zasto je ovaj mob vako glup. nista nemogu sa njim. ni primat datoteke preko bluetootha ni downlodat nista sa neta . ima li netko iskustva sa vakim mobom da mi napise stogod o njeme.sta i kako
Mislim da ne postoji tema o OPTIMUS 7 mobitelu, pa je ovom prilikom otvaram. Inače, jučer sam postao ponosni vlasnik, pa uskoro napišem malu recenziju. Za sada mogu samo reći da je kvaliteta izrade na visokoj razini.
kako da prebacim muziku ,slike ili video sa kompa na LG OPTIMUS 7....spojim LG s compom ,otvorim zune ali nikako da udjem preko zune na hard disk.....jednom sam to prebacivo ali sad neznam kako....pomoc.... i dali moze da se ubaco neka melodija za zvono telefona ??????????
LG Monaco aka LG Pico, što reći nego da je obznanjen prvi službeno/neslužbeno WM uređaj koji će po svemu sudeći biti pogonjen na WM sedmici. Odnosno po nekima stoji da će vrtiti WM 6.5. Isto tako neki izvori navode da bi se LG Monaco mogao pojaviti kao WM6.5 u Rujnu dok neki izvori navode 2010....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma