http://www.youtube.com/watch?v=CEymeyOCfyc zanima me znali itko kako ovo stavit na mob i di to naci ili ako itko ima da mi posalje. triban ovo
obzirom da mi se ne testira sve zivo molim preporuke za najbolji (onaj prokusan i na opcem glasu kao koristan i kvalitetan) software i opcenito, a posebno za slijedece: task manager file manager media player (mp3 player) divx player organizator manipulator pozivima manipulator smsovima...
zna li tko ovdje kako namjestiti da radi sa xp-om,bilo preko wmp11,simplecentra ili svejedno. browsanje preko wifia ide normalno,ali kad se pokusam spojit preko home networka u gallery ili kada ukljucim sharing resetira mi ruter(zyxel prestige 600).
Instalirao sam office, ali kada bi poceo raditi u njemu, za par minuta bi mi se izgasio (desava se i da se orvo nesto poremeti, kao npr. nemozes kliknuti u tabelu (u jedmu celiju, da bi kucao tekst), i onda se izgasi program(exel)). Mozda nije namjenjen za moj mob? Ako ima neko da mi postavi...
non-stop sam ju trazio, i evo konacno full verzije. z aone koji neznaju-> FSCALLER ilitiga FULL SCREEN CALLER, prikazuje kod odlaznog/dolaznog poziva, sliku preko cijelog ekrana osobe iz kontakta. evo vam down link, uploadao sam ju na RS. meni radi na E50, poslao sma ih frendovima pa ce mi...
Evo, da otvorim jedan thread gdje se mogu stavljati aplikacije i igre za UIQ 3.0! Za početak, tražim neke dobre igre ako netko ima da pukne ovdje :)
device id koji je to broj.
Može li mi tko objasniti kako bih mogao utočiti software od Nokie N73 Music Edition i hrvatski jezik? Moja Nokia N73 ima software prilagođen talijanskoj mreži TIM.
da li netko zna program s kojime se moze sakriti slike, video, contacts i poruke, ali da bude jedan program i da je kompatibilan za n73??? znam da ima posebno za media fileove i posebno za ostalo ali ako netko zna all in one bio bih zahvalan..
Da li ima neki način za pokretanje net monitora na symbianu v3? Ili neki dodatni softver koji radi to isto. Malo sam gledao po netu i nisam naletio na ništa adekvatnoga. Treba mi za očitati broj punjenja baterije koja je u mobu. Znam da se to moglo u net monitoru na starijim nokiama...
ima li nekaj tak za p990 i da radi preko wi-fi?
pa molim malu pomoć kupio sam m600i ima li neki post gdje su objašnjene najvažnije stvari vezano za uiq da li postoji program za gledanje .wmv i .mpg videa koji je najbolji mp3 player
jel mozete napisati najbolje web stranice za symbian sto se tice podrske? tipa dosisa.
Narode Bog Evo jasam novi tu pa i od mene nesto http://rapidshare.com/users/NVTO7M Software and maps for TomTom Navigator
Koje mobitele sa gps-on mozemo kupit kod nas na hrvatskom trzistu? Ono, da ja obiljezin di zelin doc i on bi na ekranu prikazuje ulice i smjer kretanja! :respect:
U ovom malo podužem tekstu ću objasniti kako instalirati i koristiti Phoenix Service Software namijenjen za održavanje, nadogradnju i podešavanje Nokijinih mobitela. Zašto Phoenix? Osim što vam omogućuje dodavanje zadnje verzije softvera na vaše mobitele, samo uz pomoć CA-53/DKU-2 USB kabla,...
Znam da OGG Play daje za .ogg mjuzu ali za mp3 nikako da nađem nešto.Ili ako postoji mp3 plugin za OGG Play? Hvala!
Zanima me kako u taj program stavit rijeci pjesme? Vidim da ima posebno za gledat lycris, ali ja nemam ni na jednoj pjesmi.:angry:
Kopajući po raznim symbian forumima naletio sam na jednu zanimljivu python skriptu za fotografiranje. Korištenjem te skripte izbjegava se glavnina procesiranja slike i komprimiranje jpg-a, zato je i veličina dvostruka. Moj mob nema pretjerano dobru kameru, ali svejedno sam ovdje stavio primjere...
napokon sam nasao postene teme rezolucije cirka 350x420 ne znam tocno.. najsavrsenija tema ikad napravljena za symbian fonove - ,,Digitiles'' stavio sam link. imate jos par viskoko rez thema. DOWNLOAD http://rapidshare.com/files/45726252/Theme-N70_i_N90_Visoka_reza..rar.html
jer postoji ta igrica za symbian, vidio sam kod frenda na nokiji 6230. ako netko ima nek stavi link za download. hvala
...naime, da li je moguće da se za surfanje na mobu koristi DSL veza s kompa, ak kužite što hoću reći...
Za seriju 9.1, postoji li aplikacija koja omogućuje prebacivanje .sis datoteka s jedne Nokije na drugu? Trebalo bi mi s E70 na N80.
dosli smo do zakljucka da handy weather ne radi jer navodno u njihovoj bazi mora biti IMEI uredjaja na koji se hoce skidati update prognoze i da se to ne moze crackati (odnosno tesko). medjutim, posto isti proizvod ima i za windows mobile uredjaje (crackan), znaci da je to probijeno... evo linka...
Trebao bi smartmovie converter i player crackiran i potpisan
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma