Ja već od krajem 12. mjeseca 2003. pokušavam kupit P900 u Htmobile-u, a ovi nikako da ga dobiju...niti jedan HT centar u Hrvata ga nema, a već 4 mjeseca sami sebe reklamiraju da ga imaju...sramota...Htio bih ga staviti na preplatu, pa mi je cijena odmah jeftinija (dosta jeftinija!:D) nego kao sami...
P900 Theme :lol:
Eto, sve sto trebate i sto vas zanima, mozete pitati ovdje, a ja cu ovdje stavljati linkove gdje mozete skidati Teme, slike i ostale stvari za vas P900 (moje proizvodnje, tako da nebi netko mislio da stavljam nesto protuzakonito). Ako zelite da vas P900 izgleda kao WinXP, skinite ovu themu: ...
Dobio sam jučere telefon i igrao sam se s njim od deset navečer pa do pet ujutro. Stvarno ne možeš, a da ne pričkaš po njemu. Evo nekoliko riječi: Desing: -izgleda daleko kvalitetnije od p800, na slikama djeluje također glomazno, no osječaj u rukama je gotovo savršen. Tipke su jako tanke, makar...
http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-p900-en.shtml Uzivajte!!!
www.sonyericsson.com/p900/ ak se nekom da nek uploada slike...
P810 o kojem smo već na ovom forumu pisali na tržište izlazi pod imenom P900, a početak njegove prodaje se očekuje krajem prvog kvartala 2004-te godine. Evo vam i još par slikica (ostale možete vidjeti u threadu P810 ) ovog naprednog smartphonea koji će, među ostalim, podržavati i Wi-Fi...
According to the interview for Swedish newspaper SVD, the president of Ericsson company has mentioned new smartphone from Sony Ericsson, we'll describe its characteristics. The new device will appear in sale in the third quarter of this year, its difference from the predecessor is in essentially...
Evo nadjoh ovu sliku navedenu kao P200, sta mislite jel bi to mogo bit P200 ili se netko igro u photoshopu ?
Doslo je vrijeme da i moj otac pozeli da promijeni telefon...finally! Vec 3 godine nosa onaj Ericsson t10! Najgori telefon na svijetu..sam se gasi bez razloga! E sada ja trebam da mu nadjem dobar telefon, cijena bas i nije bitna...mislim nije ako je ispod 1.000€..:D S obzirom da je on...
Napokon dodio P800 i prvo razocarenje ono sto sam i ocekivao, dosta losija slika slab kontrast a samim i tim osjecaj mutnije slike nego na 7650 (da mu je ekran od T100 bio bi ludilo) Toliko o prvom dojmu sad slijedi ostalo proucavanje narednih dana. pozdrav HUMI:angry:
vec ovako cool telefon, dobio je i memory stick 16mb i mogucnost playanja mp3 i videa... cool http://www.sonyericsson.com/P800/frameset.htm komentari? po spec. ubija nokiu 7650, a ostalo cemo tek dozivjeti... velimir
Sretnici koji posjeduju SE P800 mogu s službenih SE/Handango stranica downloadati (tj. KUPITI - sadržaj se naravno naplaćuje) razne aplikacije (igre, software...) na svoj P800. Par riječi od strane SE-a: Sony Ericsson and Handango have teamed together to provide you with software applications...
Imam instaliran XTNDConnectPC za SE (spajam mob s USB IrDa MA-620) i radi OK. Pošto sam povoljno kupio i Siemens S45i zanima me da li itko ima iskustva što bi se desilo da instaliram Siemensov XTND, tj. : 1) sve crkne 2) Siemensov zgazi SE-ov i više ne mogu sinkronizirati SE 3) sve i dalje radi...
to napisase na www.mobile-review.com vise info ispod slike SX1 . . . sta vi mislite o tome ?
Sam uređaj 6699 kn, 6379 sa vip.smart prtetplatom i 5799 na ugovor 12 mjeseci. Evo i linka : http://www.vipnet.hr/cw/d_show?type=cw&id0=31&id1=47&id2=57&idmanu=32980
dakle ljudi imam P7800 do petka na testu... kao sto primjecujete, velimir ima neku guzvu pa je na mene spao nezahvala zadatak da to bude prvi sony ericsson koji cu recenzirati... od vas zelim da me pitate sve sto vas zanima; mozda dobijem koju dobru ideju za clanak hvala
Evo test tog mobitela, ujedno i mala usporedba sa 7650 . . . . sve to na www.threegmobile.net . . . Uzivajte
Može se kupit preko časopisa quelle i to za 899 eura!! Naravno sim free.... Komentari na cijenu....??
počelo ih se viđat "po gradu" (ne, ne po Zagrebu). ono faca FERovog inženjera (sorry Zappane!), Ericssonov simbol negdje (jakna, majca ili sl...) i deri... "Šta sve može ovaj mobitel?" ili "Ovaj software je tako brz da više neću morat skrivat Nokiu po đepovima" ;D
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma