Znam da kad uzmem mobitel u T-Mobileu i u Vipu da dobijem unutra neki njihov software (jer ima onu glupu t-zones ikonicu)... Pa me zanima dal je taj software losiji od orginalnog Nokijinog, i dal si mogu nekako ubaciti pravi software unutra? Ili dal mogu inzistirat da mi daju pravi nezakljucan...
Nokia Maps 2.0 predstavljena je kao beta verzija pocetkom ove godine na Svjetskom mobilnom kongresu,no sada je u punoj verziji predstavljena javnosti. Nokia Maps je besplatan GPS program za navigaciju koji radi samo na S60 Nokijinim smartphoneovima, odnosno Symbian platformama. Iz Nokije su nam...
Ovako...napravio sam hard i soft reset telefona ali: 1) kada priključim mob na komp PC suite želi instalirat one dodatke telefon javlja da su isti već instalirani 2) Kada želim instalirat garmin-kaže da je isti već instaliran i kad ga pokrenem odma mi nudi da ga kupim,tj. nemogu do onog ID-a. ...
3 igre pack u arhivi se nalaze
Small widget about Croatia, live streams from this country, news, wether from major cities, important numbers, maps etc… Only for S60 5th edition. Widget is only about 11 kb big. Download www.mediafire.com/?sharekey=a9d569d6ba1ebdf70dec85adfe0a530af46a7d4adaf311fac95965eaa7bc68bc
http://smartsharing.net/download.php?id=2B545EEF1 Ove se igre sjećate kao djeca. Ciljej e doći do cilja a da vam kuglica ne upadne u rupu. Kreće te se gibanjem mobilnog telefona, i time upravljate kugličin hod. Postoje 3 kuglice: -Metalna (ne odskače, kao "easy" setting) -Gumina...
Napišite svoja iskustva i mišljenja, te prednosti i nedostatke ovih operativnih sustava, te po čemu su bolji ili lošiji od symbiana. *Symbian + - *Windows Mobile + - *BlackBerry +
Kod dolaznog poziva ne uključi se poruka koja je snimljena već se tada uključi telefon i prima poziv, tj. uključi mikrofon i linija je otvorena. Ima li još tko ovakav problem i kako ga rješiti? Mob je E71. Ima li još neki program za "tel. sekretaricu" kojem se može snimiti poruka i da se ona...
naime signao sam crack od psiloc ir controlera ovom metodom LINK i pise da je operation succes! ali kada krenem instalirati crack pise "Unable to install a protected application from an untrusted supplier" HELP anyone???
pozdrav! nedavno sam kupio n95 8gb i poinstalirao sve i svasta i samo ovoj youtube aplikaciji ne mogu doskociti. :cry: problem je u tome kad krenem gledat neki video, on ide bar dvostrukom vecom brzinom od normalne...dakle prozuji mi i cujem one ubrzane zvukove. sto mi je ciniti...?:tomato: imam...
pozz svima. Imam jedan problem, naime, kad u Pcsuitu kliknem na Nokia Music Manager, on se samo na kratko upali i za sekundu ugasi, tako da uopce neogu radit s tim programom. Bio bi zahvalan kad bi netko znao koji je tu problem i kako da ga rjesim. Probao sam reinstalirat, al isti problem se...
Evo jedan koristan programčić za face, picasu, vrijeme... http://snaptu.en.softonic.com/symbian
Hm...ovak...sve je počelo jer pokušavam Foxit reader instalirat na mob.Da bi to mogao moram omogućit da se unsignane aplikacije instaliraju. Instalirao sam TRK na mob.Spojim mob na PC (PC Suite mode) i kad želim instalirat Secman javi da nemože izvršit instalaciju.I sad ikonica u telefonu stoji al...
Koji Task Manager preporucate za Symbian 60? Probao sam Handy Taskman koji nema nesto opcija previse i Best Taskman koji mi se svidja ima brdo opcija i mogucnosti ali kad odem na processes tab izbaci mi error "unable to execute file for security reasons".
Možda nekome pomogne... http://symbiansmartphone.com/wp-content/uploads/download/applications/educational-business/quickoffice/QuickOffice_Base_Package.zip
Dakle ovako, stavio sam na mobitel film Gran Torino i pokusao sam ga otvorit sa SmartMovie v4.01 i uspjelo je, ali mi nije pustao nikakav zvuk makar mi je zvuk bio podesen na maximum. Onda sam stavio verziju v4.10 i opet isto. Poceo sam se raspitivat na drugim forumima i oni su mi preporucili da...
Evo jedan mali freeware program s kojim se može namjestiti bilo koja slika za wallpaper. Manji problem je što se taj wallpaper pojavljuje i u ostalim ekranima kao pozadina a ne samo na standby, ali mene ne smeta. Može se podesiti da se automatski pokrene prilikom paljenja moba. Funkcionira na...
Da li se moze instalirati skype na Nokia 6100 navigator. nasao sam na skype stranice za koje nokia modele ide, a mog nema pa zato postavljam temu ovdje. Takodjer i drugo pitanje da li ce ici na Nokia 5800 music, to bi mi pogotovo pasalo jer ona ima wireless... :jackie:
Asphalt Urban GT 4: Elite Racing Fifa 2009 Pro Evolution Soccer 2009 Prince of Persia HD sve igre sam isprobao na svojoj N95 8GB,i sve rade. neke rade i u landscape modeu. asphalt cak ima i neku opciju "use gestures" pri upravljanju, brijem da ima veze sa accelerometrom nisam isprobavao...
V.R.C.C. - Remote video computer camera Link
Zanima me ako ja napravim Ful Backap podataka da sačuvam sve podatke sa P1i. Pa poslije update-nadogr.SW (Update_Service_Setup-2.9.2.12) , dali bi sa Ful backap mogao vratiti aplikacije, igrice koje sam ranije imao na mob?
HongDi Technology DuDu.v3.0 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned Cracked-DiL -------------------------------------------------------------------------------- HongDi Technology DuDu.v3.0 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned Cracked-DiL This application is easy to use, while retaining all of...
Neznam gdje sam skinuo ovaj program, no uglavnom imam jedan problem. Imam na kompu BlueSoleil, instaliram na komp Bluethooth Remote Control, upišem kod (piše sucessful, znači Full verzija je), instaliram program na mob (odaberem COM port), odem pod Help->BlueSoleil, pratim upute, al mi nikako nije...
Ovo je thread namjenjen trazenju aplikacija/crackova/seriala. Bilo sto da trazite, zatrazite ovdje. Bilo bi dobro da napisete i svoj email na koji ce vam se poslati ono sto ste trazili.
Daklem, da ne bi ostalo nezapaženo, radi se o još jenom IM servisu, ovog puta Nokijinom. Program skinite http://betalabs.nokia.com/betas/view/contacts-ovi kad se downloada i instalira, odlično se integrira u imenik. Naravno treba se registrirati i otvoriti account. "Nokia chat" je...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma