Izgleda da je otisao onaj scroll sa strane. Posto mrzim olovcicu on mi je esencijalan. naime desava se da kad idem prema gore preskoci koji put a ako brzo idem. onda ide malo gore pa malo dolje. kada ga vrtim prema dolje onda radi sasvim normalno? posto sam mob kupio nedavno rabljeni...
Dakle,imam SE G700 i sve radi ok ali...problem nastaje prilikom slanja/primanja MMS poruka. Kao što se da i zaključiti,nema mi postavki za MMS. E sad,koristim VIP i zvao sam njihovu podršku i oni mi pošalju te postavke ali i dalje ne radi. E sad našao sam u Opcijama se da te postavke namjestiti...
Pozdrav, Imam cudan problem ne mogu nikako namjestiti da mi radi internet na g700, koristim tele2 mrezu i primio sam njihove postavke preko sms koje ne rade, zatim sam rucno sve postavio i ne radi pa sam preko SE support poslao postavke i opet ne radi vise ne znam sta cu... Moram napomenit da...
Prije par dana uzeo sam komplet tarifu u vipu s kojom se dobije i my blackberry usluga. Instalirao sam Blackberry connect softver na svoj SE P1i koji radi super i usput dobio i Blackberry web. Blackberry web je zapravo brandana stara opera mobile 8 (defaultni web browser na P1i, užasno spor i...
Odkako sam obrisao G900 Notes koji sam naknadno instalirao ne radi mi normalni Notes. kad pokušam otvoriti bilo koji notes dokument izbaci: "Dump file created" i Reason code: STRING_r_jooter Reason number: 167. Da li mogu nekako osposobiti Notes a da ne resetiram cijeli soft jer imam gore...
ovako...pošto mi je danas bratu rođendan, a njegova olovka na mobu mu se potrgala,pa sam eto mislio mu to kupit za rođ,onak sitinica da vidi da sam se sjetio :)..ugl prije ih je bilo u city centru,ali ih tamo više nema..sad da li netko zna di ih jos ima u zg-u kupit? hvala.
Eto vidim nešto svi u zadnje vrijeme zapeli za taj G700 pa moram i ja malo. :D A sad šalu na stranu, imam taj problem s G700. Prije se normalno čuo zvuk, sada ništa, samo se vidi slika. Kako da to popravim?
ok, procitah ovako ima uiq i to kuzim ali pisalo mi negdje (nerem nac di) da ima symbian v9.0 e sad, dal je moguce na njega stavljat igre i aplikacije za symbian v9.0 ili iskljucivo samo za uiq ?
Molim pomoć kupio bi dotični GPS modul ali neznam ništa o tome ,neznam koja vrsta navigacija ide garmin ,tomtom ili nešto..... pa molim uputu nekakvu i linkove sa softwere i kako se radi tj kako se ubacuje s ovim se susrećem prvi put hvala!!!!!!!!!
Molio bih za malu pomoć, kad snimam video nema tona ,iako mikrofon nije isključen Pjesme se normalno mogu slusati tako da zvucnik isto nije pokvaren jel moze biti da je to zbog moddanja ??stavio sam mega bass mod
Dakle, ako mi netko može reći kako uključiti ono što se na dummy Sony Ericssonima zove "Info o stanici" - to je obično lokacija na kojoj se nalazi odašiljač.
evo imam i ja problem..sve sam pokusavao i sa generatorom 1.1 i sa 1.3 ali i dalje mi ostaje isto...nemoze mi naci GSRS...tj nemam onaj interni...i kada otvorim da mi prikaze kartu nema mi ni karte nikakve...sta napraviti???
Naručio sam preko ebaya kučište za M600i. Sve je za pet osim toga što sam dobio tipkovnicu sa Azerty rasporedom tipki(dosad imao Qwerty). Da li je moguće napraviti SW izmjenu da mi bude OK raspored tipki .
Pozdrav.. Već se danima mučim sa sređivanjem svojeg mobitela i nikako mi ne ide. :cry: Vidjela sam iz postova ovdje da za sređivanje mobitela treba imati pristup skrivenim datotekama.. Instlairala sam onaj programčić na mobitel CapsSwitch i to onu verziju kod koje treba samo podesiti Capabilities...
Evo nisam uspio naci nigdje na forumu, a ni drugdje na netu, pa sam otvorio temu (ako vec postoji preusmjerite me) :cry: Znaci, htio bi otkljucati p990i sa t-mobajla na vip (tomato), pa ako ima netko tutorial ili kakav program, nek pikne link ovdje ili na PM!!!! ponavljam, ako postoji tema,...
Novi sam s UIQ, i zanima me gdje se nalaze aplikacije nakon sto se instaliraju. Naime, snimio sam Google Maps u sisx formatu. Pise da se instalira i kad je instalacija zavrsila, pogledao sam u Tools gdje su mi dosle neke aplikacije instalirane od strane osobe koja je prije mene posjedovala ovaj...
Molim za pomoć? kako debrandirati SE M600i...našao sam neke upute ali to je na eng...a ja nerazumin baš eng.....može nekakve upute
Koji bt gps mi preporucujete u ceni do 70 80 eura za p1? Stavio sam garmin xt. Hitno mi treba misljenje (na pm ako znate i gde u beogradu)
Zanima me da li ikako mogu namjestit da mi u walkman playeru ne nastavi svirat muziku kad mi se istekaju slusalice
Naime, sat zna kasniti po 2-3 minute svaki dan, ukoliko se ne sinhronizira sa racunalom. Kao da je to hardvarski problem sa samim satom, softverski mozda? Ima li tko takvih iskustava sa P990i? upgrade firmwarea moza rijesava problem?
Imam jedno pitanje vezano za SE P1 i BT. naime, znima me da li se može istovremeni na P1i preko BT-a spojiti više uređaja?? Npr. spojen je BT GPS modul i da li bi se mogla spojiti istovremeno i BT slušalica. tj da se preko BT slušalice može razgovarati dok je uključena navigacija preko BT...
Pokušao sam naći vezano uz tu temu ali neide. Uzeo sam mob. u t-mobileu i dobio sam s njim onaj wnw. Opere nema ali sam poslije skužio da je to u biti opera. Ne svidja ni se kako funkcionira (možda ju neznam koristit) pa sam instalirao Operu mini. No svaki put kada ju pokrenem traži se da se...
Ima li netko preporuku koji GPS modul je OK i koji software radi na P990i? Postoji li veza između GPS modula i softwarea tj. treba li paziti na kompatibilnost? Gdje nabaviti software i karte? Iskreno zahvaljujem na odgovorima.
ovako, neznam kako ali mi se odljepilo ono prozirno stakalce koje čuva objektiv...nije ispalo van nego je unutra, e sad se događa da iako imam lens cover zatvoren prašina ulazi i do objektiva... dali netko zna kako se raskapa taj dio na P990i ili u koji servis da se obratim a da me ne ožene za...
bok drustvo... gore u naslovu sam naveo problem... moze se kako to rijesiti da se nesto negdje zategne ili moram kupiti novi i gdje se moze kupiti novi?? garanciju nemma... hvala na pomoci
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma