Evo ga imam zanimljiv problem, u zadnje vrijeme imam potrebu (znase vec zasto) da brisem pozive i poruke sa samsunga g810, medjutim ako i izbrisem ih u ovim menijima sve ostaje u meniju ZAPISNIK, i nikako iz liste svih dogadjaja(pozvanih, odgovorenih poziva te poslanih i primljenih poruka) da...
Imam dotični mobitel i skinem program sa stranice mobile9 i skinem na komp i onda iskopiram u telefon,međutim kada ga idem instalirat njega nema u mobitelu a kada je spojen na komp onda je prikazan.Recimo ja ga stavim u aplikacije ali njega tamo nema...:hm:
Widgeti se sastoje od nekoliko datoteka koji su zipovani ali zavrsavaju sa .wgt Najjednostavniji widget ukljucuje config.xml,icon.png i index.html koji se nalaze u osnovnom folderu. Takoder mogu sadrzavati css, js i slike koji se stavljaju u druge foldere radi preglednosti. Opis...
e kako bi počeo.... imam dotični mob. kako gdje kako za navigaciju bi trebo kartu HRV. a neznam di naći... a poslije tog onda svi ostali programi, jer sam ga kupio da ga iskoristim do kraja..... H V A L A
Postoji li mogućnost instaliranja garmin XT-a na ovaj telefon. Pokušao sam al ovaj ne prepozna datoteku. Ako netko zna način tj.ako se moze molio bih pomoć.
hello treba mi neki hack za njega,tražio sam svagdje i čini se da ga nitko nije hakirao. znam da je to symbian 9.3 ali neće se s tim hakirati. molim pomoć
http://www.gsmarena.com/samsung_i8910_omnia_hd_and_m7600_beat_dj_officially_confirmed-news-793.php - 8MP camera and HD video recording, - GPS and Wi-Fi connectivity, -HDMI output and a 3.5mm audio jack.....
stize nam i symbian inacica modela G800,po meni konacno prava stvar iz Samsunga. * GSM/UMTS/3.6 Mbps HSDPA connectivity * Symbian 9.2 OS with S60 3.1 UI * 2.6" 262K Color QVGA TFT display * 5 megapixel camera with 3x optical zoom, anti-shake, face recognition, macro mode,...
Eh, eto dobio i ja taj problem... :suicide: Za izludit. Lijepo sam namjestio u routeru WPA2 enkripciju, odabrao key i uključio wireless (router je t-comov Thomson 780). Sve šljaka - isprobano. Onda sam htio isprobati fring sa prijateljem koji ima Skype, i spojili smo se i pričali preko toga, kad...
Koliko vidim na youtubeu, tipke za javljanje i prekidanje poziva nalaze se ispod poklopca/ekrana. Po tome, kod svakog javljanja treba otvoriti slide da bi se pritisla tipka za javljanje na poziv. Da li se može javiti na dolazeći poziv bez otvaranja slide-a? I da li postoji opcija da u slučaju da...
pozdrav svima imam problem sa g810 sa baterijom naime ja i moj kolega kupili smo nove telefone samsung g810 i kod obojice je isti problem baterija nemoze da izdrzi ni 24 sata sa 10 minuta razgovora pa ako neko moze da pomogne hvala unaprijed
Postoji li i jedna aplikacija koja omogucava VOIP na G810, probao sam fring ali nikoga necujem, iako mene svi uredno cuju. Firmware nesmijem mijenjati jer je telefon od firme i pod garancijom, a inace je G810XFHF7, ali ako bi pomoglo rizikovao bih i to samo da dobijem tu funkcionalnost. Inace mi...
Ispričavam se unaprijed ako sam falila "mjesto za temu". Ne mogu nikako podesit postavke mms. Pročitah da je netko imao na tele2 mreži probleme jedino. Ja imam na VIP mreži, iako mislim da problem nema veze sa mrežom i njihovim postavkama nego nekakve opcije u samom mobitelu. Ručno sam postavila...
Pokušavam hackovati SAMSUNG G810... prvih 10 koraka je ok, ali onda naiđem na problem: Naime, kod mene nema E: (da nije E: od memorijske? Nemam je trenutno, pa sam stavio na mem. telefona...) Svejedno, našao sam insts.exe u: C:\System\ Nakon raznih foldera, stoji tu, sa još par stvari...
evo i pravog konkurenta Nokiji N82. evo i specifikacija: http://www.gsmarena.com/samsung_i7110-2559.php
:coffee:Hallo!! Znali ko mozel na ovaj mob. navigacija?? Unaprijed se za zahljujem.
Ljudi ovo je problem. Namjeravam kupiti samsunga g810 i zanima me kako se ponaša s memorijkkom karticom od 4, a kako od 8 gb. neznam jel štakanje neznatno i kako će mi mobitel raditi. hvala puno.
da li je to moguće? Ako ne može li netko objasniti kolika je razlika u instalaciji i da li je ima uopće. Gdje ima za skinuti verziju za Windows mobitele? Našao sve :comp: http://rs523tg2.rapidshare.com/files/174070669/3716679/Omnia_xt_core.rar
Dal postoji normalna verzija za taj mob, jer polako mi ide na zivce , nista skoro ne radi kao na nokiji.....????
Igrao sam se oko telefona instalirajuci i deinstalirajuci Garmin XT. Odjednom garmin se ne zeli pokrenuti ili mi odjednom sam javi, iako ga nisam ni pokretao da se garmin zatvara. E sad zanima me moze li se nekako telefon vratiti na totalne pocetne postavke kako kad sam ga samo dobio, odmah da...
evo ovako imam jedan mali problem, kad pricam na mob i u medjuvremenu mi dodje poruka dok pricam i mobitel mi zavibrira i strese me cijelog, nema onog tona BIP, da je dosla poruka nego mi zavibrira, ako neko zna kako to rijesit, jer ako iskljucim vibraciju onda mi nece vibrirat na poziv ni na poruku
eto imam jedan "lagani" problem s otvaranjem sms-a,tj neotvaranjem... ne mogu procitat poruke koje dobivam, vidim ih u inboxu, i vidim prvih par rijeci, al kad idem na open nista... cak i kad idem na Message details ne vidim cijelu poruku nego tocno onoliko koliko mogu vidit iz inbox foldera......
Znam da je S60v3.1 (FP1) kako i pise na Samsungovim stranicama. Medjutim nemogu naci tocni podatak koja je verzija OSa, jer nalazim razlicite navode. Na gsmarena.com i jos nekim stranicama se navodi da je 9.1, a na drugima da je verzija 9.2. Kako mogu sam ustanovit tocno koja se verzija vrti na...
Pozdrav svima. Dali neko zna gdje ima za Samsung G810 SlideScreenSaver(sat naprimjer).Ako neko zna nek javi.Hvala
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma