Pozdrav! Pošto sam tek početnik u svijetu symbian-a,zamolio bih pomoć. Neki dan sam instalirao aplikaciju LCG Photobook trail verziju na mob (Nokia 5230). A jučer sam našao na netu crackiranu verziju...Ja lijepo obrišem trial verziju,instaliram novu i ne želi,opet je trial...Što radim krivo,dali...
Koristim Handy Phone Guard. Program može lockat sve moguće, pa tako i sve usnimljene aplikacije. Govorim sebi - Napokon dobar program koji sve locka! ..i naravno otkrio sam mu manu i to ogromnu manu!! ..a to je da nemože sam sebe zalockati.. tj. može prilikom ulaska u aplikaciju.. ali nema...
File name: QuickOffice_S60v5.rar File size: 5.61 MB Sve isprobano radi :D Upustvo se nalazi u rar arhivi. Mozete praviti potpuno iste Office faljlove kao na kompu. Ako nesto ne bude jasno pitajte :D
Uvod Za one koji ne znaju što je - OVI Store je Nokijin servis za kupovinu i download aplikacija za mobitel. S radom je započeo prije koji mjesec, prvo vani, a onda kod nas. Nokiji je uzor za tako nešto bio Apple sa svojim App Storeom preko kojeg je već prodano više od milijardu aplikacija....
Zanima me da li je iko postao turtorial za instalaciju PYTHON aplikacija i ACCELEROMETER aplikacija. Sam sam malo googlao međutim mislim da sam se izgubio jer više nisam siguran koje od tih aplikacija treba da se instaliraju na memoriju telefona a koje na masmemoriju. Bio bih zahvalan da me neko...
Izašla je baš s60 verzija Opere mini, dakle ne ona šuga od Jave koja uvijek nekako zaguši moju N82 :-/ Ova mi je fantastična, radi ko Opera Mobile (možda i brže), a puno bolje komprimira i ima feedse :bigjump: Ja sam oduševljen, ovo je dalo nov život mojoj N82 :D
Ovako, da ne otvaram zasebnu temu, imam opet problem sa mobitelom (SE M600i). Dakle pokusao sam ga modificirati, tj. ubaciti software za Walkman player. Prije toga sam ga "hakirao", to bio je moguc pristup do tada skrivenim folderima. Nakon sto sam ubacio odredjene fileove na C:/ disk...
Bok Jel postoji ICQ za symbian.
Odlučio sam se za Satio. Kupujem ga ovaj tjedan. Prelistao sam sve o njemu, ali posebno me zanima navigacija na moru, karte i sl. Dali se može instalirati na satio, na taj način bi uštedio puno jer nebi kupovao gps za brod. Nisam vidio nigdje temu o tome. Imate li kakva saznanja.
Skinuo sam program Psiloc irRemote cracked unsigned sa Dotsis-a no imam problem poslje instalacije. Kada instaliram ga poslje instalacije ga nemogu pokrenut. Stoji ikonica i sve to, no kada ga pritisnem ("Pokreni") ne reagira nego i dalje mogu šaltat po meniju. Imam mobitel E71, FW v200 hacked sa...
Skinuo sam si Step Counter sa mobile9 stranice i radila je aplikacija 1 dan i sad izbacuje error. al ok to, nego nemogu ju obrisat. išao sam pod instaled apps i nema nikaj sličnog naziva da mogu obrisat. jel zna netko kak to riješit? edit: radi se o 5800
Fenomenalan program pomoću koga možete da dijelite internet konekciju sa svog Symbian s60 telefona (wi-fi vezom) sa bilo kojim drugim uređajem koji ima ugrađen wi-fi (laptop, drugi mobitel, ipad...). Više o aplikaciji možete da pročitate OVDJE. Ja sam uploadao verziju 2.5 premium malo "skemijanu"...
FreeFSWP je aplikacija pomoću koje možete postaviti slike (wallpaper-e) preko cijelog početnog ekrana vašeg mobitela (Symbian S60v3 i to samo FP1 modeli). Za samu instalaciju, aplikaciju je potrebno potpisati, odnosno u boljem slučaju imati hacknut mobitel (preporuka). Skinite aplikaciju,...
Pošto ponovno imam Symbian, zanima me koje su bolje stranice sa informacijama i novostima o Nokiji i Symbianu? Ne mislim na forume tipa ipmart i dotsis, nego baš novosti (tipa kada izađe novi firmware ili neki update za karte ili tako nešto)... :respect:
SymRDP odnosno => Syimbian Remote Desktop Protocol: >Prednosti< --Mozes kontrolirati PC u potpunosti --Jednostavno sucelje i kontrola --Podesive rezolucije --> povecava ili smanjuje brzinu veze PC - Mob --VELIKI DOMET -- (ali ovisi o wireless signalu) --APLIKACIJA SE INSTALIRA SAMO NA MOB!...
Pozdrav, Naime TTpod je program koji može uz muziku očitavati lyrics. I sada me zanima kako se to može staviti na mob(određeni lyrics) ako imate iskustva s time. Ja sam napravio tekst pjesme u notepadu stavio umjesto .txt .lrc i identični naziv kao pjesma i opet mi ne želi očitati ih. Može pomoć?...
Instalirao sam na telefon nokia 5230 aplikaciju Home orange v.2.57 by PaxITIS i kada odem na Settings>Personal>Themes>Home screen theme ne mogu da namestim Contact bar, odnosno kada namestim i izadjem na Home screen nema mi vise onih 20 kontakta u gornjem delu ekrana. Molim vas kako da obrisem Home...
jel moguće otključati UIQ mobitele ako su zaključani na neku mrežu?? znam da je za s60 potrebno slat onom liku u srbiju ali jel moguće UIQ otključat?
Da li je moguce igrati symbian igre sa s60v2 platforme na s60v3,postoji li neki emulator ili slicno?
Zanimaju me emulatori za navedenu platformu i neke kvalitetne igre? PS. Ima li neki nacin da se neka N-Gage igra napravi kao full kupljena verzija bez placanja?
Ovo mi se već događalo sa Nimbuzzom i zbog toga sam promjenio MSN account. Sad se pojavilo na Skypeu... Prije par dana me neki spamer dodao na listu, ali sam ga blokirao iz Skype aplikacije. Od tog dana svaki put kad upalim Nimbuzz pojavi mi se popup "xxx@skype.nimbuzz.com wants to add you to...
Pozdrav, instalirao sam dotični program na svoj aparat (e61i) i na pc. Problem je malo čudan: 1) Pokrenem mobiolu na PCu (win 7) 2) Pokrenem mobiolu na mobunamjestim da se spaja preko BTa na port 4 3) Odaberem na mobu spajanje preko bluetootha, mob se spoji na pc (port 4) i piše connected...
Instalirao sam Advanced Battery saver na moj g810, i naravno napravio glupost!!! Nehoticno "ukljucio" naj-stednju baterije. Nestalo je osvetljenje na displeju, ne mogu da ukljucim BT, a ni da se konektujem kablom sa PC Studio, da bih pokusao da deinstaliram ovo sra... Zna li tko, sta da radim? Bio...
Pozdrav svima, kako sam upao u symbian odlučio sam svoje dizajnerske vještine upotrijebiti i na s60 temama. Problem mi je što ja imam E61i (320*240 bez FP) pa bi mi je trebalo testirati na nekim drugim aparatima. Također ako imate koji savjet da tema što bolje izgleda, samo dajte! Vidjet ćete...
Kako promjeniti font i koje su aplikacije potrbne ako mogu linkovi..Unaprijed hvala!!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma