Opera mini mi redovito restarta mob, kad preko wlan-a idem na net. Opera se normalno pokrene, ali kad mu zadam stranicu za otvaranje smrzne se i restarta. Pokušao sam s reinstalacijom, ali ista stvar. Ima netko ideju što bi moglo biti?
Nemogu si vise pomoc te jednostavno moram pitati iako je mozda prebanalno pitanje: Postoji li neki nacin (kojeg ja ocito neznam) pomocu kojega se moze doci do Phone statusa u FO modu? Bas ovaj screen, koji octio postoji a jedini nacin na kojeg ja dodjem do njega je u FC, More > Status pa...
bok... imam p990i i dok me netko zove uopće mi ne pise tko zove a taj broj imam u kontaktima... kaj da radim da li sam neku opciju ukljucil ili nekaj?? tnx na pomoci...
Ima li koji dobar program pdf reader za P1i. Ovoga ili ja neznam koristiti ili je u banani. Naime, živcirame to što kada otvorim pdf file, nemogu prebaciti sljedeću stranicu ako ne odem u izbornik pa odaberem po broju stranicu. Kotačić niti tipke ne reagiraju.
Kupih nedavno QuickOfiice app i nakon instalacije je ista odbila raditi kako treba. Naime, nije se moglo u programu QuicWord editirati tekstove uz redovne poruke o pogrešci 27. Pomislih da ću ponovnom instalcijom riješešiti problem, ali sad je još gore. Prilikom pokretanja aplikacije ista se...
Bok ljudi imam problem s svojim P1i, radio je 6 mjeseci fenomenalno, jucer otišo u kino ugasio ga i ocu ga upalit, nece se dic software, stalno se restartira, pokrene pokretanje sofwarea po onoj njegovoj crtici za loudanje otprilike dode do 20% i odmah se restarta, i stotine puta pokusavam ali...
Bok svima! Imam jedan problem sa plavim zubom na P1. Uredno se uparuje s uredajima i sve radi kako treba dok mi neko netreba nesto poslati tada sve automatski odbija i na drugom uredaju pise da se veza nemoze uspostaviti. Uspio sam ga jedino upariti sa jednim D500 i s njim super radi.. Samo...
Pozz! Razmisljam o kupovini P990i. Zanima me stabilnost doticnog. Ljudi se vrlo cesto tuze na zamrzavanja, resetiranja i slicno, pa me zanimaju vasa iskustva. Posebno me zanima kako radi sa zadnjim firmwareom, i kada je izasao.
znam da je mozda ovo nekima smjesno ali nisam do sada instalirao ni jednu igru pa ne znam...skinio sam si neke igre na komp i zanima me dali ih sada samo prebacim na karticu od moba i instaliram? ili ih samo prebacim i mogu ih igrati? trebaju li se igrice "signati"? ako se trebaju instalirati, mogu...
svaki put kad startam neku java aplikaciju koju sam instalira , npr operu, Bluetooth hacking alat, traži neko dopuštenje MIDlet permission, i nudi izbore This session only, only once,...ili što ti ja znam, ...ma siguran sam da već znate na što mislim... uglavnom, zanima me kako ću iskljućiti ta...
ovako, ukratko, pokusao sam se spojiti na nezasticenu mrezu i pise mi conection failed... moze li netko napisati kak se spaja i mozda kak treba napraviti, tj.namjestiti postavke za wifi konekciju na internet...
Pozdrav svima Ovo je moj prvi post odi :hrv: Prije nekoliko dana kupio sam SE P1i Imam problem sa mms i wap uslugama. Koristim TELE2, prepaid, kikiriki tarifa. Zva sam ih na 444 i oni su mi poslali poruku, koju aktiviram, ali međutim ja i dalje nmorem slati i primati mms poruke, jer...
Pozdrav svima, Naime, veoma brzo sam se odlucio da promjenim svoj mobitel, rijec je o Nokia N95 Uredjaju, koji se pokazao ne tako dobrim kada su u pitanju baterija, slider i neke ostale sitnice. Kupio sam SE P1i. Posto sam prije prodaje svoje N95-ice izvukao svu listu kontakata, interesuje me...
Gdje se ima ta kupiti (u ZG-u)?
Naime kupio sam gliser i trebam navigaciju, a nemam volje davat par tisuća kn samo za navigaciju po moru, sad me zanima da li moze SE M600 imat taj TOM TOM ili kako se već zove i da li se moze kupit GPS modul, puno hvala na odgovorima! Mozete li me uputit u neki mobitel koji ima karte jadrana...
Molim vas da mi kažete kako da na navedenom telefonu promijenim postavku da decimalna mjesta odvaja sa točkom a ne sa zarezom? Negdje sam pročitao da je to uzrok lošeg rada sa GPS-om, tj. krivog pozicioniranja. Molim vas da mi opišete put u meniju kako doći do toga. Hvala. EDIT: Našao sam to na...
Stavio sam novi softwere na mobitel i HR jezik....i sada instalim TOM TOM sa .sis ekstenzijom...medutim kad sam probao neki drugi program kaze mi da nije moguce instalirat jer ta ekstenzija vise nije podrzana... a isto je .sis... -takoder .utz ekstenziju ne mogu instalirati....ali za razliku od...
Ako netko ima molim da se javi...........trebaju mi sve specifikacije tog softvera ili njegov xs++ log
Jeli moguće podesiti kameru da slike ne imenuje brojčano svaki put ispočetka. Dakle kada slike prebacim s moba da nastavi dalje s brojevima fileova.
koja su poboljšanja a koje mane nadogradnje softvera na m600i, i jeli to uopće pametno. Hvala!!!
pri slanju mms poruke javlja mi stalno ovu gresku... postavke su u redu, sve od t-coma po defaultu... internet radi, mailove primam normalno, samo mms steka... iz t-mobilea kazu da je kod njih sve ok, jel imao tko slicnu gresku?
1.kako staviti da ne radi na 3g? 2.kako provjeriti koji soft imam? 3.dal je rizićno nadoraditi soft doma sam? 4.preporuka neki programi,igre,teme? inaće mob ja apsolutno izvrstan,na prvi pogled sam oduševljen.. ako netko zna odg na pitanja,pls nek odg:D
ekipa, vec sam u dva navrata pisao i raspitivao se na forumu sto mi je najbolje ciniti sa odlicnim SE P910i mobitelom. Zahvaljujem Svima na odgovorima i savjetima. Odluka je konacno pala...P910 ide na prodaju, uzimam si P1. Traze me u tmobile_u uz bodove i obnavljanje ugovora cca 2000 kn....
Ako netko zna neka napise ili link od tutorijala Hvala
Pitanje je zapravo glupo, ali svejedno me zanima. Jel moguce koristiti P990i kao modem, ali da koristi WLAN kao sredstvo spanjanja na net, a ne GPRS? Dakle komp je spojen kabelom/bluetootoom na P990, a P990 na WLAN i tako pruza kompu net? Znam, znam, ovo je apsolutno beskorisno jer najjeftinija...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma