kupio bi si p910 ! al neznam kolika mu je vrijednost, jel u oglasnicima ju između 1200-2000!! ja bi novog ili polovnog u dobrom stanju !! pa ak netko mi moze savjetovati koliko love da dam za njega !! :thumbup: :thumbup:
EDIT by whiteboy: službeni PR: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=pc3_1_1&zone=pc&lm=pc3_1&prid=3982 Evo izašala je nova SE zvijer, tj. nije izašla ali će izaći. ima symbian 9.0, hrpu stvari, totalno bolesno, još nije prestavljen u javnosti, ali bi trebao biti...
i katastrofa je!! Imam ga 10 dana al vec je razocarao na puno polja. Baterija-katastrofa, traje 1 dan s tim da samo pricas i saljes poruke. Stalno se nesto blokira. Sat namjestis i on ti se sam prebaci na neko drugo vrijeme pa ti pobrka cijeli kalendar. Kad ga hoces puniti ugasenog blokira se....
Da li je masku za doticni mob kupitit kod nas? Google bas ne baca zrele plodove pretrage...
najjači adut očekivan 20 mjeseci i ponovo čorak. naime ljudi,ako kupiš telefon od 5000kn. očekuješ kad te netko nazove i kaže: daj si zapiši ovu adresu i broj telefona ti moraš imati olovku,papir,sekretaricu jer govno jednostavno ne može snimiti 30 sec razgovora.i sad nokia ne valja a ovo je kao ok.
postoji li program koji bi natjerao modele iz serije P9.. da snimaju razgovor u toku razgovora? Naime jedino P 800,900 ,910,990,znači najskuplji i "najjači "ne mogu ono kaj može aparat od 100kn?????
eto desilo se da sam nekako nespretno ajmo reci prignjecio display, nema vidljivih fizickih ostecenja (izvana), samo je na displayu jedna cudna crta ili sto vec... koja se vidi i kad je mobitel ugasen (svijetlija je od ostatka). kad se mobitel upali display je bijeli, sa ovom zuckastom cudnom...
Ne mogu instalirati Sync Station na Pc, odnosno negdje fulam! Skinuo sam sa neta instalaciju, i to sa sony ericssonove stranice kao i Dss drivere za istu, ali... 1. prikaze mi da se na USB portu vrsi neka konekcija kada stavim mob na postolje, ali ne prepoznaje ga tj. samo govori conecting? ...
Uzeo sam P910i koji nije korišten godinu dana , neotpakovan i sada me zanima da li je normalno da baterija traje samo jedan dan?
ubacim stick i izbaci card error. isao sam na onaj tajni meni i test memory stick i kaže da je kao prikopčan... molim pomoč.
Ima kakvih naznaka o datumu izlaska i cijeni?
negdje prije pokušao sam pisati o P990 ali nije prošlo i sad pokušavam ponovo jer od jučer radi s novim programom :rotfl: i potpuno je funkcionalan-----jupi!!! PS i dalje sam doma bez stroja koji je prodan zbog rada na autu ali sad ponovno mogu ponekad uletit s posla a barem toliko da raščlanim SE...
znači koliki je maksimalni kapacitet kartice koja ide u p910i?? vidim da ima od 2gb kartice i to neke High speed. jel to ima neke razlike ako je high speed od obične. mislim sigurno ima, brža je, ali jel može i to ić u mobitel?? i jel p910i prima memory stick DUO PRO ili samo DUO kao i p900??
1) wifi ovako:: nov sam u ovom djelu foruma a i nevidim bas teme kao ovu jel moguce i sta treba za to ako je moguce::::koje su mogucnosti toga 2) jel moguce surfat s p900 po netu tako da se spoji preko telefonske veze ,,,,mislim preko carneta ako je sta mi treba zato
gdje kod nas ima kupit masku za p900?? gledam u crazy shopu i nema. a preko ebaya naručivat ne mogu jer me jebe ovaj paypal! majku mu:evil:
Zanima me jel problem otkodirat p910i ako je na vipu, nisam bas jako trazio po forumu, mozda je vec navedeno. No prilicno mi je hitno!
eto ko sto sam naslov kaze: gdi kupiti novi p910 u zg ili blizu najpovoljnije? Ljudi, hvala i pozdrav
Bok, imam problem na p900i da BT I IR uopće ne žele raditi, kada želim BT uključiti onda mi se mob smrzne. i sada sam ga spojio usb-om dss-25 i ne prepozanje ga. čuo sam se s unlockerom mar00n - on veli da je do soft problem. šta vi mislite ? jel imo tko takav problem ?
Nedavno dobio P910 pa se sad privikavam na symbian... :-) Jel se to samo meni dogadja ili kad je na ekranu sat ne prikazuje nikakve podatke o propustenim pozivima/porukama vec moram svaki puta ili otvoriti flip ili otkljucati tast. da bih to vidio? Ima koji soft da to radi?
U dilemi sam da li uzeti 512 MB ili 1 GB? 32 MB koju sam dobio s telefonom postaje tijesna iako ne koristim puno softvera/igri/multimedie... Iako je prijenos podatka u mobitel prespor za tako veliku karticu, ali ionako koristim citac u kompu za to... Dileme ne bi bilo da imam doma jos koji...
jel zna netko gdje to mogu obavit i koja je cijena
Ko zna gdje na netu ima za skinut besplatno razni software za SE P-910. Posebno me zanima software sa kojim mogu koristiti P-910 kao daljinski upravljač Hvala:bat: :bat: :bat:
Ljudi, jel zna netko koji je tvornički kod za P910i, jer bez njega ne mogu napraviti master reset...TnX :thumbup:
Jel netko od vas ikad slagao tipkovnicu na taj mobitel? To je nešto najgore kaj je napravljeno na ovom mobitelu i trebaš biti stručnjak da je složiš...pa *ebem ih nesposobne da to nisu mogli napraviti malo bolje!!! :mad:
Ovako, zanima me koliko traje baterija na P910i uz kontinuiranu reprodukciju mp3-ca, s tim da se puno ne dira po ekranu (koji troši najviše baterije od svega)?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma