Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Nokia E60 retro pogled
27-03-2016 22:08
Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Koja je vama najbolja Nokija...
12-08-2017 16:30
Symbian Nokia mobilni telefoni v9.4 sa touch screen-om, kao 5800 i N97
X6 indicira punjenje a ne...
02-08-2015 12:02
Nokia mobilni telefoni sa Symbian^3 OS, kao N8,N7,E7,C6-01,X7-00...
[N8] Generalna rasprava,...
25-01-2016 11:57
Symbian Nokia mobilni telefoni: Series 80, Series 90
Nokia 9500 Comunicator
10-06-2016 16:33
Bok imam tu jednu nokiu 110 model kojoj je puka ekran tako da vidim samo gornji desni ugao jasno. Ima li ko ovaj mobitel da mi napise hodogram klik klik toliko puta lijevo desno i onda ti se prebaci na sim kontakti ili ako ima bluetooth kako da se uključi oa spojim na PC suite
VEC nekoliko dana mucim se podesavanjem Mejl adresa na NOKIA N97 mini. Imam instaliran Mail for Exange ali kako da sa njim podesim mejl adrese na:Gmail, Yahoo itd. Da li ova podesavanja zavise od mobilnog operatera jer ako pokusam definisati postu na Gmailu ili Yahoo pored mejl adrese i pasvorda...
Pozdrav! Na prvu sam mislio da su kolegu "prošetali" pa sam na trenutak pomislio da nisu i sad opet mislim da jesu ali nisam siguran. :notooth: Uglavnom, na njuškalu je uzeo Nokiu na kojoj naprijed piše C0 a kad stisnem *#0000# izbaci da je C7-00 i kao takvu je Nokia suite prepoznava. Ona u sebi...
nažalost smočila se nokia. posljedice, baterija ode u roku par sati, blic nekad sam bljesne. nakon popravka. baterija se opet praznila u roku par sati. opet servis. sada kamera ne radi, što mi i nije toliki problem, ali gubi signal. tipa u zgb ima signal, kod ivanja reke već nema, pa dobije...
KOD UKLJUCENJA MOBITEL-a ,NA DISPLAY -u IMAM ISPISANO "Benutzung des Telefons eingeschränkt" (KORISTENJE TELEFONA JE ZABRANJENO) ! NAKON TIPKANJA "OK" ISPISE SE "Beschränkungs-CODE Eingeben" (ZADAJTE COD ZA ZAKLJUCAVANJE) ! KAKO NACI NEPOZNATI "CODE" ? HVALA LIJEPO!!!!
Pozdrav, molim pomoć kako da otključam Nokiu 5130 XM na Bon bon mrežu? Koji online servis preporučate.hvala!
Prije svega pozdrav svim ljubiteljima nokia mobitela :-) . Imam par pitanjca za malo bolje poznavatelje Nokia E7. Kupio sam ga prošle godine negdje u 8mj i skroz sam zadovoljan sa njime osim sa par stvari koje su se događaju nakon što je software napravio update na Bell . Naime događa mi se da kad...
Pozdrav svima!Molim vas,zna li netko kako ubaciti hrvatski jezik u nokiu c5-0?Unaprijed hvala!:)
Zdravo. Zanima me, zna li neko do cega bi moglo biti. Ne mogu da instaliram ni jednu "sis" datoteku na nokiu N96 "sisx" datoteku mogu da instaliram jedino na memoriju telefona, a ne mogu na ukupnu ovu memoriju od 16gb. Da li je moguce da ima neki virus? resetirao sam mobitel, al opet nista......
Zena mi ima nokiju X6 i dobili smo za poklon nokia bluetooth headset BH-108 ali bez uputa na hrvatskom... gdje se mogui naci upute na hrvatskom hvala...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma