jucer sam na internetu i po prvi puta bio na mobu i to bas na ovom mobilovom forumu, i naravno pokupio virus. usnimio sam puno antivirusnih programa, ali nista ne pronadju, osim jednog koji ga pronadje i ukloni, ali on se-visus opet stvori - pise da se zove - ''cadomesk'' svaki puta se nalazi u...
Uskoro idem na put pa ne umrem od dosade kada ne budem na poslu ponecu kelekciju stripova ZAGOR (imam skoro sve brojeve na CD-ima). Trtazio sam neku aplikaciju za lakse citanje na mobitelu M600i, ali nisam nista nasao zna li neko ovakav soft da moze citati JPG (ili slicno format) u landscape modu...
Dakle tražim razne aplikacije mp3 playera za n6260, a da nisu Ultra MP3 Power MP3 Alon MP3 Mp3Go Viking Mp3 Player po mogučnosti ako netko ima ovaj (ali za S60)
E frend je kupio P900 i sad bi mu trebalo preporučit dobre igrice i progz" Trebalo bi mu nešto kao FExplorer sa S60 i neke fora igrice.... Samo mi recite kako se zovu pa ću ja nabavit na dotsis il gdje vec... Znam da vi znate što je najbolje... Hvala unaprijed
Koja je najbolja aplikacija da se slozi kamera negdje i da streama i da se streaming moze vidjeti na mobu. Nekada sam imao nesto slicno na 9500 ali sam zaboravio kako se zove.
Molio bih vas da mi preporučite dobar traffic counter, a i zanima me da li je dobro osloniti se na 'Packet data log' ugrađen u OS, koliko je on pouzdan?
Symbian S60 1st i 2nd edition, Symbian S60 3rd edition, imam nokia n72, i kad gledam sve te aplikacije malo sam zbunjen, ovaj kako saznat ovo (Symbian S60 1st i 2nd edition, Symbian S60 3rd edition), tj koju verziju symbiana imam. Btw trebo bi par prijedloga za programe, treba mi neki...
Kako promjeniti izlaznu rezoluciju u Smartmovie converteru da film mogu gledati 1:1 na Nokiji N80?
Reko ja idem napravit neku temu, skinio themes maker ovo ono, napravio neku minimalističnu temu ( all black ) i to sve predivno izgleda, no nisam mogao pokrenit nijedan prog , i tako ja ugasim mob, opet upalim i evo stoji, ne želi se upalit, na pola bootanja. e sad, zanima me, đe je hard...
Jel ima itko ovu igricu ili ista slicno ovome, mozete pogledati na googlu o cemu se radi....
Jel ima netko ovo...ili nesto slicno tipa -advanced personal wallet ili nekakvog protectora za sms,dokumente, slike, snimke, pinove...bla,bla Thx!
Evo ako znate neke dobre programe za s60 seriju napisite ga tu... Wormsici http://files.filefront.com/Worms_World_Party_by_Flamerar/;6714098;;/fileinfo.html ako ste igrali worms na PC..onda vam je ovo potpuno isto na mobitelu...isto sve s60 7.0 verzije....preporučam..
Zna netko neki soft da glumi web cameru pod UIQ 2? Nasao sam na ipmart forumu Mobiola Web Camera, ali mi ne radi, a osim toga nemaju niti serial za to. Spominje se jos neki "Luminosity"... Zna netko nesto o tome kako P910 iskoristiti kao web kamericu?
Pozdrav ekipa, naime pitanje je slijedece dosad sam koristio Tempesov GTx na Nokii N80 za mjerenje ubrzanja i prelaska putanje preko GPS-a. Dali netko zna postoji li verzija GTx-a za SE p990 ili mozda neka druga ali jako slicna aplikacija tome?
Trazim slijedece aplikacije. Aplikaciju moraju biti NECRACKIRANE. Znaci, obicne trial/demo verzije. Aplikacije su slijedece: ProfiMail 2.56 (S60) ProfiMail 2.60 (S60) ProfiMail 2.65 (S60) ProfiMail 2.70 (S60) Posaljite na mail argv.cpp@gmail.com Fala unaprijed dobrim dusama.
Može li mi netko mejlati ili na Pm poslati Nokia ZIP manager? Pokušao sam skinuti s Nokijinog weba, ali mi otvara prazan zip attachment. Ako netko ima zip.sisx. Mejl-vum@vip.hr. Hvala. (e, da ovo je za n80)
Jel uspio to netko sloziti da radi? Meni nikako ne uspijeva...
Koliki su stvarni problem virusi na Symbian telefonima? Ako jesu koji AV bi bio vasa preporuka?
treba mi pomoc meni se ne zeli spojit preko bluetootha imam p910i i usb bluetooth program koji koristim zove se BlueSoleil napravio sam i diel up vezu sa (*99***1#) i probo taj DUMMY account ali nikako da se spoji kaze mi "TPC/IP CP reported error 738:the server didnt assign an adress ajde...
Dobio sam informaciju da se planira portiranje MMORPG igre Shadow of Legend i na symbian platformu. Za sve one koji imaju web n walk ili wlan, na mobu ce moci igrat prvi mobilni MMORPG :headbang: Igra tek 28.4. prelazi u closed beta fazu i za sad je jedino dostupna podrska za Windows Mobile...
ima li tko da mi da stranicu di su mp3 playeri ili aac playeri za 7650?samo da nije dotsis.com jer tamo ništa nemogu,regan sam i sve to,al i dalje neće. Hvala,hitno!!!!!
http://www.symbian-freak.com/news/007/03/symbian_v95_on_horizon.htm Dakle, novi Symbian će biti predstavljen sutra. Ovo je review Symbiana 9.5:http://www.mobile-review.com/review/nokia-s60-fp2-en.shtml
jel zna mozda netko na koje mobitele se sve moze stavt linux. ja sam cuo da se moze na sx1 al me zanima dali se moze na nekim drugima symbian mobitelima:beer:
Slučajno sam naletio na ovu stranicu. Većina je programa niš koristi, ali neki su OK. http://pfeeds.com/1b74
Jel bi teoretski bilo moguche stavit symb s njoke 5500(208x208 pix) na 6230i koja nije za to predvidjena,al jel bi bilo moguche skroz izbrisat njen soft i strpat symb???
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma