cemu sluzi aplikacija screenshot-s60-3rd ?
Pozdrav , potrazio sam malo na serach-u da vidim dal ima tema o instaliranju igara od Nokie N-Gage na ostale symbove i nisam ništa pronašao pa budem ovdje pitao. Imam nokiu 6680 i instalirao sam onaj BLZinstaler (ili kak se već zove) i sad sam skinuo igre Call Of Duty i Wormse (wormsići su mi...
dakle, crack ili serial za Operu 8.60 trazim... Hvala
dali imate application za n80?
Evo mjesta da stavljat aplikacije za 3rd edition. Za sada postoje samo nekoliko aplikacija ali s vremenom (nadam se) će ih biti, uskoro dolazaze mnogi novi modeli sa 3rd edition pa da ih dočekamo spremni. :comp: :rifle: SExplorer http://rapidshare.de/files/18019095/sExplorer_v07.zip.html ...
Ima netko ovu aplikaciju ili sl.? Ja sam je imao verziju 1.00. Greškom izgubljena.
da li je tko upoznat sa ovov app, i da li komu radi recimo na 6600, jer na ovome linku gdje ga možete i skinuti, baš i piše 6600, meni na panasonicu X700, kada pokušam pokrenuti (nakon uspješne instalacije) fon se restartira.. :japan:
posto ima vec dosta novih mobacha sa symb 9, jel zna nekto dali su se pojavile i nove ver. programa?! pronasao sam nesto malo na psilock stranici, ali jos nista dobroga... jedino thema ima...
Peace.... Evo imam novi spot od RHCP na mobu i hocu to slusat dok se vracam iz skole. Al je problem sto nemrem kljucat mob dok sam u smartmovie-u A kad ga stavim u background on stane svirat, jel ima lijeka da zaklucam mob i vratim ga u dzep, a da smartmovie ostane svirajuci ????
Dajte mi svoja mišljenja. Koji vam se Symbian mob. najviše sviđa. Dakle gleda se dizajn, kompaktnost, ali i mogućnosti.
h**t//symbian.mobilethemes.com sve je super pregledno i dobro rasporedjeno :) ima i melodija, wallpaper-a, op logo.... uzhiWajtE :thumbup:
Pretraživao sam po forumu gdje da nadjem neki link ili barem naziv nekog programa za lockanje sms-a al nisam uspio. Unaprijed se ispricavam zbog pokretanja ovog threada ako je vec negdje pokrenut. Dakle trazim neki program za zaključavanje poruka (messaging) i foldera. Treba mi za N3650 (S60)...
molio bih ako netko može ukratko opisat za šta služe aplikacije za OS: agil message, profi mail, image spy( to sam instaliro al ne kužim za šta koristi), sms remainder i geo cam. hvala :-/
Evo, želite li dragu razveselit novim lijepim temama, ili ako draga želi sama sebe razveseliti.............:rotfl: http://my.opera.com/arunav/homes/Themes/L'Amour.sis http://my.opera.com/arunav/homes/Themes/L'Amour_2.sis
Tražim neki program kojim bih mogao bilježiti svaki trošak i zaradu, pa da ima npr. pregled po mjesecu, danu. Eventualno bi bilo super da se to može isprintati poslije nekako. eto, ako ko zna, pomagajte
pozz Nabavih ja eti camcorder converter 1.1 verziju Ali nemam zvuka, na drugom kompu sam imao zvuka, al kod sebe nemam :( Jel ima tome pomoći, a uz to jel mogu ikako izbrisat oni driver što ide uz njega????
Koji je najbolji prog za fotografiranje za ovu platformu? Molio bih da mi preporučite još neke bitne programe koje i sami koristite. :rolleyes:
Daj, neka mi neko preporuci neke dobre igre ? Mogu li igre na n-gage i na n70, je li vazno koji je simbijan ?
Moja nova akvizicija je www . symbian-java . com ... (nema sadrzaja!). Posto je ovo jedini podforum vezan za Symbiane, zanimaju me ideje, sto biste vi pokrenuli na takvoj domeni ? Download portal, news portal? Nesto slicno ? Sto bi Vas, kao krajnjeg korisnika Symbian/Java mobitela najvise...
postoji li takav?
Instalirala sam smart movie i sve za 5.kad se pojavi usred filma register i kaže da upišem : personal license key !!??' Gdje da ga nađem ? :wstupid: zahvalna!!
ima tko smart guard full veziju,jer nista ne nalazim na netu tog tipa.a to je zakon aplikacija.
Ima li netko možda ove skinove za UIQ Tracker??? Stvarno su najbolji međutim nigdje ih nema za skinuti.... http://shop.my-symbian.com/Platform...roductId=143019
...pisalo je da ce se preseliti na brzi srever u roku 24 sata :-/ uglavnom stranica dotsis.com ne radi... dali netko zna vise o tome??
Evo malim istraživanjem sam napokon riješio problem rušenja ovog programa pri otvaranju .mbm datoteka iz tema za Symbian i napravio instalaciju da vam svima bude lakše napravit update.Kad vas pita dali želite prepisati(overwrite) postojeću datoteku samo potvrdite sa Da. i to je to.Možete početi sa...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma