Dali netko zna koja je ovo aplikacija i gdje ju se može skinuti. Molim pomoć
Koji antivirus mi mozete preporuciti i ako moze link? Probao sam se registrirati na http://www.iphone-forum.org/viewforum.php?f=78 no ne primaju nove clanove. Dali ima neka alternativa tome forumu od kuda bih mogao skidati software za p910i? Hvala unaprijed!
evo sada vidio na mobilovoj stranici, jeste isprobali? mislim da je gog napiso clanak
Googlam, googlam no ne nalazim bae neke tema za doticni mob pa dali mi moze netko reci gdje ima dobrih tema za skinuti i naravno da su free? Dali mi mozete reci i to od kuda skidate programe i koje programe najcesce koristite? Izvinjavam se radi toliko pitanja, no ovo mi je prvi symbian kojega...
Evo kupio sam i ja svoj prvi Symbian ;D ...Jer ikako mogu namjestiti kada mi netko šalje pjesme preko bluetootha da ih automatski spremi na karticu? Frend mi slao pjesmu i izbaci mi poruku da je memorija puna. Jer netko zna dobar link za downlaod programa, codeca i ostalih gluposti?
Tražio sam po forumu neki PDF program za nokiu 6680, i nisam baš uspio u tome pa me zanima dal netko ima navedeno? Skinuo sam neku verziju sa symbian mobilea al ta mi ne radi a hitno mi je!!!!!!!!!!!!!
jel ima ko iskustva sa ovim programom to je program za upravljanje PC-jem pomocu mobitelapreko bluetooth-a imam problema sa povetivaljen pa bi molio pomoc! SallingClicker mob-PC
imam n 80 i htel sam instalirat FExplorer_113,islo je ovak,mob + usb + pc + pcsuit,i stisnem -> i status bar na dnu ekrana krene,dojde do pol i dobim poruku: Please finish the installation on the phone user interface. kaj je to? kaj krivo radim,please help! fala
Mobile devices are the next frontier for hackers and virus writers. All mobile devices that access the Internet and receive or send text messages are vulnerable to malware. Some devices, known as smartphones, can obtain viruses from downloading and installing an application. Mobile viruses can...
Konačno nakon dugo traženja evo stranice s koje možete skinuti sve programe igrice....novo, staro, crack, serial, ma sve, za UIQ telefone: http://www.iphone-forum.org/viewforum.php?f=78 Potrebno se registrirati, inače vidite samo postove, besplatno je!!! Stranica se sporo učitava pa imajte...
postoji neki simbian player koji cita avi i podrzava titlove?.. tipa bs-player i ini za komp...
i im li kakav takav program koji miže pojačat ton na mobu kad se slušaju mp3 itd... znam da s kompa mogu pojačat s svakakvim programima a ima li koji sis ??
ima li ko za 6600???
Spajam mobitel i komp preko SP2. Zanima me koje postavke podesiti i tocno koje enable, disable, sta sherati...na P910 i PC-u...za spajanje na net, izlaz je preko LAN-a Ovo je vec objasnjeno na UIQ, series 60,ali sta god da sam pokusao nisam se uspio spojiti... molim nekoga da mi pojasni tko...
na ovu igru sam duuuugo čekao da izađe. Bit igre je pucati na gol, ali ne sa gumbima več sa vlastitom nogom:) upalite igru i uperite kameru u nogu :thumbup: Download
pokusao sam naci ali uzalud. Ko ima bilo kakav nek se javi
Jel moguce slusati pjesme streamingom preko Bluetootha? Znam da nije veliki domet, ali...
Ima li itko Handy Tools Pro for UIQ 3.0 ? hvala, pozdrav
Snimio sam jedan klip na mobitelu i sad ne mogu da ga prebacim na PC ili IC. Pojavi mi se poruka da nemam nekakvog prostora (a na kartici imam 10MB + 4MB interne-praznog prostora)!!! Pokusao sam instalirati neki zip pa da ga kompresuje ali nemoze pojavi mi se ista poruka!!! Sta sad???
Treba mi ta dva programa!! symbian60 ili 70 (nokia 6600)
FaceWarp Nasao sam trail verziju, ima li netko full verziju ili crack za ovo? Thx!
FIFA world Cup 2006 tema za symbianer. isprobano na n70. tema je napravljena po uzor u na onu ediciju softwera it T-mobilea T-mobile FIFA edition, ikonice su izvadene i to bi trebalo dobro izgledati... pa navalite.. http://www.megaupload.com/?d=EWW1JM4O e da takoder je i t-mobile...
zna li neko kako vratiti stari operator logo ili da nebude nista... nervira me svaka slika :evil:
Našao sam besplani i odličan suboku za UIQ. Instalirao sam ga na W950i i radi dobro. http://www.allaboutsymbian.com/software/item/SudoX_UIQ_3.php
Vidim da je izašao novi Quickoffice, a ja sam za sada na OfficeSite pa me zanima koji je bolji od ova dva? Ako je netko koristio na starijoj symbian platformi. Kod officesuita me smo smeta sto mu treba uzasno puno da sačuva fajl. S60 3rd 9.1 platforma.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma