Evo, ovako, imam par pitanja vezanih za postavke gore navedenog uređaaj (P990i). Naime, zanima me da li se ona diod iznad displeya može ikako ugasiti, jer mi stalno "blinka" zelno/i to dosta brzo... :jehon: I zanima me da li se svaki put kad se hoće promijeniti tema mora ić u File manager ili...
Jedan savjet svima koji razmišljaju o kupovini P990i/m600i - zaboravite sve kritike i slobodno kupite uređaj, nisam primjetio niti jedan bug s najnovijim firmwareom, tako da sve ide perfektno, iako bi se neke stvari mogle u budućnosti popraviti (procesor prije svega). I tako su Palm i N70 dobili...
Imam SE P910i telefon je stvarno odlican...neznam sta ciniti s njim malo sam ga vec izgustirao, jer je kod mene 2,5 godina. Kontam da bih ga prodavao, ali neznam sta je realno traziti posto mi je syncstation riknuo,tako da ga nemam i telefon pomalo izlizan, u biti nista strasno...ali je zato...
Želim surfati na svom M600i preko ADSL veze. Imam BT priključak za PC i program BlueSoleil preko kojega mi je mobitel spojen s PC-om. Prvo sam spojio mobitel s PC-om, u mrežnim vezama mi se pojavilo Local Area Connection 6. U ADSL konekciji sam uključio Internet Connection Sharing i na listu...
Pomoc molim, volio bih znati koja je rezolucija slike za kontakt? volim sve pripremiti rucno, jer resize koji radi p990 je lagana koma :) hvala, puno bi mi pomoglo ako netko zna...
Tehničke specifikacije neću pisati uređaja, jer one se svagdje mogu pronaći. (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=pp1_1_1&zone=pp&lm=pp1&pid=10385) Ovo je mobitel za poslovne ljude sa styleom ( a i stylusom ) :notooth: Lagano je čitati što drugi pišu o...
planiram uskoro kupiti m600 u vipu, znaci brandiran na vodafone. Zanima me sta sve gubim sa vodafone brandiranjem, dali mogu normalno stavljati teme na njega itd... Zahvaljujem
Imao sam ga na vipu i sad sam preso na tele2, zbrisal sve postavke za gprs od vipa i stavil one od tele2 ali tamo su samo wap i mms a za grs nema nista, reko dobro i kad sam htio mailove skinut pise mi "No internet acounts haev been set up" pod internet acounts imam taj WAP i MMS od tele2 ali nema...
Ne mogu/ne znam upogonit P910 kao modem. Na njemu u postavkama za Cable stavim modem, stavim na dock koji je ustekan u kompjuter i nista se ne dogadja. Na onom alatu sto cuci dolje u trayu kaze da nije pristekan. Normalno radi kao PC connect. Rijec je o win XP. Prijedlozi?
Korisnici i insideri počeli su se kritično odnositi na neke odluke SE, prije svega najnoviju odluku da SE obustavi izdavanje software-a za P990, W950 i M600. Tako na stranicama Xanio.com kao savjet donosi se tekst: - Finger weg von diesen drei Modellen. Ne sjedajte na polumrtvog konja - prste...
Novi firmware za P990i je vani (R6D23). Za generic world (nebrandirane simlock free uredjaje). Navodno donosi neka poboljsanja kao sto su vece brzina i sl. Ja cu svoj uvih dana upgradeati. Isti je cini mi se vani od 18.06.2007. Evo do sada koliko sam mob koristio sa ovom softwareom...
P900 kako ima svega 16 MB interne memorije za primanje većih fajlova preko bt-a je beskoristan - ne može se nikako promjeniti da folder za primanje fajlova bude neki drugi na memory sticku, nego mora baš biti taj u internoj memoriji. Pa, pitanje: a) zna li tko kako to promjeniti pomoću kakovg...
Vidim da kazu da je najveca kartica 1GB. Mene zanima dal bih mogao stavit od Sony-evu od 2GB? Razlika u cijeni nije velika, a dobro dodje za dodatne pjesme i filmove. Ako sto znaci System Information mi kaze da je Phone: CXC162042 R4E001
Bok svima, kupio sam p990 u VIPu, i došao je s symbian OS-om. E sada,problemi koji mi se javljaju.. 1. nema control panela kao što je prikazan u korisničkom priručniku 2. smrzava se svaki put kada isključim wlan konekciju (koja se btw uopće ne može namjestiti prema WEP protokolu, jer...
Dragi kolege forumaši, razmišljam o kupnji dotičnog modela, pa me interesira vaše mišljenje i/ili iskustva. Hvala:creep:
Jel postoji kakvo rijesnje za izgreban screen na SE P910? negdje kao da sam citao da postoje nekakve zstitne folije ili eventualno mijenjanja?Naravno cijena cca.?
Zdravo moze li se negde naci link za download firmware-a za M600 i W950 googlao sam ceodan ali nista molim pomozite
koju i gdje kupiti foliju za ekran na m600i .... postoji li gdje crystal case za nabaviti..........neki link na teme za m600i , na dotsisu baš i nema a na zedgeu uopće nema m600i na popisu podržanih... i da za kraj rade li p990i teme na m600i ?
Vidim da ovdje kod nas nema tema o bugovima na P990i. Ovaj thread Rado bih volio čuti od usera ko i šta ima za prijaviti od bugova kod novih update FW-a.
Poz! Jel zna neko gdje na Internetu mogu naći cijene kučišta i pojedinih dijelova kučišta za P990i, jer mi se čini da i nije nešto izdržljiv, da je torbica obvezna, a mislim da ću uskoro morati mijenjati onaj mali dio na vrhu, pa dok ne provjerim u servicu EM-a, zna li možda neko iz prve ruke?
Dakle posto citam i vidim da dosta ljudi ima problema sa Tomtom-om na SE-u kao i inace zanima me prijedlog koju navigaciju skinuti i otkuda i naravno karte za nju Hrv, Slovenija, Italija, Austrija?
kako pojacati zvuk na p990,,.? vidio sam da se na nekim SE modelima moze na ekvalizatoru pojacati,,al se na p990 nemoze,,.:confused:
molio bi nekoga tko zna gdje mogu skinuti nekakav program za hrvatski jezik, tj. mob mi je na engleskom pa bi htio promjenit sve na hrvatski. hvala!
Kakav je software na M600? Je li jako bugovit? Radi li sustav nadogradnje dobro? Dolazi li u pketu s mobitelom i kabel za spajanjena USB? Je li netko probao spajanje an remote desktop s ovog mobitela (ili nekog drugog Symbiana)?
Jel postoji ikakav update Jave za SE910,naime imam dosta toga u javi (mapa,igrica...)..ali kada instaliram za pojedine mi kaze da nemoze otvoriti, ili da mi je verzija jave prestara.. Sta raditi? Hvala na pomoci...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma