Kolekcija vozila za Garmin uređaje By dmilasin at 2009-07-19 Otpakujte arhivu i kopirajte u mapu Garmin\Vehicle ili ako je nema ručno napravite novu mapu sa tim imenom
3.11.2009 13:51 by adihas: Pozdrav.. Nikako nemogu podesiti fullscreen wallpaper na nokia n96 skino sam i program i uradio potpisivanje ali nemogu ga instalirati certifikat istekao cak i kad promjenim datum i godinu na tel nemoze..Imali neko konacno rjesenje za ovo izludi me.. ---EDIT--- ...
Napokon je predstavljena i inačica za S60 (S60 3rd i 5th edition) mobilne uređaje, popularne aplikacije naziva Swiss Manager Pro. Inače aplikacija je popularni alat za UIQ platformu. Spada u skupinu Tools app. nešto više na: 1 ili 2
Izbaciše je bez previše pompe, a znam da bi neki prst dali za takvo što :) Anyway, možete je naći na OVI storeu: http://store.ovi.com/content/7935613C5E89247DE040050A85326153 OVI je nešto down pa ne stignem probat, al kažu da uredno radi to za što je namjenjena.
Dakle, skinuo sam program Bluetooth Remote Control i ima opcije upravljanja pojedinim programima u Windowsima. Meni bi trebalo upravljanje programom KM Player na kompu, ali ne znam kako napisati skriptu (key map) niti je ima za skinuti s neta. Eto, ako bi netko bio ljubazan da mi pokuša objasniti...
Pozdrav pitanje je u naslovu..servisni meni ono gdje imaju testovi tastature,ekrana i td. ili to nokia nema,nece da se ouni preko usb a koliko znam to se ukljucuje u servisnom meniju..
ajd molim vas ako neko zna neki p2p program za 5800? i jel to uopce moguce??
Zna li netko kakav solidni besplatni e-mail klijent za Nokiu E71 ? Oaj ugrađeni mi se baš ne sviđa jer loše prikazuje mailove, sve je razlomljeno i teško čitljivo. Sve što samgledao po net-u se nažalost plaća....:tomato:
Prije svega ispricavam se ako ovo nije pravo mjesto za ovaj post! Zanima me moze li se telefon (N95 8GB) hackiran sa HelloOX-om vratiti u prvobitno stanje da se ponisti taj hack? To me zanima iskljucivo radi garancije jer mi je receno da ju gubim ako hackiram telefon. Hvala na odgovorima!
Qik je program za streamanje live videa direktno sa svog mobilnog telefona. Sve što trebate imati je pristup internetu. Preko svog mobilnog telefona se spoijte na Qik.com, te skinete spomenuti program. Za korištenje programa potrebno se registrirati na stranicu, sama registracija je besplatna....
Evo uspio sam napraviti widget za nacional.hr za moju 5800-icu, pa ga želim podijeliti s vama. Isprobao sam ga, radi najnormalnije! http://www.2shared.com/file/7702330/70281400/nacionalWidget.html Feel free to comment ;)
Pozz svima trebao bih instalirati program od metrocarneta za pristup wiraless internet ( mob je n86 ). program uredno skine ali sa .exe ekstenzijom i mob je odbija instalirati , moram li ga prebaciti u neku drugu ekstenziju npr .sis.Možda to i nije moguće izvesti što sam zamislio.?Mob se uredno...
Carbide.ui Theme Edition v3.4 Priloženi program je besplatan. Pomoću njega se mogu izrađivati teme za sve nokia symbian mobitele. Tko ima želje i volje nek izvoli! http://rapidshare.com/files/264132959/Carbide.ui_Theme_Edition_v3.4.part1.rar...
može li netko napisat kako na symbianu sve vračam na tvorničke postavke,tj, da meni i sve ostalo izgleda kao kad je prvi puta korišten i bez ikakvih dodatnih aplikacija. mislim da li je moguče upisivanjem nekog koda ili nešto drugo. Konkretno mislim na x700. hvala
Ne znam da li je netko zapazio, ali kada slušam neku tišu stvar i ekvilajzer je samo malo ''dignut'' u basu, čujem čudno brujanje niske frekvencije u pozadini. BTW, radi se o verziji 2.30. Ima li netko isti problem, i ako ima, zašto?
Imam N82 (hakiran), pa me zanima kako da novom folderu kojeg sam napravio promjenim ikonu da stavim neku drugu da ne bude ona klasična, jel to opće moguće ili nije, tražio sam po netu, ali nigdje ne mogu pronaći.... Thx...
Ako vam ide na živce ona gallery tipka sa strane vašeg mobitela (odmah do tipke za fotografiranje), možete staviti da otvara bilo koju drugu aplikaciju! (ovo sam isprobao na N82) Postupak: 1. Ako nemate instaliran ROMpatcher, instalirajte ga! 2. Otvorite u wordpad-u ...
Malo se igram sa svojim prvim symbian telefonom pa sam si instalirao py60 (python za symbian) i napisao mali, potencijalno dosta koristan program. Program se spoji na moj webserver na faksu gdje ga vec ceka drasticno smanjena i obradjena animacija trenutnog kretanja kisnih podrucja. Podaci su...
Imam N 73 i na njemu je bio instaliran Nokia maps 1.2 (dolazi uz instalaciju OS),posto nisam znao da nije kompatibilan Nokia maps 3.0 sa mojim telefonom,ja sam bio njega instalirao (preko starog prog).Sada kad sam pokusao da vratim stariju ver 1.2 po instalaciji takodje ne mogu otvoriti program.Ima...
Nemogu vjerovati, dugo iscekivana Opera Mobile 9.5 za UIQ konacno izasla jutros na net a na cafe.mobil-u ni rijeci o tome. Pa, da ispravim tu nepravdu, evo par slika: (doslovce slika jer screenshot programi ne zele "uloviti" ucitanu stranicu, samo okvire Opere) 07.03.2009, Beta2...
Imam N73, i s kojim bi programom mogao pokrenuti 3gp filmice (koji su snimani s 6233). Probao sam sa CorePlayerom....mogu pokrenuti filmic ali mi šteka (zacukiva). A SmartMovie nikak nemrem pokrenuti, tj. ucitati filmić....imam samo ona dva glupa demo filmića...i ništa drugo? Može li pomoć? ...
Dakle, potreban mi je bilo koji video player za S60 v3 (tocnije E71) koji podrzava kao sto u naslovu pise avc1 codec. Isprobao sam i DivX player i LCG Smartmovie no niti jedan nemoze otvorit...
da li neko igra ovu igru na N-Gage??? naime sve sve sto mogu uvatiti su razni shlaufi,gumene patke,kostimi za kupanje, i kojekakve gluposti ali nikako ribu... ako neko zna u cemu je stos da mi pomogne...
evo baš tražim i nigdje nemogu naći za download a ima !imate li vi??ako da molim vas da uploadajte
Evo ljudi Quick office premier 6.0. Da bi mogli instalirati morate potpisati aplikaciju ili imati hakiran soft http://www.mediafire.com/download.php?djdg2ugizmn
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma