Evo malo me zanima stogod u tom podrucju pa me zanima 1. Koji je najvise userfrendly znaci dobro sučelje jednostavan za korištene 2.koji ima najdetaljnjiju kartu hrvatske 3.koji je besplatan, koji nije :P 4.koji opcentito ima najbolje karte i tako sad malo rasparavljajte i naucite...
pozdrav ljudi! evo ovako, imam jedno pitanje... imam nokiu N70 i zanima me jel se može instalirat navigacija na nju i koja (po mogućnosti da je besplatna)? koliko mi treba prostora na mobitelu ako je moguće to napravit? imam karticu od 64 mb hvala unaprijed
Da li gasite mobitel preko noći? Naime radi se o P1. Kad se mob restarta odnosno ugasi preko noći mob je usporen dok se ne pristupi aplikacijama koje koristim često. E sada pošto sam bio naviknut na gašenje mobitela preko noći, zanima me kakva je vama praksa, jer mi djeluje da bi možda bilo...
SpeedBust Instalacija: Malo isprobajte brzinu u Contacts i Messagingu (ako zelite) Skinite SpeedBust -> LINK Instalirajte pips_uiq_1_2_ss.sis Install stdioserver_uiq_1_0.sis Ponovno pokrenite mobitel Mozete ponoviti korak 1. ako zelite
Novi web browser za UIQ3 uredjaje: digia @Web Nakon nekoliko mjeseci razvijanja Digia je napokon objavila prvu javnu beta verziju internet browsera za UIQ3. Trenutno je moguce skinuti @web 1.00 beta verziju samo sa accountom sa njihovih stranica. Sve su opcije bazirane na dodir, pa je...
Jel ima netko? ovo što sam našao mora se prvo neka potvrda napravit da bude "signed" i neke još idiotarije, inače bez toga nemogu instalirat!
New Speereo™ Voice Translator released. Brand new version of Speereo™ Voice Translator is out! Version 4.0 features 2 new languages, size & measure converter, improved operation speed, minor bug fixes, and full support of latest Symbian and Windows Mobile smartphones. Speereo Voice Translator...
Milford, CT, July 8, 2008 - DataViz, Inc., vodeci proizvodjac Office compatibility rjesenja, predstavio je novu verziju Documents To Go Premium Edition 4 za Symbian OS baziran na UIQ sucelju 3.0 i 3.1. Visestruko nagrađivani software omogucit ce korisnicima ovih smartphonea da pregledavaju,...
nadam se da sam pogodio forum .. imam n95 8gb i s tim sam na telefonu dobio ko neki office za otvaranje word i sl. dokumenata .. i sad me zanima .. da li postoji mozda neka verzija tog programa na kojoj su aktivne neke kratice .. jer kad prepisujem recimo nesto pa da ne moram odlaziti na opcije -...
Nokia je danas objavila kako je dala ponudu Symbianu o preuzimanju svih dionica kako bi omogućila evoluciju vodeće mobilne platforme. Noka ce oko 10 sati po GMT vremenu uživo objaviti ovu vijest. Tako da ocekujte informacije oko 12:00 sati po nasem vremenu. Nokia je ponudila 3.647 Eura po...
pocetnicka pitanja: 1/ ako otkljucam kartu u MapSource - jel ju mogu tako otkljucanu samo preselit u Garmin folder na PPCu, i iz njega maknut gmapsupp.unl ? Sto je sa sw.unl ? On ostaje ? 2/ imam problema sa otvaranjem AdriaTOPO karte- PPC ju ne otvara (mada je otkljucana i medju popisima karti...
sa lijeve strane gdje je status mreze, nalazi se znak "E" Koliko znam to je Interet mreza EDGE? Kako ga izgasiti, posto mi ni jedna aplikacija nije pokrenuta, a "E" se pojavi cim upalim mobitel (osim ako izvadim sim karticu)
Obzirom da Mozillu Firefox na desktop racunalima koristi oko 200 miliona ljudi, bilo je pitanje vremena kada ce i Mozilla postati mobilna. Predstavljanje je odrzao g. Aza Raskin, sef User Experience odjela u Mozilli. Sudeci po ovom demu, izgleda da ce Mozilla Firefox mobile biti opasni konkurent...
Imam problem sa TomTom. Instaliram sve normalno, no kada pokrenem program samo mi se vrti ona kugla i nista se ne desava. U cemu je problem??? Dali netko ima kartu hrvatske??? Ako ima moio bih link...
Naime već nekoliko dana tražim free aplikacije, kao što je Rotate Me za N73ME, ali samo nailazim na unsigned apps ili pak na signed, ali ni te ne vrijede. Sada, jedno možda stupidno pitanje - zar se više ne mogu naći "normalne aplikacije" kakve su postojale do par mjeseci unazad? Da, zašto se...
Ispricavam se ako sam postao u krivom dijelu 10 Games for Nokia For N73 / N75 / N76 / N77 / N93 / N93i / E50 / E65 / 5700 / 6110 / 6120/ 6290 / Rise of Lost Empires Crazy Campus Cake Mania
Je l' postoji neki .FLV player za symbiane, uopste je l' ima takvi programa. Za asd nisam uspio nista naci, a valjalo bi mi, kad skinem nesto sa youtuba, pa se mogu pustiti na mobilnom?
Pošto sam u fazi kupovine nekog Wi-Fi Symbiana, zanima me da li postoji neki Torrent, E-mule, Limewire...ili sličan klijent za njih?
nece da mi se konektuje na msn,pise connection to server failed,wait for reconnection,a pass i user su dobro napisani :( zasto ?
Trazio sam dosta po forumima, ili nema ili se nemogu snaci, ako netko zna gdje ima objasnjeno nek zaljepi link. Kako napraviti da je java program koji instaliram 'signed' odnosno 'trusted', da nemoram svaki put odobravati kad program treba nesto zapisati u telefon ili izaci na internet. U...
Zelim napraviti VPN konekciju na SonyEricsson M600 idem na control panel->security -> vpn accounts -> new VPN account i prijavi mi 'there is no policy registered' Sta to znaci? Nasao sam i na sluzbenoj stranici programcic VPN manager (certicom) koji je besplatan i vjerovatno treba...
Jel ima tko zainteresiran da nam na naski objasni: - sta se tu sve moze napravit na mobitelu, - koji programi trebaju, - kako se sta stavlja - koji su softweri podrzani itd... Vidim da ima dosta toga na ipmart forumu
Evo budem sastavio nekakvu kolekciju modova za S60v3 preFP-1 i FP1 modele. Napomena da većina modova zahtjeva hakirani telefon (sa ili bez C2Z patcha, bit će napomenuto gdje točno on treba), a i u samom threadu o hakiranju telefona ćete naći nekoliko modova pa preporučujem da prvo tamo odradite što...
http://finestfones.blogspot.com/2008/03/symbian-92-has-been-hacked.html evo vama aplikacije koje do sa se ne mogle signovati:crazy:
postoji li ova igra i za symbian 2nd, tocnije za n70? ova igra dolazi u jar fileu i stalno sam je igrao na k610, k550 i k750, pa i cesto preko bluetootha, ali sada kad je snimim sad mi nece nikako da ucita. postoji li nacin da proradi i na n70?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma