Zanima me kako direktno prebaciti kontakte i kalendar iz Lumie 930 u Outlook?
Uz Lumiu 930, danas su predstavljene midrange Lumia 630 i Lumia 635. Razlika između ta dva modela je to što je 630 single-sim/dual-sim 3G uređaj, dok je 635 single-sim LTE uređaj. Specifikacije: - Snapdragon 400 @ 1.2 GHz - 4.5" FWVGA ClearBlack LCD - 512 MB RAM-a - 8 GB interne memorije +...
Poštovani,molio bi pomoć oko prosudbe zamjenskog ekrana za Lumiu 830. Našao sam sami ekran no problem je što je za model RM -985,a moja Nokia je model RM-984. Što mislite dali bi taj ekran bio kompatibilan s mojom Nokijom 830 RM-984 Svako mišljenje dobro došlo.
Nokia Lumia 520 nece da upali.Uzeo sam ga prije dva dana polovnog i radio je normalno.Sad kad ga upalim samo zavibrira i pokaze se crna slika i pise NOKIA.Molim vas pomozite.Ja mislim da je otisao sistem al nisam sigran pa sam htio cut vase misljenje.I kako bi to mogao popravit.Posto mi je prvi...
nadogradio sam win 10 na lumiu 535 i kajem se, viber instaliram ali ono gdje trebam pisati ispod ,ne vidi se, i dosta manje programa mogu skinuti, zna li neko kako da vratim 8.1 pokusao fabricki reset ali nista:S
Interesuje me koja lumia ima najduze trajanje baterije ? Interesuje me 1320, 1520, 930, lumia 640. Bilo bi dobro da komentarisu korisniti navedenih modela. Planiram da kupim jedan od ovih modela, tel mi treba za razgovor i za surfanje internetom, igrice su mi nebitne.
Pozdrav, Danas su mi curi ukrali lumiu 720.. pa me zanima, da li se preko IMEI-a moze mobitel zakljucati, pratiti, bilo sta? Hvaala!
MS je danas predstavio nasljednika L820 - affordable flagship L830. Specifikacije: - 5" HD IPS LCD Clear Black - S400 quad @ 1.2GHz - 1 GB RAM-a - 16 GB interne memorije + micro SD - 10 MP PureView OIS + 1 MP - 2200 mAh baterija + Qi wireless charging - WP 8.1.1 + Lumia Denim
novi sam vlasnik navedenog telefona... i ovo mi je prvi mob uopće sa win OS ... do sad sam bio na androidu ... pitanja su slijedeća... sad je na win8 i nudi mi nadogradnju na win8.1 ... šta dobijem, šta gubim ?!? kad radi update jel sve odradi sam ili ja moram nešto "pomoći" ... gubim li...
Pojavila se po netu nova Lumija 530 http://www.gsmarena.com/notyetofficial_nokia_lumia_530_shows_up_in_vietnam-news-9107.php
pozdrav,imam jedan problem,kako sam več spomenu radi se o Nokiji Lumiji 530,instalirao sam Viber i sve ok,mogu pozivat,primati poruke,ali kad izađem iz Vibera odmah sam off-line znači pokaže kao da nisam na mreži.pregledao sam sve opcije i nigdje nema te opcije "log inn,log out.i opet kad otvorim...
MS je danas predstavio nasljednika Lumia 720 - selfie phone Lumia 730. LTE varijanta će imati oznaku 735. U ponudi će biti i DS verzija. Specifikacije: - 4.7" HD OLED Clear Black - S400 quad @ 1.2GHz - 1 GB RAM-a - 8 GB interne memorije + micro SD - 6.7 MP + 5 MP wide angle - 2220 mAh...
Zna li netko kako dobit sat na zaključanom ekranu Lumie 930. Na staroj Lumii 820 sam to postavio, ali se više ne sječam kako. :wall:
Pozdrav, da li mi možete reći kako se na lumiji 625 može promjeniti ton dodira tipki i jačina tog tona zahvaljujem na odgovoru
Dobar dan. Znači lijepo molim da mi pomognete, kako prebaciti SMS-ove sa ove nokie na kompjuter, ili na drugi telefon, android. ili, može li se to kopirat na SD card? Hitno je jer mi trebaju poruke, a mobitel bih trebala prodati pa...
Danas je i službeno predstavljena Lumia 1520. Radi se o top modelu s 6" FHD zaslom, Snapdragonom 800 i 20MP PureView kamerom. Dolazi na tržište krajem godine s GDR3 nadogradnjom i Nokia Black. Specifikacije
Dali postoji mogucnost pokretanja Garmin navigacije na Lumia telefonima? Hvala.
Pozdrav Imam jedan problem koji nikako nemogu rijesit... Kupio sam prije 3 dana u vipu nokiu L630,i problem je sljedeci... Imam instaliran viber i whatsapp,i ponekad mi ne prikazuje u notification centeru da mi dosla poruka nego moram uc u app da bi mogo vidit... ponekad se desi kad mi neko...
Danas je predstavljen novi Lumia flagship - Lumia 930. Ukratko, radi o internacionalnoj verziji Lumie Icon. Specifikacije: - Snapdragon 800 - 5" FHD AMOLED zaslon - 20 MP dual LED flash - 2 GB RAM-a - 32 GB interne memorije - 2420 mAh baterija - Qi bežično punjenje
Nova Lumia izlazi na tržište u 9. mjesecu. Radi se o mid-range modelu s 4.7" ekranom. Specifikacije
Danas eto najavljena i ta dugoočekivana lumia kao windows verzija 808 PureWiew. 41 mpx, 2 GB ram i xenonka je nešto što je lijepo znati da je tu:rolleyes1: 32 GB bez micro sd moglo je bar probit granicu na 64 GB al ajd sad. Sa svojih 158 grama opet lakša nego danas popularna 920-ica. Eto, oni...
npr. slobodnadalmacija.hr, 24sata.hr,... Da li je tko imao problema takvih? W8.0...
Imam 1020, kupljena u vipu i korištena na vip mreži. Tijekom razgovora čujem sugovornika kristalno jasno, dok me sugovornici svako malo ne čuju ili izrazito slabo čuju (komentari "ne čujem te", "približi mobitel ustima" itd...). Iako sam mislio da je to zbog signala, dobijam komentare kod gotovo...
Danas je predstavljena i Lumia 1320 - mid-range phablet. Dolazi na tržište početkom sljedeće godine. Dolazit će se WP8 GDR3 i Nokia Black. Specifikacije
Danas najavljena dakle globalna verzija onog što se mislilo da će biti i 928 model. U biti i jest ali sa velikim nedostatkom xenonke što bi ipak bilo jako poželjno. Za pohvalit je što je lakši dosta sa 139 grama ali nedostatak samo 16 GB memorije bez sd kartica. Sve u svemu isto dobar mobitel sa...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma