test
Math Duel je zabavna igra matematike za dvoje. Osim što uz nju vežbate matematiku, moći ćete da vežbate i reflekse jer pobednik je onaj koji prvi sakupi 10 poena. Ali, pazite jer svaki netačan odgovor donosi negativan poen. Igricu možete preuzeti ovde
Puzzle Igre su kreativne mozgalice za sve nas koji smo navučeni na slagalice. Zabavne su, imaju mnogo kvalitetnih slika i puno opcija. Jedna od zabavnijih slagalica po meni. ★ Različit broj dijelova puzzle od jednostavnih do najsloženijih nivoa ★ Broj dijelova puzzle je dostupan za sve...
Ako ste raspolozeni za brze i lude igrice koje ce vam istestirati reflekse i brzinu vasih prstiju, Uhvati Pilice bi bio dobar izbor. Od danas i na Windows Phone Store-u! Uhvati Piliće - Igre Životinje: https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh4w1k4
Jedna od najboljih besplatnih dječjih igara - Zevs protiv cudovista – Matematika: Igra za decu samo što se pojavila na Windows Phone Store! Preuzmite je, uživajte igrajući matematičke igre i ne brinite, ako i Vaši klinci dugo igraju igricu, neće im nauditi! :) Link za preuzimanje:...
Za sve one koji vole da se slikaju ili uređuju slike, aplikacija Uređivanje Slika može biti korisna. Ima dosta opcija koje sadrže gotovo sve što je potrebno za uređivanje slika na telefonu. KARAKTERISTIKE APLIKACIJE - Najbolji efekti za slike - Najbolji ramovi za slike - HD kvalitet na...
Dobrodošli na ostrvo banana, gde vas čekaju zanimljive igrice sa majmunima! Kralj Majmuna - Lude Igrice je nova igra koja od vas zahteva da se skoncentrišete i ispaljujete banane u gorile. Hoće li vam poći za rukom da ne izgubite ni jednu jedinu bananu? Preuzmite igricu na Windows Phone Store-u:...
Da li se sjećate stare dobre igrice Zmijica koju smo svi igrali na mobilnim telefonima? Znate li da je ponovo tu, baš onako zanimljiva i zarazna kao što je bila. :) Samo je još bolja: ova ima 4 sveta i 3 načina igranja. Baš me je vratila u stara dobra vremena. Preuzmi na Windows Phone Store-u: ...
Imaš višak energije i ne znaš što ćeš s njom? Potroši je na obračun sa zlikovcima i igraj Beat the Dictators! Igricu možeš preuzeti besplatno sa Windows Phone Store-a već sada: Beat the Dictators Preuzmi igricu sa Windows Phone Store-a i potroši višak energije na zabavan način: Beat the...
Imao sam naviku odgovarati na FB Personal messages preko Outlooka. Tamo mi se skuplja sav bitan mail, a klikom na ikonu Puruke bi se otvarali zadnji razgovori. Međutim, jučer primijetih da su Razgovori prazni, totalno obrisani i da su mi se pojavile ikone slušalice i kamere vezane uz Imenik....
Crvene Rukavice je jedna od najzanimljivijih igrica koje smo igrali kad smo bili klinci. Slazete se? Sada moze da se igra na Windows telefonima: Crvene Rukavice: Igre za Dvoje. Link za besplatno preuzimanje: Crvene Rukavice: Igre za Dvoje Link za besplatno preuzimanje: Crvene...
Zombi protiv Biljaka je pucačka igra sa 150 nivoa za tinejdžere i odrasle. Uz pomoć rikošeta treba uspešno savladati sve prepreke i ubiti sve biljke koje se nalaze na ekranu. Caka je u tome što je municija ograničena pa ćete morati dobro da ciljate. Sagledajte situaciju, razmislite,...
moze li drive raditi bez da sam na mrezi, samo sa gps-om ? ili postoji li neka druga navigacija ?
Pozdrav Može li me netko uputiti na nešto gdje bi mogao naučiti o izradi aplikacije za WP7/8. Naime htio bi da me netko ciljano usmjeri, budući da želim izraditi ciljanu aplikaciju. aplikacija bi bila informativnog karaktera te bi trebala povlačiti neke informacije sa servera (nadam se da bi...
Dakle, poželih otvoriti novu temu za one koji ne stignu pratiti stranice poput "wp central" itd gdje se pojave neke novosti itd. Kako nam svima u interesu "ugrabiti" nešto povoljno (da ne kažem besplatno) a znajući wp platformu to jest zanimljiva informacija. Uglavnom, u zadnje vrijeme znaju...
Ne znam da li ste vidjeli ovo, ali ja ne znam kuda ovo više vodi. Za 5 godina mi neće trebat ni PC doma. http://www.wmfreeware.net/2010/03/3d-ganes-in-windows-phone-7-series.html
Nema ih puno ali koje sam pronasao na Marketplace-u Navedeno je "Besplatno" ako je aplikacija besplatna za skidanje sa Marketplace-a BEST.hr – Aplikacija za studentsku udrugu BEST Zagreb, prikazuje novosti, seminare i ostale informacije. CroAutoInfo – Unesite registarsku oznaku vozila i...
Jel zna netko kako služe ovi bodovi i kako to ide? Npr., ja nisam registriran nekom karticom bankovnom za kupovinu aplikacija ali kroz ove neke demo i free igre se nakupilo 200 G bodova. I što sad s njima? Jel se može to mijenjati npr. 100 G bodova = 1 Euro pa se s tim može kupiti npr. Angry...
Dakle, jednostavno pitanjce! Jel neko već od ovih malo korisnika wp7 u Nas kupio koju aplikaciju koje nisu free i da li se to može i kako?? Zanimaju me 2-3 igre koje bih stvarno volio imati cijele pa računam ajd nešto kuna izdvojiti nije frka za podržati proizvođače samo me interesira...
Počeo je Windows Phone 7 izazov koji vrijedi za našu regiju :) Uglavnom, za sve one koji developiraju WP7 aplikacije postoji mogućnost da osvoje bogate i vrijedne nagrade, naravno ako aplikacije budu kvalitetne i originalne. Za ostale informacije i upute pregledajte službene stranice...
Tomtom Winmobile 7 (WIN CE) za PDA, HTC, Medion i dr. Provjereno, radi na HTC Touch Diamond 2! -------------------------------------------------------- Password za sve downloade je: valleicom Winrar v3.93 Final 32 i 64 bit mozes skinuti ovdje: ...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma