Evo pronasao sam jedan programcic za WM sa kojim se navodno moze slati free sms., E sad kad instaliram program javlja mi neki error,ali ne kuzim o cemu se radi jer je program i stranica na nekom cudnom jeziku., Evo link pa ako netko skuzi sto i kako......
NOVI 3.5 Spb Mobile Shell cracked cab http://rapidshare.com/files/286819549/SPBMobileShell.3.5.build.9593.crk.by.Dasai.CAB cab+ serial http://rapidshare.com/files/286822126/Spb.Mob.Shell.3.5.rar evo izašlo spb mobile shell 3.0 ...
Kao što sam i pisao počelo se po netu nešto više pisati, špekulirati o novoj "zvijeri" iz HTC-a, radi se o HD3 uređaju. Koji bi ovog puta po svemu sudeći trebao biti nešto između smartphone i portable computers-a. Uređaj se očekuje za 11. mjesec, naravno pogonjen na WM7. Neke njegove specs.:...
ovo se zove nesreca. nakon 3 tjedna kaj sam kupio mda vario,puknuo mi ekran. radio sam u excelu sa stylusom i prilikom jednog tapa u gornji lijevi kut napravila se crta, od tog lijevog kuta pa prema sredini ekrana. mislio sam da se s folijom nesto dogodilo, ali nazalost nije. puknuo je ekran....
Pozdrav ljudi, imam pitanje: sta je sa stranicama od ppcwarez.org?, naime ne otvaraju mi se vec valjda 2 tjedna, ima li koja alternativa za gps karte i programe?
Ovak. Imam problem s povezivanjem moba na PC. Xperia x1, WM 6.1. Na PCu Windows 7, instaliran Windows Mobile Device Center. Na mobu postavljeno da se povezuje s AtiveSync(budući da nema WMDC). I komp mi neprepoznaje mob. Stavlja ga kao nepoznati uređaj. Isto ne radi kada odaberem Disk Drive(taki...
Trazim pomoc imam HP ipaq rz1710. Isprobao sam par programa za GPS Cardinale2,0---Cardinale2,3---IGO. naj zadovoljnioji sam sa Cardinale2,0 radi fenomenalno i stvarno je tocan samo imam problem u tome sta nemam glasa za navodenje i nikakvih podataka o metrazi do skretanja i.t.d. ali navodenje radi...
Microsoft Kin One http://www.gsmarena.com/microsoft_kin_one-pictures-3265.php Microsoft Kin Two
World Cup 2010 for Windows Mobile 2010 South Africa World Cup is approaching,as a football fan,don’t you want to get the latest game report in time?Today I want to recommend an app for Windows Mobile to all friends,that is “World Cup 2010 application for Windows Mobile”. This application has...
Dobar dan svima ... Imam SE Xperiu X1 i imam problem sa internetom ... spaja mi se samo na EDGE a neznam kako to promijeniti ... moze pomoc ?
Pozdrav. Ovako da odmah predjem na temu. Imam priliku kupiti navedeni uredjaj za 900 kn. Uredjaj je polovan , ali sam siguran da je bio u dobrim rukama te da je totalno ocuvan. Pa ne zanimaju neke stvari kao dali je cijena ok. Koliki je domet tog mobilnog wirelessa , dali baterija moze izdrzati...
Novi Softver iz Mađarske, koji je prilagođen (data & sys) za pokretanje na HTC HD2. http://rapidshare.com/files/395867364/I_GO_Primo.rar.html Novi link!
Hi all, eto napravio opsezan review Xperije X2, koja bi trebala biti naslijednik X1 a to zapravo i nije. Vrlo sam razocaran, i dajem svu nadu u X10 :). . Quad-band GSM podrska · Tri-band 3G sa HSDPA 7.2Mbps i HSUPA 2Mbps · Ekran dijagonale 3.2" 65K-color TFT LCD...
Tvrtka SynergeTechSolutions, izdala je novu aplikaciju za Windows Mobile OS koja je potpuno besplatna. Zanimljivog naziva Whos Near Me, ova aplikacija zapravo koristi GPS ili GSM repetitore kako bi utvrdila vasu tocnu lokaciju. Kada utvrdi tocnu lokaciju, prikazuje vam korisnike koji su u vasoj...
Dobar dan, molim pomoc, zanima me kako na Omnii ispravno konfigurirati WAP i MMS postavke za Tele 2 mrezu, naime dobio sam one upute sto ih salje Tele 2 mreza po defaultu ali to nije radio, nakon toga sam instalirao .CAB sa ove stranice koji mi je kreirao MMSBlaBla postavke i wap BlaBla...
Mislim da je ova tema bitna za korisnike i ljubitelje Xperia X1 telefona s obzirom da SE ne najavljuje oficijeni update WM 6.5 za Xperiu tako da smo prinudjeni da koristimo ROM-ove iz raznih kuhinja. Zato hajde da stavimo sve dobro i lose od tih custom OS na jedno mesto u nadi da cemo jednog dana...
Zna li netko za dućan (U Zagrebu) u kojem bi se mogla kupiti ?
Nakon instaliranja jednog password lock programčića,naravno preko aktiv synka,blokiran je touch screen tako da ne prima slova koja sam upisao kao password nego samo brojke.Kada pokušavam ući u sistem javlja se upozorenje da otključam svoj pocket pc što ja naravno ne mogu.Molim kako to otključati...
Ovo je najvaznija vijest u zadnjih nekoliko tjedana - Windows Phone 7 ROM dostupan je javnosti. Developer sa XDA-Developersa 911sniper objavio je Windows Phone 7 ROM za HTC Mondrian. Kako se ROM vrlo brzo nasao na communityu, nazalost niti mi niti XDA ekipa imaju vise informacija o samom...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma