PITANJA: pošto nije normalan mobilni telefon nego je symbian zanima me par pitanja u vezi njega jer nisam se imao priliku upoznati sa takvim telefonom prije. 1. Dal se mogu vlastite mp3 melodije stavit za dojavu SMS poruke? 2. Dal se mogu kod njega koristit teme? 3. Kada pišemo sms poruke...
dakle nemogu vjerovat da je na ovako dobrom mobitelu/smartphonu/pda nemoguce napravit nesto tako jednostavno, primitivno sto dumb telefoni mogu. a to je prebacivanje kompletnog imenika iz memorije telefona na sim karticu. na mobitelu je moguce prebacivat samo kontakt po kontakt. to ne...
1. Skinuo sam program za gledat divx na mobu ali mi blokaje, zašto? 2. Orginalni video player mi redovito zablokira mob i jedino mi preostaje izvadit bateriju. Zašto? 3. Kako postavit animiranu pozadinu? Hvala!
Posto nisam P990i SE user malo me privlaci modding za P990i. Zelim pitati: - Dali se P990i moze modati - Postoji li koji program sa kojim mogu Firmware ocitati itd. - Jeli ko do sada nesta na svom P990i nesta napravio kao modding i promjena softvera...
evo ovdje stavite teme koje ste vi napravili za svoje SE smartphoneove. evo ja stavljam prvu koja se sad uklapa u ovu nogometnu euforiju. nije još gotova pa ću kako budem dovršavao stavljat nove linkove tu. uz temu dolazi i melodija za zvonjavu u skladu s temom. Skini temu ovdje!
Naruto freak sam i zelio bi neku temu vezanu uz taj anime. Preguglao sam sve zivo i nisam nista nasao. Mozda je netko bio bolje srece od mene?
dakle trebam melodije zvona koje dodju tvornicki u telefonu, (osim one jedne melodije zvone). ako uopce mob i dodje sa melodijama? neznam jer je mob prije mene imao netko pa ih je mozda obrisao
Zna li netko gdje bi se moglo P990i flashati sa orig. softwareom? Mobitel je brandiran na Vip-Vodafone ali ne i zaključan na operatera,a u Elektromagicu mi nežele to obaviti tako da sam očajan!!! Vodafone softver je katastrofa i puno dijelova menia fali!!!
Pozdrav svima jos jednom. Evo posto prvi put imam u rukama P900,a kupio sam memorijsku karticu od 1gb a on ju nece citat,zanoma me da li se moze napravitu upgrade na P910 da mi moze citat memorijske memory stick pro duo,i molim vas posto su neki linkovi izbrisani za taj upgrade ako je netko to...
Eto, stari vjerni P910 je poceo stekati... u smislu da boot traje jedno 7-8 minuta :-) Istina da ga ne rebootam bas cesto, a i ne koristim puno rezidentnog softa koji bi mogao usporiti, ali nesto se cudno dogadja. Kad ga upalim, kad da dodje do one faze prije nego trazi PIN treba mu par minuta, a...
Vlasnici p910 i p900 da vas pitam razmisljate li o prelasku na p990? Meni je nekako taj telefon ruzan, i ne znam... Ja necu
Može li se pronaći control panel u p990i? U upustvima mi piše control panel ali ga nema nigdje.
jel neko zna cijenu novih.
Kupio sam navedeni mob, no nemam nikakav data kabal pa bih ga probao spojiti sa lapom preko bluetooha. Nafilo bih ga nekom muzikom i slikama. Dali postoji neki program koji se instalira pa da mi to sve olaksa ili.....?
Uredaj izgleda mrak, a prema svemu sudeci nije niti ostatak los :) Pa me zanima slijedece: 1. koliko mu je ogranicenje za mem. kartice? 2. jel se moze nositi sa video reprodukcijom? 3. kakav je zvuk i dal moze odglumiti mp3 playera? 4. kakav je sofver; brzina uredaja, stabilnost i to? ...
Prebacio sam kontakte sa P800 na komp i dobio file All.vcf. Čime da to otvorim i kako da sve kontakte prebacim sa P800 na N6280?????
Ima li tko orginalne tonove sa P900 i naravno ako ima ja bih bio zahvalan. Hvala, hvala,....... :comp:
Gdje da skinem, tražio sam ali nema nigdje hrvatskog, ima li negdje za skinuti i mogu li ja to sam napraviti il moram nosit u servis?
Kakvo je vase misljenje o P910? Kakav mu je softver? Jel brz, kao u ne-smartphone aparata ili spor kao Nokia 6600? Jel moguce koristite telefon samo prstima bez hard i soft tipkovnice? Kod tapkanja jel nuzno tapkati noktima ili moze sa jagodicama (imao sam problem s jednom kamerom)? Kakve su...
Pozdrav ekipa, 1. jel ima tko sta za SE910i sto bi sluzilo kao Outlook Expres? 2. Kolika je cijena po minuti ako se na SE910i spajam preko dial up -a 077100000? 3. Jel ima kakva druga dumina za spajanje? 4. Jel ima tko sta novih soft za SEP910i? Napomena: jos nisam rijesio problem...
Može li mi netko naći na internetu tutorial za rastavljanje p800?I još nešto,sad mjenjam 6030 za p800 sa svom opremom(16mb mc,stalak,...)za 300 kn,ali je neispravan,smočio se,imali nade da ga se spasi i isplati li ga se mjenjati?Tnx.
Poštovanje kolege. Imam gadan problem. Radio sam backup postavki sa P900 na komp preko software-a isporučenog uz njega prvi put dosada i nešto mi se čudno to bilo oteglo pa sam stisao "cancel" jer mi se žurilo nekamo. Nakon toga mi je komp izbacio poruku da backup nije završio i da će mi se...
Jel postoji nesto sto bi mi pomoglo da sakrijem nekakve foldere, file-ove na telefonu....SE P910i mozda nekakva opcija kao na windowsima hide folder and files ili nesto sto bi zakljucalo sms-ove i foldere, otvaranje tek uz password kao sto postoji na Samsung telefonima...bla,bla Hvala ...
jel ima ko da mmi sprzi i koliko bi me to kostalo
SE P800 ponudi samo izbor između normal, flight i još jednog moda nakon uključivanja moba ali se ni na jedan način ništa ne može odabrati već se mob nakon dvadesetak sekundi ugasi. Što napraviti?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma