Pozdrav.... jel zna neko app kojoj naredim postavke za NFC a da mi je**** ne pokazuje Accept tipku....da app pređe preko toga...???
Novi top-model finskog proizvođača bit će Lumia 920 s ekranom od 4.5 inča i rezolucijom od 1280x768 piksela. Blago zakrivljen ekran koji krasi PureMotionHD+ tehnologija koja obećaje nevjerojatnu oštrinu i brzinu osvježavanja, još neviđenu na pametnim telefonima. Isti je ekran ujedno i vrlo ...
Treba mi neka aplikacija za nikiu920 za snimanji odl. I dolazni razgovora i ako neko ima garmin za nokiu 920
Premjestio sam kontakte sa starog Samsunga nekom aplikacijom u Lumia, ali tih kontakata nema tamo gdje se nalaze kontakti. Ali kad netko zove, ime se uredno pokazuje. Gdje su ti kontakti spremljeni?
Nokia Lumia Icon unboxing and hands-on Windows Phone 8 GDR3 + Nokia Lumia Black - 2.2 GHz quad-core processor (Qualcomm Snapdragon 800) with Adreno 330 GPU - 2GB RAM, 32GB internal storage (29GB accessible) - 5-inch OLED 1080p HD display (1920x1080, 441ppi) - Corning Gorilla Glass 3 with...
Može li se otključati lumia 520 AT&T i kako?
Pozdrav Evo primjetio sam da nema tema pa da otvorim Naime radi se o novoj Lumiji koju je Nokia predstavila na nedavno održanom MWC-u. Specifikacije sa GSM Arene: http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_720-5321.php
Dakle, došo je i dan dual review-a. Ništa spektakularnog neću raspisivati ali izjasnim osobne dojmove kroz tjedan dana korištenja ove dvije, mogu kazat jako dobre, lumie. Par mjeseci krpalo me već novi windows phone. Nakon prodaje omnie 7 koja mi je bila odlična ali u zadnje vrijeme problemi...
Danas službeno najavljen nasljednik lumie 520 koji je u svemu isti al najveća promjena 1 GB RAM umjesto 512. Vrijedno je pažnje budući da lumia 520 slovi kao najprodavaniji nokia i općenito windows phone (nije ni čudo kad 90% nokia drži) a prepoznali su u tome da isto pakovanje uvale iznova ali...
Nokia Lumia 800 zar jos niko nije zapoceo ovu themu pa sta se ceka...?
Nokia Lumia 620, po meni, prilicno zanimljiv uredjaj http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_620_unveiled_brings_wp8_on_the_cheap-news-5161.php
dakle, postoji li nacin na koji bi se na ovom mobitelu mogli snimati razgovori? skinut je jedan program, Voice recorder, pokrenut je za vrijeme trajanja razgovora no medjutim nista nije snimljeno. znate li mozda tocno neku aplikaciju koja omogucava snimati pozive na ovom modelu? hvala.
Nova lumia predstavljena isključivo za Verizon operatera. Nadajmo se i nekoj globalnoj verziji. Sve u svemu malo nadopunjena lumia 920 sa xenon blicom koji je i više nego dobrodošao i nekih 23 grama lakši. Demo: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mg7RiWMYwUg
Pozdrav ljudi,napokon sam dočekao odgovor nokie na silne android telefone sa mnoštvom aplikacija.Pošto sam veliki ljubitelj nokie iz principa nisam htio preći na android nego sam strpljivo čekao da nokia izbaci nešto,što će moći konkurirati androidu.I evo neki dan sam si tako kupio lumiu 710 nakon...
Ima li tko iskustva s otkljucavanjem Lumie na sve mreze? I kako to najjednostavnije izvesti? Hvala
Pozdrav, Zanima me kako mogu skinit neku temu za ovaj mobitel i kako je instalirat ? Hvala
Pozdrav, Imam opet problem sa Nokiom Lumia 610. Naime, kad pricam sa nekim, zakljucam tipkovnicu. I odjednom tipkovnica se sama otkljuca, a nisam pritisnija dugme za otkljucavanje. I naravno slucajno pritisnem "end call" ili tako nesto...Jel mi moze neko reci zasto se mob. sam otkljuca ?
Pozdrav, Imam nokiu 610 Lumnia i ne znam zasto mi nece bluetooth da radi..Nova je i kad idem sa kompa na mob prebaciti ili sa nekog drugog moba na lumniu nece...Javlja da nije moguce napraviti transfer! Zanima me kako mogu najlakse prebaciti neke mp3. pijesme na mob i staviti ih za melodiju...
Bok, uzeo sam mobač Lumia 610. Zna li netko gdje u Hrvatskoj mogu nabaviti zaštitnu naljepnicu i torbicu. Hvala. _ moGUĆE JE SA iphona bluetoothom prebaciti kontakte na nokiu WP.
CEO Nokie je najavio prve WP8 uredjaje u listopadu, mjesec prije ostalih proizvodjaca. Također, u kompaniji planiraju postojeće uređaje prodavati i nakon lansiranja Windows Phonea 8, a očekuju i da će se agresivno lansiranje Windowsa 8 u listopadu pozitivno odraziti i na prodaju smartphonea.
Dakle izlazi kod AT&T-a 19. ožujka 2012. godine. Prvi dojmovi izgledaju OK, hoće li se Nokia na početku godine već dobro oporaviti od krize?
Dakle na Nokia Worldu su predstavljeni modeli Lumia 800 i 710. Čak i pametni telefoni iz obitelji Asha. Sve radi naravno na novom Mango operativnom sustavu (Windows Phone 7.5). Dizajn uređaja izgleda veoma "ispeglan", a i dolazi s dosta integriranih aplikacija. Windows Phone 7.5. ima prijatelja...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma